MEDIAKORTTI & YHTEISTYÖ

 

LATAA MEDIAKORTTI 

DOWNLOAD MEDIA KIT (IN ENGLISH)

 

URBAANEJA KAUPUNKILOMIA, LEPPOSIA PALMUPARATIISEJA, HYVÄÄ RUOKAA, UPEAA LUONTOA JA IKIMUISTOISIA SEIKKAILUJA


Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogissa seikkaillaan lähelle, kauas ja keskivälille eli pitkälti kotimaassa, Aasiassa tai Euroopassa. Blogista löytyy rehellisiä matkatarinoita, kokemuksia ja vinkkejä niin matkakohteisiin, vastuulliseen matkailuun, ravintoloihin kuin majoituksiin.

Tarkoituksena on jakaa lukijoille ja muille maailmalle sydämensä menettäneille inspiraatiota ja uskallusta lähteä kotoa seikkailemaan! Meillä ei tarvitse olla taskussa miljoonia välttämättä, jottei voitaisi matkustella – reissata voi pienemmälläkin budjetilla.

Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi on perustettu vuonna 2016. Blogia on alusta alkaen päivitetty aktiivisesti – ihanteellinen tavoitteeni on tuottaa sisältöä 2-4 kertaa viikkoon blogiini sekä toimia aktiivisesti myös somekanavissani.

Blogini löydät täältä Rantapallosta, Suomen suurimmasta matkailumediasta, jossa vierailee noin 400 000 eri kävijää viikossa.

Rantapallon tyypillinen käyttäjä on noin 40-vuotias kaupungissa asuva nainen. Lapsiperheitä on 36%. Käyttäjistä 32% on käynyt Rantapallossa viimeisen 7 päivän aikana. Jopa 79 % aikoo lomailla ulkomailla seuraavan vuoden aikana, ja 43 % käyttää ylimääräisen rahan lomamatkoihin. Rantalomien, kaupunkilomien ja risteilyiden lisäksi kävijät ovat kiinnostuneita kuntoilusta ja liikunnasta, ruoasta ja ruoanlaitosta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

KUKA ON VEERA?


Blogia kirjoittaa 28-vuotias omatoimimatkailija Veera, joka on kotoisin Pohjois-Karjalasta. Joensuu on vaihtunut Helsinkiin, joka toimii arjen tukikohtana silloin kun ei olla maailmalla seikkailemassa. Aurinkorasvaa ja aloe Veeran matkoilla vilahtaa usein myös avopuolisoni, jonka kanssa seikkaillaan usein yhdessä sekä kesällä 2018 reissuperheeseen tuli karvainen lisäys: Kyösti-corgi.

Matkailun restonomi opiskelujen myötä menetin vuosia sitten sydämeni Kaakkois-Aasialle, jolloin olin Kuala Lumpurissa Malesiassa vaihdossa. Tuolloin sain ensimmäiset maistiaiset kaukomaihin ja se onkin ollut menoa sen jälkeen, sillä tämä nainen oli myyty kiehtovaan ja erilaiseen kulttuuriin.

Veeran kanssa on ilo tehdä yhteistyötä, sillä hänen kanssaan työskennellessä voi luottaa siihen, että kaikki sujuu varmasti juuri kuten on sovittu. Siihen päälle voi myös saada jotain ekstraa, mutta vähimmäissuoritus on aina ainakin se, että kaikki asiat tehdään sovitusti ja aikataulussa.

Sisältö on laadukasta sekä monipuolista, ja siihen käytetty aika näkyy. Veeran luonne tekee yhteistyöstä helppoa, sillä hänen kanssaan on mutkatonta ja mukavaa olla yhteydessä. Näistä syistä Veeraa voikin helposti suositella yhteistyökumppaniksi! –Inka Khanji / Rantapallon sisältöpäällikkö

 

 

Kaukokaipuu valtaa mielen tasaiseen tahtiin ja pyrin matkustelemaan niin paljon, kuin arki Suomessa antaa vain periksi. Pelkästään kotimaassakin matkailu piristää kummasti jo arkea. Rakastan eritysesti aurinkoisia lomia – olen ikuinen rantaparatiisin metsästäjätär. Matkani ovat usein reppureissuja aikuismaiseen makuun, hyvää (katu)ruokaa, tuorepuristettua appelsiinimehua ja ikimuistoisia elämyksiä.

