VEERA

Olen Veera, Joensuusta lähtöisin oleva 28-vuotias maailman nälkäinen seikkalijatar. Nykyisin koti löytyy Helsingistä, joka toimii hyvänä tukikohtana silloin kun arki on pääroolissa. Saman katon allani majailee avopuolisoni Jussi sekä hurmaava Kyösti-corgi.

Tykkään kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, matkustamisesta, hyvästä ruuasta sekä ylipäätään kaikesta kauniista.  Rannat ja aurinko kuuluvat isolta osalta mun matkustamiseen, joten aloe veraakin kuluu reissun päällä. Nämä kaikki ovat inspiraationa blogilleni, joka pienen sanaleikin kautta syntyi vuonna 2016 Aurinkorasvaa ja aloe Veeraksi. Rantojen lisäksi viihdyn yhtä hyvin myös luonnon keskellä kuin suurkaupungin sykkeessä.

Kuvailisin itseäni uteliaaksi ja seikkailunhaluiseksi matkailijaksi. Iso osa matkoista on reppureissuja,  mukavuutta unohtamatta kuitenkaan. Totuuden nimissä, onhan se kiva välillä kellahtaa hotellin pehmeisiin lakanoihin tai nauttia kaupunkilomasta matkalaukun kanssa. Luontomatkailu on nostanut koko ajan pisteitään ja erityisesti sydämeni sykkii kotimaan upeisiin luontokohteisiin.

Opiskellessa matkailun restonomiksi, mulle tuli mahtavat tilaisuudet lähteä töihin kesäksi Maltalle sekä suoritin yhden lukukauden Kuala Lumpurissa – aivan unohtumattomia kokemuksia molemmat. Olenkin menettänyt ison palan sydämestäni Aasian paahteeseen ja vilskeeseen, jonne kaikokaipuu tulee tasaiseen tahtiin.

Vuodelle 2019 olen asettanut yhden matkatavoitteen: enemmän kotimaan matkailua!

 

Tervetuloa mukaan maailmalle miun silmin!

YHTEYSTIEDOT:

[email protected]

MEDIAKORTTI