Balin nähtävyydet ja luonto

Balin nähtävyydet ja luonto ovat vertaansa vailla.

Balin värikäs luonto ja kulttuuri ovat ainutlaatuisia. Balilaiset ovat ylpeitä heidän omasta kulttuuristaan ja luonnonnähtävyyksistä. Balilainen hinduyhteisö eroaa muusta Indonesiasta ja saarella on lukuisia temppeleitä. Yksi upeimmista on Uluwatun temppeli etelä-rannikolla. Temppeli on rakennettu jyrkänteelle, jossa asustelee myös apinoita. Jos haluat pysyä kaukana niistä, reppua ei kannata ottaa mukaan, koska apinat kiinnostuvat tavaroista.

Balin trooppinen ilmasto ja luonto houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Balilla on lukuisia vesiputouksia ja riisiterasseja. Osalle vesiputouksista on paljon portaita ja kapuaminen takaisin ylös on raskasta. Suomalaisen matkanjärjestäjän Balitaskun kautta kannattaa kysellä suosituksia.

Rantojen vastapainoksi suosittelen käymään vuoristossa. Tiet ovat mutkaisia ja haastavia ajaa, joten kannattaa vuokrata yksityinen autonkuljettaja päiväksi Balitaskun kautta. Heidän kuljettajat ovat kokeneita ja luotettavia. Vuoriston keskellä on kuumia lähteitä. Näkymät tulivuorelle ja rentoutuminen puhtaassa vedessä tekee hyvää mielelle ja kropalle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply