Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkavinkki Miamiin: Venetian Pool kun haluat vaihtelua rannoille

Tässä elämäntilanteessa tuntuu hassulta kirjoittaa matkavinkkejä Miamiin, mutta minulla on kyllä vahva luotto, että vielä joku kaunis päivä matkustaminen ulkomaille on ajankohtaista. Viimeisin matkani kaukomaille ennen koronaa oli Miami ja Karibian risteily ja tältä reissulta on jakamatta monta matkavinkkiä – yksi niistä on Venetian Pool.

Kuuluisan Coral Gablesin alueella sijaitseva Venetian Pool oli mukavaa vaihtelua Miamin rantoihin, joissa itsessään ei ole myöskään mitään vikaa. Vaihtelu kuitenkin virkisti ja oli kiva uida ilman hiekkaa välillä. Törmäsin Venetian Pooliin puolivahingossa, kun googlettelin Miamissa hotellin uima-altaita, jonne saisi mennä pääsymaksua vastaan. Moni niistä oli helposti vähintään 50 dollaria, joten siinäkin mielessä tämä paikka sopi paremmin meidän budjettiin.

Budjetista puheenollen, kurkkaa täältä minun kalleimman matkani eli Miamin kaupunkiloman ja Karibian risteilyn loppulasku. 

Venetian Poolin läheisyydessä on myös kuuluisa Biltimore Hotel, joka on nähtävyys jo itsessään. Me tykättiin ajella autolla vain Coral Gablesin alueella ja ihasteltiin paikallisia taloja, jotka ovat super hienoja.

 

Kuuluisa Biltimore Hotel on ihan nurkan takan Venetian Poolista.

 

 

Sisäänkäynnissä oli pientä historiaa ja vanhoja valokuvia Venetian Pooleista.

 

 

Vuonna 1923 rakennettu Venetian Pooliin on otettu vaikutteita muun muassa Venetsiasta. Täällä ollessa ei niinkään tullut olo kuin olisi Venetsiassa, mutta oli kiva päästä uima-altaaseen välillä sekä köllötellä aurinkotuoleissa kylmän juoman kanssa. Alue koostuu isosta altaasta, ’vesiputouksista’, kahvilasta ja auringonottoalueesta.

Kannattaa tarkastaa aukiolot oman matkasi ajankohtana (katsotaan mikä vuosi saa taas matkustaa Miamiin, sitä odotellessa 😀 ), sillä esimerkiksi me ehdimme tänne viimeisenä päivänä ennen pidempää ’talvisulkua’. Meidän aikaan tuolla oli myynnissä liput (15 dollaria) luukulta, mutta nyt heillä näyttäisi olevan myynnissä myös/vain e-liput, jotka voit ostaa ennakkoon.

Mitä muuta me teimme Miamin viikon lomalla? Lue lisää täältä. 

 

 

 

 

 

Mitä matkavinkkejä sulla on Miamiin? Alkaako muillakin olemaan kaukokohteisiin pikku hiljaa ikävä?

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia: 

Instagramin (@veerapirita) , Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa)Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta.

 

 

Previous Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 23.2.2021 at 20:23

    Oikeastaan kaukokohteista om omasta mielestäni nimenomaan kiva lukea juuri nyt. Kyllä todellakin alkaa olla ikävä kaukokohteisiin. Tultiin juuri Lapista kotiin ja se oli hurjan kiva reissu, mutta siitä huolimatta jotenkin sitä vain kaipaa kaukomaille.

  • Leave a Reply