Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ei ihme miksi moni rakastuu Lontooseen: rakastuneen lomakuvat

Kotisohvalta moikat! Vajaa viikon loma Lontoossa on nyt ohi ja voi että, olisin voinut olla helposti toisen viikon lisää. Lontoo oli juuri niin ihana (ja vähän enemmänkin) kuin osasin toivoa. En käsitä, miten mulla kesti 28 vuotta matkustaa tänne. Harvoin tulee reissun aikana jo sellainen olo, että tänne on pakko päästä uudestaan takaisin – mielellään hyvinkin pian.

Meidän kuusi päivää Lontoossa koostui klassikko nähtävyyksistä sekä museoista, herkullisista aamupaloista (ihan mun lemppari osuus reissussa), Warner Brosin Harry Potter -studiosta, iltapäiväteestä punaisessa kaksikerroksisessa bussissa, Kew Gardens puutarhasta, Thame-jokiristeilystä, vintagekaupoista, markkinoista ja Lontoon rennosta ilmapiiristä.

Omat suosikkini viikolta oli Harry Potter, Kew Gardens ja Itä-Lontoon yleinen tunnelma. Luvassa on varmasti paaaaljon postauksia Lontoosta lähitulevaisuudessa, mutta aloitetaan kevyesti miltä meidän Lontoon viikko näytti kuvina:

 

 

Little Venice

 

 

Camden Market

 

Lowry & Baker – ehkä maaaailman paras avocadoleipä.

 

Elämäni eka Shake Shack -burger

 

Kew Gardens

 

Kew Gardens

 

Kew Gardens

 

Kew Gardens

 

Little Venice

 

 

 

SUSHISAMBA sijaitsee 39-kerroksesta

 

 

The Breakfast Club

 

Warner Bros Harry Potter -studio

 

Warner Bros Harry Potter -studio

 

Irvetassa Mintun kaa tallettamassa velhorahoja

 

Kermakaljaa!

 

Warner Bros Harry Potter -studio

 

Hoppers: srilankalaista ruokaa Sohossa

 

Tate

 

Tate

 

 

 

Notting Hill

 

Lontoon vintagekaupat: parhautta.

 

 

Sky Garden

 

Sky Garden

 

Sky Garden

 

 

Notting Hill ja Portobello Roadin markkinat

 

ROJI ja aamianen

 

Afternoon Tea Bus Tour

 

Afternoon Tea Bus Tour

 

Afternoon Tea Bus Tour

 

 

Lontoo ansaitsee kyllä jokaisen hehkutuksen. Rakastuin aivan täysin.

Millaisia fiiliksiä Lontoo herättää siussa – millaiset asiat sua kiinnostaa eniten täällä? Joko oot käynyt siellä vai onko eka matka vasta haaveissa?

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita) , Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Iina 4.5.2019 at 21:29

  Lontoo on kyllä maailman ihanimpien kaupunkien joukossa, mutta valitettava fakta on vaan se et työpäivät meijän alalla tuplavuoroa ja vuokrat huoneesta jopa £700 kuussa. Silti se on kyllä ihana paikka vierailla 🙂

 • Reply Suvi / Suvin matkassa 5.5.2019 at 09:52

  Lontoo on yksi mun lempikaupungeista, ollut iät ja ajat..ja taas haaveilen sinne reissusta. Josko tuossa elokuussa kävisi piipahtaa 🙂 Nämä kuvat ei ainakaan laannuttanut mun Lontoo kaipuuta. Teillä ollut ihana reissu!!

 • Reply Miija 5.5.2019 at 12:40

  Oon käynyt Lontoossa varmaan jonkun viitisen kertaa ja asunutkin siellä vähän reilut puoli vuotta. Asuinpaikkana en siitä niinkään välittänyt, mutta muuten rakastan kyllä! Aina löytyy jotain uutta 😊 ja koska on kuitenkin silleen tuttu paikka, niin pystyy olemaan tietyllä tavalla rennommin, kun osaa siellä jo jonkin verran suunnistaa ja systeemit on tutut. 😊 Ja tuo Minttuhan on muuten mun pikkuserkku, hahha.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 6.5.2019 at 05:29

   Aa kappas, olitko opiskelemassa tai töissä Lontoossa? Vitsit miten pieni maailma – Minttu jotain mainitsikin Lontoossa jostain serkustaan joka lukee blogiani, joten se oot varmaan sie. 😀

 • Reply Sini 5.5.2019 at 12:48

  Itse olen käynyt Lontoossa vain tammikuussa. Vein muksun Harry Potter -studioille ja käytiin musikaalissa. Ois kyllä kiva käydä keväällä tai kesällä, kun ei ole niin sateista ja harmaata.

 • Reply Martina 5.5.2019 at 13:03

  Apua, oonkohan mäkin mokannut pahasti kun olen antanut muiden matkakohteiden kiilata Lontoon eteen jo kohta 35 vuotta. Sellainen fiilis tuli jo sun IG-stooreja katsellessa ja tämä postaus kuvineen vain vahvisti tunnetta. Olen miettinyt iltapäiväteematkaa Lontooseen ja tuo bussi olisi hauska lisä siihen. Malttoiko siellä keskittyä sekä maisemiin että herkkuihin?

