Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joy ja Break Sokos Hotel Flamingo – Elämyshotelli isolla E:llä

* Kaupallinen yhteistyö: Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Kirjoitin huhtikuussa postauksen vastuullisen kotimaan matkailijan muistilistasta sekä Green Key -ympäristöohjelmaan kuuluvista staycation hotellihaaveista. Pääsinkin toteuttamaan yhden haaveen nopeammin kuin arvasinkaan eli yöpymisen Break Sokos Hotel Flamingon JOY-sviitissä. Super hauska yhteinen irtiotto tuli avopuolison kanssa tarpeeseen, sillä terveydellisten vastoinkäymisten takia pieni piristys arkeemme oli enemmän kuin tervetullut.

Kävin Rantapallon kanssa tutustumassa Flamingoon keväällä ja silloin pääsin ensimmäisen kerran vierailemaan nopeasti Flamingon uuteen Wing-kerrokseen, johon on tullut 232 uutta hotellihuonetta (tämä uudistus teki Flamingosta Suomen suurimman hotellin) kolmeen eri kerrokseen: Flow, Harmony ja sekä oma suosikkini Joy. Tuolloin päätin, että joskus haluan tulla Jussin kanssa Joy -kerrokseen, sillä huoneiden pirteä sisustus, oikeat kukat sekä vaalea sauna hurmasi miut täääääääysin.

Hehkutin koko automatkan (eli siis huimat 30 minuuttia kotoa) tulevan yön majoitustamme Jussille, sillä olin niin innoissani että päästään tänne yöksi. Autolla pääset kätevästi Flamingoon, sillä hotellin asukkaille on ilmainen pysäköinti – muistathan vain rekisteröidä auton hotellin aulassa tabletille.

 

Respassa voit rekisteröidä autosi, jotta saat ilmaisen pysäköinnin yöpymisen ajaksi.

 

 

 

Lempparikerros Flamingossa ja siis harvoin haaveilen lattiamatoista, mutta toi on niiiin kaunis.

 

Huoneeseen tullessa meidät otti vastaan heti Joyn pirteän väriset seinät, jotka voisin vaikka heti ottaa kotiini. En tiedä mikä tässä Joy-kerroksen sisustuksessa on, sillä en edes normaalisti tykkää sinisestä/turkoosista, mutta täällä se vain istuu kuin nenä päähän ja saa jotenkin super hyvän fiiliksen aikaan. Onks sellainen oikeasti mahdollista pelkän miljöön perusteella? Oli miten oli, mutta sisustus osui ja upposi.

Meillä oli ihan kauhea nälkä, joten meidän pelastus oli huoneesta löytyneet hedelmät, macaronit, juustot ja Ekuòn luomukuohari. Jos nälkä yllättää muuten vierailun aikana, niin Flamingosta löytyy paljon erilaisia ravintoloita. Luulisi, että 38 ravintolasta löytyy jokaiselle mieluinen.

Matkakuume nousi kivasti Joyssa, kun ikkunasta näki vähän väliä Helsinki-Vantaalle laskeutuvia ja lähteviä koneita. Miettikää, päivittäin kentältä nousee 350 konetta. Ikkunasta näkyi todella kaunis auringonlasku myös illalla, mitä oli kiva ihastella.

 

 

Huoneessa oli käytetty paljon aitoja kukkia.

 

 

 

 

Mikä auringonlasku!

 

Pisteet kotiin siitä, että hotelleissa kierrätetään nykyisin paremmin eikä ole vain pelkkää sekajätettä. Tässä yksi syy, miksi suositaan usein Green Key -ympäristöohjelmaan kuuluvia majoituksia.

 

 

 

Huoneessa odotti herkkuja sekä s-ryhmän uusi asiakasomistaja kuohari, jonka valinnassa on erityisesti painotettu vastuullisuutta. Ekuò-luomuviinit valmistetaan Veneton alueella Pohjois-Italiassa.

 

Toinen herkku huoneessa on ehdottomasti kylpyhuone ja sen vaalea sauna, sillä sauna varsinkaan ei ole ihan itsestäänselvyys hotellihuoneissa. Säästeltiin sauna ihan viimeiseksi illalle ja käytiin ennen sitä huvittelemassa ja herkuttelemassa viihdekeskuksen puolella.

Hyvää kannatti odottaa, sillä löylyt olivat 5/5 sekä kylppäristä löytyneet Dermosilin detox-naamiot olivat täydellinen lisä saunomiseen. Sain kommenttia Instassa, että näytettiin ihan Game of Thronesin white walkerseilta ja kieltämättä meissä oli vähän samaa näköä. 😉

 

 

Flamingon white walkersit hyvää iltaa!

 

 

 

Millainen fiilis, sellaista puuhaa


Viihdekeskus Flamingo sekä kauppakeskus Jumbo on tullut monta kertaa aikaisemmin meille tutuksi sen hupijuttujen takia, sillä täällä voit tehdä käytännössä mitä vain. Shoppailla, rentoutua Flamingo Span aikuisten puolella, vesipetoilla vesipuistossa, minigolfata, keilata, käydä leffassa – mitä näitä nyt on. Millainen fiilis, sellaista puuhaa yksinkertaisesti. 

Tällä kertaa käytiin hohtokeilaamassa ja Jussihan vei mua ihan 10-0. Oltaisiin kovasti haluttu käydä lisäksi myös Flamingon aikuisten kylpylän puolella, mutta koska meillä oli upea sauna omassa huoneessa, päätettiin jättää kylpylät seuraavaan kertaan.

Keilaamisen lisäksi käytiin texmexin maailmassa eli Flamingon omassa ravintolassa Amarillossa. Tää oli tyyliin mun kolmas kerta tässä kevään/alkukesän aikana Rillossa. Ups. Joku niissä ribseissä kuitenkin on, että ne vetää puoleensa. Ribsien lisäksi herkuteltiin wingseillä, soft tacoja jättikatkaravunpyrstöillä, lohta jättikatkaravunpyrsöillä sekä tietty Amarillon jätskeillä. Passionsorbetti oli meidän suosikki.

 

 

 

 

 

Break Sokos Hotel Flamingo on todellakin Elämyshotelli isolla E:llä. Täältä löydät kaiken mahdollisen hauskanpitoon ja irtiottoon. Joy-sviittiä voin kyllä aidosti suositella myös ruudun sille puolen, jos haluat jotain vähän spesiaalimpaa – toi sauna oikeasti on super iso plussa, jota ei löydy standard-huoneista. Hintakaan ei ole paha, s-etukortilla hinta pyörii siinä 300 euron hujakoilla ja kyse on kuitenkin sviitistä. Joy-kerroksen ’perushuoneet’ on vajaat 200 euroa.

Kiitos kun Break Sokos Hotel Flamingo tarjositte meille ikimuistoisen ja hauskan yöpymisen, näemme varmasti uudestaan tulevaisuudessa. 

 

 

Kippis hotellin aamiaisille, näin voisin aloittaa vaikka jokaisen aamun!

 

Mites kelpaisiko majoittua Joy-kerroksessa? Onko sulle tärkeämpää majoittuessa itse hotellihuone vai sen läheisyydestä löytyvät palvelut ja elämykset?

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita) , Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Pirkko / Meriharakka 16.6.2019 at 10:35

  Pääkaupunkiseutulaisena lapsettomana olen enimmäkseen edelleen onnistunut välttelemään Flamingon. Jotenkin vaikea asennoitua siihen, että yö hotellissa alle 50 km kotoa olisi kelvollinen idea 🙂
  Mutta ihan hyvältähän tuo näyttää – jos olisin hotellin tarpeessa jostain syystä vaikka läheltä lentokenttää, niin voisin hyvinkin harkita majoittuvani tuonne!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 17.6.2019 at 11:24

   Aijjaa mie oon taas ihan päinvastainen ajattelija. Jos on vain tyyliin yksi yö aikaa käydä jossain pienellä lomalla / staycationilla, niin kotikaupungin tai lähikaupunkien hotellit kiinnostaa lyhyen välimatkan takia. 🙂 Flamingo on paljon muutakin omasta mielestä kuin vain lapsille suunnattu hotelli, onhan siellä myös tuo Harmony-kerros joka on pelkästään aikuisille. Lisäksi siellä on kanssa Flamingo Span puolella K18 alue, joka on ihan täydellinen aikuisten lomaan.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 17.6.2019 at 11:24

   .. ja mitä lentokenttään tulee, niin Flamingosta pääsee muuten ilmaisella bussikuljetuksella hotellin asiakkaat kentälle.

 • Reply Miika / Scenic Road Hunters 19.6.2019 at 14:41

  Toi huone oli kyllä värikäs mutta toisaalta myös kivan vaalea. Kylppäri myös näytti valoisalta. Tämä voisi tosiaan sopia sellaiseen pikaiseen vanhempien rauhoittumisvapaaseen mut varmaan menis myös ihan koko perheen voimalla.

  Jotenkin tuo ”huvipuistomaisuus” millä ne sitä mainostaa, on kuitenkin vielä tehnyt sen, etten ole tuolta huonetta varannut. Ehkä se on vaan ennakkoluulo.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 1.7.2019 at 14:27

   Jep totta, vaikka on vaalea niin ei ole sellainen ’tylsän pliisu’. 🙂 Toi kylppäri oli ihan käsittämätön, vaalea sauna toi tosi paljon valoa ja avaruutta. Mulla on ennen tätä ollut sellainen mielikuva juuri, että Flamingo on vain perheen huvitteluun / huvipuistomainen paikka mutta pyh, täältä löytyy myös pelkästään aikuisille kaikkea.

 • Reply Sari / matkalla lähelle tai kauas 19.6.2019 at 15:52

  Kyllä aina ilo kelpaa ja mahtuu elämään. On kyllä kivannäköinen sisustus. Ihanaa, kun unelmat joskus täyttyvät yllättäen.

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 20.6.2019 at 08:44

  Tuo sisustus on ihan tosi ihana, minä kun taas tykkään just noista väreistä. Vaalea saunakin näyttää niin tyylikkäältä. Elävät kukat on myös tosi kiva idea. Ehkä sitä joskus voisi tuossa yöpyä vaikka matkalle lähtiessä.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 1.7.2019 at 14:29

   Mie ihastuin kanssa JOY-kerroksessa värimaailmaan. Normaalisti en oo turkoosin ystävä niinkään, mutta täällä se osui ja upposi täysin. Kannattaa yöpyä vaikkapa seuraavan reissun kynnyksellä, kätevästi pääsee bussilla suojaan lentokentälle.

 • Reply Iina/ Iina travels 22.6.2019 at 13:13

  Ihanan näköinen ja kuuloinen reissu! Itse asustelen tällä hetkellä melkeim Flamingon vieressä, joten en ole sinne ikinä päätynyt yöpymään. Tämä paikka kuulostaa kuitenkin vierailun arvoiselta.

 • Leave a Reply