VEERA

Olen Veera, Joensuusta lähtöisin oleva 28-vuotias maailman nälkäinen seikkalijatar. Nykyisin koti löytyy ihanasta Helsingin Kalliosta citykaksiosta, joka toimii hyvänä tukikohtana silloin kun arki on pääroolissa.

Tykkään kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, matkustamisesta, hyvästä ruuasta sekä ylipäätään kaikesta kauniista ja ihanasta.  Rannat ja aurinko kuuluvat isolta osalta mun matkustamiseen, joten aloe veraakin kuluu reissun päällä. Nämä kaikki ovat inspiraationa blogilleni, joka pienen sanaleikin kautta syntyi vuonna 2016 Aurinkorasvaa ja aloe Veeraksi.

Kuvailisin itseäni uteliaaksi ja seikkailunhaluiseksi matkailijaksi. Iso osa matkoista on reppureissuja,  mukavuutta unohtamatta kuitenkaan. Totuuden nimissä, onhan se kiva välillä kellahtaa hotellin pehmeisiin lakanoihin tai nauttia kaupunkilomasta matkalaukun kanssa. Voisiko sanoa, että olen sopivasti sekoitus molempia? Luontomatkailu on nostanut koko ajan pisteitä silmissäni ja erityisesti sydämeni sykkii kotimaan upeisiin luontokohteisiin.

Opiskellessa matkailun restonomiksi, mulle tuli mahtavat tilaisuudet lähteä töihin kesäksi Maltalle sekä suoritin yhden lukukauden Kuala Lumpurissa – aivan unohtumattomia kokemuksia molemmat. Olenkin menettänyt ison palan sydämestäni Aasian paahteeseen ja vilskeeseen, jonne kaikokaipuu tulee tasaiseen tahtiin.

Vuodelle 2018 olen asettanut yhden matkatavoitteen: enemmän kotimaan matkailua!

 

Tervetuloa mukaan maailmalle miun silmin!

YHTEYSTIEDOT:

[email protected]

MEDIAKORTTI