Bali matkakohteena – Miksi kannattaa matkustaa Balille?

Bali on matkakohteena todella monipuolinen. Kolme syytä miksi valita Bali lomakohteeksi.

Balille kannattaa matkustaa, koska

  1. luonto on upea
  2. ihmiset ovat aidosti ystävällisiä
  3. lämpöä riittää ympäri vuoden

Balin trooppinen ilmasto ja luonto houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Balilla on useita vesiputouksia, kauniita riisiterasseja, rantoja, tulivuoria, mangrove metsää… Luonto on todella rehevää ja kaunista. Balin länsiosassa on kansallispuisto, jossa elää harivinaisia eläinlajeja kuten, balinkottarainen, muntjakki, kääpiökauris ja jaavanmakaki.

Kokemukseni on, että ihmiset ovat aidosti ystävällisiä Balilla ja ylipäätään Indonesiassa. Toki epärehellisiä ja ahneita ihmisiä on joka maassa, mutta pääosin paikalliset ovat iloisia ja auttavaisia. Lasten kanssa Balilla on mukava matkustaa. Ravintolassa henkilökunta leikkii pienen poikamme kanssa, mikäli töiltään ehtivät. Kadulla ihmiset hymyilevät ja vilkuttavat pojallemme.

Balilla riittää lämpöä ympärivuoden. Tänä kesänä 2018 on ollut poikkeusellisen vilpoisaa, alle 30 astetta päivisin. Yleensä Balilla on reippaat 30 astetta ympärivuoden, ainoastaan vuoristossa on viileämpää. Sadekausi on kun Suomessa on talvi. Eniten sataa öisin. Päiväsaikaan sadekuurot eivät haittaa, viilentävät mukavasti.

Suomalainen matkatoimisto Balitasku järjestää retkiä Balin parhaimpiin luontokohteisiin. Heiltä voi kysyä lisätietoa parhaista vesiputouksista ja riisiterasseista. http://www.balitasku.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply