Matkustaminen Balille

LOMAN SUUNNITTELU JA BALILLE MATKUSTAMINEN

 Jokaisella on ja pitääkin olla oma matkustustyyli. Ei ole oikeaa tai parasta tapaa. Teltta on yhtä hyvä kuin viidentähden hotelli. Rannalla makoileminen on yhtä antoisaa kuin vuorelle kiipeäminen. Tärkeintä on oma fiilis. Aina ei tarvitse käydä katsomassa kaikkia matkaoppaassa mainittuja nähtävyyksiä. Joskus voi nauttia, mitä ympärillä sattuu sillä hetkellä olemaan.

Tästä syystä koen haasteelliseksi suositella Balin parhaita antimia, koska luonnollisesti ihmiset pitävät eri asioista. Paikallinen tori on mielenkiintoinen ja upea kokemus, samoin ensiluokkainen ”Rock Bar” jyrkänteellä. Balilta voi vuokrata esimerkiksi pariksi yöksi huvilan ja loppuajan voi viettää hostellissa ja tavata muita travellaajia. Kenties haluat vierailla paikallisten kodissa? Bali on äärimmäisen monipuolinen saari eivätkä vaihtoehdot lopu.

Mikäli kaipaat vinkkejä lomalle, suomalainen matkanjärjestäjä Balitasku auttaa suunnittelemaan sinulle räätälöidyn loman. http://Www.balitasku.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply