Suomen suurin matkablogiyhteisö

VEERA

Olen Veera, Joensuusta lähtöisin oleva 29-vuotias maailman nälkäinen seikkalijatar. Nykyisin koti löytyy Helsingistä, joka toimii hyvänä tukikohtana silloin kun arki on pääroolissa. Saman katon allani majailee avopuolisoni Jussi sekä hurmaava Kyösti-corgi. Arjessa rakastan paritalomme pihan puutarhan hoitoa, luontoretkiä Kyöstin kanssa, hyvää kahvia ja ruokaelämyksiä.

Tykkään kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, matkustamisesta  sekä ylipäätään kaikesta kauniista.  Rannat ja aurinko kuuluvat usein jollain tapaa matkustamiseen, joten aloe veraakin kuluu reissun päällä. Nämä kaikki ovat inspiraationa blogilleni, joka pienen sanaleikin kautta syntyi vuonna 2016 Aurinkorasvaa ja aloe Veeraksi. Rantojen lisäksi viihdyn yhtä hyvin myös luonnon keskellä kuin myös suurkaupungin sykkeessä.

Kuvailisin itseäni uteliaaksi ja seikkailunhaluiseksi matkailijaksi. Iso osa matkoista on reppureissuja,  mukavuutta unohtamatta kuitenkaan. Totuuden nimissä, onhan se kiva välillä kellahtaa hotellin pehmeisiin lakanoihin tai nauttia kaupunkilomasta matkalaukun kanssa. Luontomatkailu on nostanut koko ajan pisteitään ja erityisesti sydämeni sykkii kotimaan upeisiin luontokohteisiin.

Opiskellessa matkailun restonomiksi, mulle tuli mahtavat tilaisuudet lähteä töihin kesäksi Maltalle sekä suoritin yhden lukukauden Kuala Lumpurissa – aivan unohtumattomia kokemuksia molemmat. Olenkin menettänyt ison palan sydämestäni Aasian paahteeseen ja vilskeeseen, jonne kaikokaipuu tulee tasaiseen tahtiin.

Tervetuloa mukaan maailmalle miun silmin!

YHTEYSTIEDOT:

[email protected]

LATAA MEDIAKORTTI