Kotimaan matkailu on tullut entistä enemmän lähelle sydäntäni – aina ei tarvitse lähteä kauaksi kokeakseen upeita elämyksiä. Pyrin panostamaan entistä enemmän myös kotimaan matkakohteisiin, joita on myös blogiini toivottu enemmän. Erityisesti Suomessa minua kiinnostaa meidän upeat luontokohteet ja olemme myös alkaneet panostamaan matkailussa retkeilyyn.

Tykkään kaikesta kauniista, ihanasta ja kestävästä – tarkoitukseni on tuoda sellaista fiilistä myös blogini puolelle.

 

BLOGIN LUKIJAT


Tyypillisin blogini lukija on iältään 25–34-vuotias (39%) nainen (73%) ja hän asuu Suomen suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä (41%), Tampereella (10%) tai Turussa (6%).

Uniikkeja lukijoita on noin 13 – 16 000 kuukaudessa ja sivun katseluita on noin 20 – 24 00 kuukaudessa. Istunnon keskimääräinen pituus on 1 minuuttia ja 41 sekuntia.

Instagram 1100+ (71% nainen, 61% 25-35 -vuotias)

Facebook 550+ (87% nainen ja 30% 25-3 -vuotias / 25% 35-44 -vuotias)

 

YHTEISTYÖT


Haluan kuulla sinusta enemmän kuin mielelläni lisää, jos sinulla on mielessä blogiini ja/tai sosiaaliseen mediaani sopiva yhteistyö, jonka takana voin aidosti seisoa. Miksei vaikkapa työtarjous, haastattelu tai ylipäätään mikä tahansa blogiini ja matkustamiseen liittyvä vinkki, palaute, kysymys tai ajatus.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla: [email protected]

Isoakin isompi kiitos, kun vierailit blogissani – toivottavasti kuulen sinusta.

 

 

YHTEISTYÖT, HAASTATTELUT JA REFERENSSIT


Pietariin eli pohjoisen Venetsiaan risteillen viisumivapaasti (Moby SPL)

2x Turun Saaristo: Naantali & höyrylaiva Ukko Pekka (Höyrylaiva s/s Ukko Pekka)

Tirppojen reissu Herrankukkaron linnunpönttöön ja maasavusaunaan (Herrankukkaro)

Polttarit Tallinnassa – uhka vai mahdollisuus? (Lush ja Airbnb-asunnon majoittaja)

Joy ja Break Sokos Hotel Flamingo – elämyshotelli isolla E:llä (Break Sokos Hotel Flamingo)

6 kotimaan helmeä, jotka kaikkien kannattaisi nähdä edes kerran elämässä (Ilta-Sanomat haastattelu)

Amarillon uudet kasvot: The Table -konsepti yllättää & ihastuttaa (HOK-Elanto / Amarillo Helsinki)

Staycation -matkailua Helsingissä: Radisson Blu Aleksanterissa (Radisson Blu Aleksanteri)

Balkan kiinnostaa nyt enemmän kuin koskaan: bloggaajien vinkit Kroatiaan, Albaniaan, Montenegroon ja Kreikkaan (Matkamessuilla esiintyminen)

Matka 2019 -bloggaaja & Uuden vuoden matkasuunnitelmat & matkamessuille lippuarvonta (Messukeskus / Matkamessut 2019)

Kokemuksia matkailualan blogiyhteistyöstä (Rantapallon keskustelupaneelin esiintyjänä)

Tony’s Deli – kun haluat keskellä Helsinkiä äkkilähdön Italiaan (Tony’s Deli)

Break Sokos Hotel Koli on ollut vuosia suosikkihotellini Suomessa (Break Sokos Hotel Koli)

Jätä väliin vanhakaupunki, koe erilainen kaupunkiloma Tallinnassa (Eckerö Line ja Rantapallo)

Jalkapallomatkalla Roomassa – tämähän oli oikeasti kivaa (Jalkapallotmatkat.com ja Jalkapallolippuja.com)

Kiitos sie – voita upea viikonloppu Kolin kansallispuistoon (Kolin Aamuranta, Koli Activ Oy ja Break Sokos Hotel Koli)

Matka 2018 -bloggaaja (Messukeskus / Matkamessut 2018)

Matka 2018 -lippujen arvonta (Messukeskus / Matkamessut 2018)

Blogi puoli vuotta – sen kunniaksi herkullisen huikea arvonta! (SIS. Deli+Café)

Veera teki elämänmuutoksen ja lähti maailmalle: ”Irtisanouduin työstäni ja lähdin miehen perässä Vietnamiin” (Rantapallon haastattelu)