Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

Tallinnan ravintolat: vehreä ja ihana Parrot MiniBar

Tallinnan ravintolat on yksi parhaimmista syistä matkustaa kaupunkilomalle Tallinnaan, eikö? Yksi mielenkiintoisimmista ravintoloista Tallinnassa on ehdottomasti vanhassakaupungissa sijaitseva Parrot MiniBar, joka on kaikin puolin todella onnistunut kokonaisuus. Tänne kannattaa ehdottomasti tulla, jos haluat käydä yhdessä Tallinnan parhaimmassa ravintolassa.

Parrot MiniBar on suht uudehko ravintola Tallinnassa, jonne kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus ennakkoon. Se sijaitsee vanhassakaupungissa raatihuoneentorin läheisyydessä. Mielestäni Parrot MiniBar on kovin erilainen ravintola, kun vertailee muita ravintoloita Tallinnassa. Täällä käyminen oli yksi elämys, joka kannattaa ehdottomasti käydä maistamassa.

Sisustus oli todella kaunis ja jotenkin ihan vehreän runsas. Tykkäsin, että viherkasveja oli sisustuksessa paljon sekä jotenkin ravintolan tunnelma oli todella kiva ja rento, vaikka ollaankin vähän paremmassa paikassa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuttuun tapaan palvelu oli jälleen kerran erinomaista Tallinnassa. Me valitsimme listalta kymmenen ruokalajin menun, jota tarjoilija suositteli. Suurin osa niistä oli siis aika pieniä, saattaa kuulostaa paljolta, mutta hyvin jaksoi syödä. Jos et halua syödä kymmenen ruokalajin menua, niin totta kai niitä voi ottaa myös erikseen.

Oma suosikkini oli ehdottomasti ceviche, joka oli taivaallista. Iso suositus siis sille. Kaikin puolin ruoka oli todella hyvää ja aivan erilaista, johon olen ’tottunut’ Tallinnan ravintoloissa käydessäni. Ahh, pääsisipä pian jo uudestaan herkkujen äärelle.

Tässä vähän makupaloja, miltä meidän kymmenen ruokalajin illallinen näytti Parrot MiniBarisssa:

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Parrot MiniBar on myös Tallinnan paras cocktailbaari


Parrot MiniBar on tunnettu myös laadukkaista drinkeistään ja otinkin passion martinin. Jos etsit Tallinnan parasta cocktailbaaria, niin voi olla että parempaa saat hetken hakea. Täältä näet miten ihania cocktaileja Parrot MiniBarissa on.

Alakerrassa on myös salaperäinen ’salakapakka’, jonne kannattaa myös tehdä pöytävaraus viikonloppuna. Tänne päästään naulakon läpi salaoven kautta työntekijän avustuksella. Hauska yksityiskohta, jossa kannattaa käydä nauttimassa cocktailit. Kuten kaikkiin Tallinnan parhaimpiin ravintoloihin, kannattaa tehdä myös pöytävaraus tänne salakapakan puolelle. Pöytävarausta tehdässä valitse siis Speakeasy, niin saat pöydän salakapakan puolelta.

Kirjoitin jo tältä samaiselta Tallinnan viikonlopulta tunnelmia Fotografiskasta sekä heidän brunssistaan. Lisäksi jos ruokavinkit Tallinnaan kiinnostaa laajeminkin, niin täältä löydät listaukseni Tallinnan ravintoloista. Muut Tallinna-vinkit löydät täältä. 

 

Tallinan ravintolat: Parrot Mini Bar

 

Oletko käynyt Parrot MiniBarissa? Mitkä ovat suosikit Tallinnan ravintoloista?

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia: 

InstagramTiktokFacebookBloglovin tai Blogit.fi

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 28.11.2021 at 22:23

    Kieltämättä paikan sisustus on todella hieno ja kuvista välittyy hyvin se, että viherkasveja tosiaan on runsaasti. Myös ruoat näyttävät kuvien perusteella oikein maukkailta. Minkä verran tuolle menulle muuten tuli hintaa?

  • Reply Pirkko / Meriharakka 30.11.2021 at 09:56

    Selvästikin tuolla on panostettu annosten näyttävyyteen! Varmaan ne olivat hyviäkin, mutta sitähän ei näe kuvista 🙂 Harmi että matkailu nyt taas muuttui epävarmempaan suuntaan, vaikka toisaalta Tallinnasta lienee aina (?) pääsisi sentään takaisin, eli lentoyhteyksien katkaiseminen ei ehkä sillä suunnalla hetimmiten vaikuttaisi matkaan.

  • Reply Sini matkakuumeessa 3.12.2021 at 13:10

    En ole käynyt Tallinnassa pariin vuoteen, joten tuosta uudesta ravintolasta en ollut kuullut. Sisustus näyttää kivalta. 😊

  • Leave a Reply