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 6.5.2019 at 05:34

   Martina – veikkaan että oot! 😀 Mä oon ainakin itse jotenkin vähätellyt aina Lontoota ja ajatellut, että se on tylsä ja mitäänsanomaton matkakohde. Karisi kyllä ennakkoluulot 10-0. Se iltapäivän teebussi oli kyll tosi siisti kokemus, jos Lontoossa iltapäiväteet niin ehdottomasti kannattaa varata tää. Hetken alkuinnostuksen jälkeen malttoi, onneksi matka kesti melkein 1,5h niin pääsi nauttimaan maisemista ja herkuista. Kannattaa ottaa ihan ellille päiville tuo, niin tulee kaikki nähtävyydet ’uutena’ vastaan. 🙂

 • Reply Iida In Translation 5.5.2019 at 14:59

  Olen ollut Lontoossa viimeksi joskus teininä, jolloin rakastuin paikkaan jo tosi syvästi. Muutama tuttu paikkakin vilahti tässä postauksessa! 🙂 Pitäisi kyllä ehdottomasti sinne uudestaan näkemään kaupunki toisin silmin, nähtävää kun tuntuisi olevan ihan loputtomasti.

 • Reply Merja 5.5.2019 at 18:26

  Oon käynyt Lontoossa vain kerran ja lapsille iski mahatauti, joten puolet ajasta vietettiin hotellihuoneessa. Onneksi ehdittiin käydä tuolla Harry Potter studiolla, se oli meidän pääkohde ja tosi upea! Pienelläkin kokemuksella tykkäsin Lontoosta paljon! Toivottavasti pian pääsisi uudestaan. Sun kuvat on niin hienoja, että matkakuume vaan kasvaa 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 6.5.2019 at 05:35

   Kiitos Merja. Huh, no hyvä että ehditte! Mä olisin ollu niin surun murtama, jos Potterit olis jäänyt välistä. Sairastaminen matkoilla on kyllä aina niin kurjaa. 🙁

 • Reply Kati / Lähinnä kauempana 5.5.2019 at 20:55

  Oi, miten upea paikka on Kew Gardens! Mä haluan tuonne! Muutenkin houkuttelevia juttuja olette tehneet viikon aikana.

  Pitäisi päästä kyllä muutenkin Lontooseen, olen käynyt siellä vain päiväreissuilla vuonna -94. Olis vissiin aika käydä vähän päivittämässä muistikuvia kaupungista. En muista sieltä paljon muuta kuin sekoilun metroissa ja Hyde Parkin.
  Mun mies taas on käynyt Lontoossa ehkä 15 kertaa viimeisen 10 vuoden aikana. Voi olla, ettei mun ole siis ihan helppo saada häntä mukaan, mutta Lontoo voisi toimia tosi hyvin myös yksinmatkana. Tosin Lontoo-reissuun haluaisin yhdistää myös Brightonin, koska vietin siellä yhden heinäkuun kyseisenä -95 vuonna.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 6.5.2019 at 05:37

   Eikö! Se oli kyllä niin siisti paikka, kannattaa varata aikaa sinne sillä paikka on tosi iso. Lontoo kyllä varmasti toimisi hyvin myös soolomatkalle, jos ei miestä saa mukaan. 🙂

 • Reply Piyya 5.5.2019 at 22:14

  Käynyt varmasti jo kymmenen vuotta sitten Lontoossa ja se ei ole houkutellut minua uudestaan. Pitääköhän minun antaa sille uusi mahdollisuus ? Ehkä
  Onpa kivaa kuinka instastoryt tukee tänä päivänä kivasti bloggaamista. Kivoja juttuja ollut tarjolla ja nyt ne sitten syventyy.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 6.5.2019 at 05:39

   Kannattaa kyllä. Oli kyllä yksi parhaimmista kaupunkikohteista, jossa itse oon käynyt. Eikö! Stooreista on tullut ihan mun lemppareita – niitä on super kiva tehdä muille sekä kiva myös muistella itse jälkikäteen reissun parhaimpia paloja. 🙂

 • Reply sari / matkalla lähelle tai kauas 8.5.2019 at 10:48

  Lontoo on ihana. Muuta ei voi todeta. Siellä on niin kaikkiea jokaiselle! Menisin sinne uudelleen, meidän reissu kun oli vain pintarapaisu ja paljon jäi näkemättä. Kiva tuo iltapäivätee bussissa!

 • Reply Sofia / Project Forever 9.5.2019 at 12:16

  Lontoo on ihana, etenkin kesäaikaan, ja se on yksi mun lempikohteista Euroopassa! Sinne on tullut reissattua jo neljästi, mutta joka kerralla löytyy uutta nähtävää ja kivaa tekemistä. Viimeisesti Lontoon-matkasta on jo useampi vuosi aikaa, ja tämä postaus kyllä herätteli taas Lontookaipuun henkiin! 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 14.5.2019 at 14:18

   Meni kyllä miullakin ihan lemppareihin Euroopasta, siis aivan pakko päästä joskus uudestaan tuonne. Uskon kyllä niin ton, että joka kerta löytää jotain uutta, niin iso kaupunki täynnä kaikkee mielenkiintoista.

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 9.5.2019 at 20:13

  Lontoo on upea paikka! Yleensä vaan haahuillaan paikasta toiseen, ajellaan busseilla ja syödään! Uskomatonta, miten hyvä ruokatarjonta Lontoossa on.

 • Reply Periaatteen Nainen 10.5.2019 at 18:31

  Ihana kuvaraportti. Meillä on ehdottomasti to do-listalla Harry Potter-studiot, lapset odottavat sitä hartaasti…

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 11.5.2019 at 08:21

  Ihania kuvia! Minun Lontoon muistoni ovat vuodelta kivi ja keppi leirikoulumuistoja eli olisi korkein aika tehdä uusi vierailu Lontooseen. Kauan se on minulla jo muhinut mielessä, vielä se hetki tulee. 🙂

 • Reply Heli / Drama On The Road 11.5.2019 at 10:11

  Siis Lontoon paras puoli – vaikka oon käynyt monta kertaa, löytänyt omat lempparipaikkani, rakastunut kaupunkiin ja mitä vielä, niin silti näissä postauksissa on aina jotain paikkoja missä en oo käynyt ja mikä nostattaa taas sen kaipuun Lontooseen. Se on i_ha_naa! Oon kyllä niin kade sun hovikuvaajasta, ite kun soolomatkailen Lontoossa useimmiten niin en saa itestäni kuvia näissä ihanissa paikoissa. Jussille propsit huikeista kuvista!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 14.5.2019 at 14:23

   Voin allekirjoittaa tuon jo yhden matkan perusteella, kun tajusi miten monipuolinen Lontoo on. Siitä ei varmaan koskaan tuu samaan tarpeeksi. Kiitos Jussin puolesta! 😀 Oli kyllä huvittava lukea tuo kehu, sillä sun pitäisi nähdä miten paljon ollaan treenattu tätä kuvaamista miusta vuosien varrella sekä miten usein asettelen aika tarkkaan sen kameran Jussille ja sit kipitän itse siihen kuvaan. 😀 😀 😀 Jussi on kyllä parantunut vuosien varrella huikeasti ja naureskellaankin aina yhdessä, kun se päättää hurjastella ja ottaa muutamia kuvakulmia ihan omasta päästään. 😀

 • Reply Veera Bianca 12.5.2019 at 10:48

  Ihanan paljon kuvia! <3 Oli hauska seurailla Instagramissa teidän Lontoon reissua. Mulla on joku outo juttu ja välillä koen olevani maailman ainoita ihmisiä jotka ei ole Lontoosta innostunut. Olen käynyt siellä varmaan kolmisen kertaa ja ikinä en ole viehätystä ymmärtänyt vielä. Lupaan antaa uuden mahdollisuuden viimeistään marraskuun World Travel Marketin aikaan! 😀

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 14.5.2019 at 14:24

   Kuvat on kyllä aina super tärkeitä postauksissa, niistä mun mielestä välittyy niin hyvin se fiilis. Ehkä neljäs kerta toden sanoo tai sit yksinkertaisesti Lontoo ei oo siun pala kakkua. 😀

 • Reply Anna 12.5.2019 at 12:53

  Itse en Lontoosta jotenkin niin välitä. Ollaan pari kertaa oltu mutta päätetty aina sitten lähteä jonnekin muualle. Esim. Liverpoolissa ja Manchesterissa viihdyn paremmin. En oikein osaa sanoa että miksi.

 • Reply Jenna / Citylights & Sunsets 20.5.2019 at 12:44

  Ihanaa, jään odottelemaan sun loppujakin Lontoo-postauksia! Teillä olikin kunnolla aikaa kierrellä, meillä on elokuussa vaan viikonlopun verran. Parhaat vinkit otinkin jo talteen, tuo Afternoon tea bus on ihan must ja Sky Garden täytyy nähdä myös. Toki Lontoon kuuluisimmat nähtävyydet oon kerran jo nähnyt, joten nyt voi keskittyä kaikkeen muuhun 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 21.5.2019 at 05:35

   Joo haluttiin olla useampi päivä, kun tuntui ettei tuohon kuuteenkaan päivään saanut kaikkea haluamaansa. Lontoo -postauksia varmasti tulossa iso kasa vielä blogiin! Sky Garden oli kyllä hurjan kaunis sekä Kew Gardens oli ihana kanssa, suosittelen testaa sen kanssa vaikka vähän keskustan ulkopuolella onkin. Tää iltapäivätee-bussi on kyllä ihan best!

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 31.5.2019 at 00:06

  Niin se on, että Lontoo on vähän kaikki. Mitä tahansa etsii tai mitä tahansa haluaa, jos sitä ei ole Lontoossa, sitä ei ole olemassakaan. Kew Gardens on muuten oma lempparinikin jo vuosien takaa 🙂

 • Leave a Reply