Matkavinkkejä Balille

MATKAVINKKEJÄ BALILLE; tippaus, taskuvarkaudet, liikkuminen,

Balilla toimii suomalais-indonesialainen matkanjärjestäjä Balitasku. Balitaskun asiakaspalvelu on vertaansa vailla ja hinnat ovat edulliset. http://www.balitasku.com

Balilla on kätevää hyödyntää yksityisen kuljettajan palveluita. Ammattitaitoisen kuski tietää parhaat nähtävyydet, myös paikat jotka eivät ole täynnä matkailijoita. Esimerkiksi Denpasarissa on joka ilta ”night market”, paikallinen tori, jossa pääsee aitoon tunnelmaan.

Kutan alueella on eniten taskuvarkaita. Varo lapsia, jotka yrittävät myydä käsikoruja. He vievät rahat taskusta silmänräpäyksessä. Mikäli ajat skootterilla, älä pidä laukkua olalla. Valitettavasti Balilla on varkaita, jotka repivät laukun väkisin ja kaatuminen / loukkaantuminen on todennäköistä.

Balilla on tapana jättää tippiä, erityisesti hyvästä palvelusta. Riippuen tapauksesta 10 000 – 100 000 rupiaa (noin 1-10 euroa) on sopivasti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply