Suomen suurin matkablogiyhteisö

2018 reissuvuoden ’onnistuneimmat’ lomakuvat minusta + kuvahaaste

Nyt olisi 2018 reissuvuoden yhteenvetojen aatelia luvassa, sillä luvassa olisi taas ne kaikista kauneimmat ja edustavimmat kuvat minusta. Eli siis kaikkea muuta luvassa kuin kaunista ja edustavaa – ilman muokkauksia. Tein viime vuodelta samanlaisen yhteenvedon ja muutamat muutkin matkabloggaajat tarttuivat tähän. Sama homma tänäkin vuonna eli tartu siekin kaivelemaan kameran rullasta epäonnistuineimmat kuvamuistot reissuilta!

Tänä vuonna kotimaan matkailu oli suuremmassa roolissa kuin koskaan aikaisemmin ja samalla teemalla jatketaan myös vuonna 2019. Kotimaan matkakohteiden lisäksi tuli käytyä Sri Lankassa, Napolissa, kaksi kertaa Roomassa ja Romaniassa. Ai niin ja useampaan otteeseen tuli käytyä myös Tallinnassa.

Näiltä reissuilta löytyi kiitettävästi kauniita lomakuvia musta, joten materiaalin hankkiminen tähän postaukseen ei ollut ollenkaan hankalaa. Olkaa hyvä, 2018 reissuvuoden ’onnistuneimmat’ lomakuvat minusta:

 

1. Emäntä erämatkalla – näytän ihan joltain Justiina emännältä tässä kuvassa

 

 

2. Maistuisiko kupillinen srilankalaista ceylon teetä?

 

 

3. Kun oot nähnyt upeita kuvia Instagramissa Trevi de Fountainista Roomassa ja lähdet tavoittelemaan sellaista kuvaa. Lopputulos on tämä.

 

 

4. Kun yrität nipistellä itseäsi. Tai sitten vain yrität selittää toiselle millaisen kuvan haluat.

 

 

 

5. Crazy dog lady.

.. Kyösti näyttää ihan siltä, että se pitäis pelastaa mun sylistä.

 

 

6. Rento pönötyskuva onnistuu jokaiselta reissulta. Oon niin rento kameran edessä.

 

 

 

 

7. Kun kaula vain häviää.

 

 

8. Ajatuksen tasolla tää olisi voinut olla toimiva idea: sellainen viehkeä jalkakuva, missä sääret näyttäisi oikein säihkyviltä. Toteutus vähän ontui, sillä en muistanut että oon tälläinen persjalka.

 

 

9. Jännittää olla miespuolisen kanssa samassa kuvassa – poikabakteereja!

 

 

10. Kun ystäväsi jota et olet nähnyt seitsemään vuoteen ja hän pyytää sinut Roomassa Fendin -lippulaivamyymälään, jossa hän on töissä ja haluaa ottaa yhteiskuvan. Hirnuva hepokatti Helsingistä vs. muotitietoinen italiaano.

 

 

11. Kun sua turhauttaa Bukarestissa, ettet pääse ottamaan kuvaa kun takana olevalla tyypillä on myös omat kuvaussessiot menossa.

 

 

12. Viehkeä kesäneito Fiskarsin kesäkaupungissa.

 

 

13. Kun matkailu on niin hauskaa eikä yhtään totista puuhaa.

 

 

14. Kun kauneus häikäisee.

 

 

 

15. Ruokaorgasmi.

.. jos jollekin on jäänyt epäselkeäksi 2,5 vuoden aikana: minä tykkään ruuasta.

 

 

16. ”Ota jo se kuva”

 

 

17.  Kyllä nainen on vaan viehkeä otus.

 

 

18. Muutama lasi liikaa viiniä Napolissa.

 

 

19. Tässä rennosti kylillä kävelyllä.

 

 

20. Loppuun vielä muutamat loppupyllistykset.

 

 

 

Mikä oli sun suosikki reissukuva miun kuluneelta vuodelta? Seuraavaksi on siun vuoro tarttua haasteeseen – kerro vaikka kommenttikentässä mulle, jos ja kun oot tarttunut kuvahaasteeseen niin pääsen katsomaan muidenkin edustavia toteutuksia.

Kurkkaa täältä Archie gone Lebanon -matkablogin Inkan ”Epäonnistuneet reissukuvat, 2018 edition

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita) , Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Inka 25.12.2018 at 19:48

  :”””””D Ahh että!! Tää oli ihan huippu taas, ja lähen kyllä mukaan tänäkin vuonna. Katsotaanpa, mitä kaikkea arkistoista löytyykään!

 • Reply Piyya 26.12.2018 at 22:27

  Nää on ihan huippuja, ihan niinkuin viime vuoden postauskin.
  Täytyy ensi vuonna varta vasten säästää nämä ”onnistuneet” kuvat, niitähän riittää. Osaan kans poseerata tuolleen luontevasti kuin sinä. Ihmettelen myös ettei oo kutsuttu mihinkään kuvauksiin 😁
  Mutta susta saa myös niin söpöjä kuvia.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 30.12.2018 at 10:08

   Kiva kuulla, kiitos! Nonni, eikun säästelemään 2019 vuoden parhaimmat otokset, näiden perään on kiva naureskella jälkikäteen. Heh, samaa oon miettinyt kanssa, että miksei oo kuvauksiin tullut kutsuja – mennäänkö yhdessä rennosti pönöttämään? :’D

 • Reply Travelloverin Annika 27.12.2018 at 16:37

  Mä en kestä! Repesin ihan täysin teekuvalle. Rakastan sun itseironian tajua ja sitä, että heittäydyt. Tosi harva pystyy näyttämään itseään muuten kuin niissä kaikkien parhaiten onnistuneissa kuvissa. Ja totuushan on, että meistä suurimmasta osasta valtaosa kuvista ei todellakaan ole niitä huippumalliotoksia ja jokaisen saa näyttämään rumalta, oli kuinka söpö oikeasti tahansa, kuten sinäkin.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 30.12.2018 at 10:11

   Teekuva on kanssa oma suosikkini, oli niin pirun viehkeä olo kuuden tunnin junamatkan sekä painavan rinkan kanssa vesisateessa (turhan) haahuilun jälkeen istahtaa Ellassa homestayn pöytään, jossa he tarjoili tervetuliais teet ja banaanit. :’D

   Itseironiaa kyllä löytyy täältä päästä, itsellehän on just ihan parasta nauraa ja turha stressata liikaa esimerkiksi sitä, miltä näyttää ja tuoko valokuvat aina vain ne parhaimmat puolet esiin.

 • Reply Anni | Rajatapaukset 27.12.2018 at 16:41

  Ihan helvetin hyvä taas! :’D

  Pönötyskuvat on niiin tuttuja ilmestyksiä. Sit kun kerrankin ajattelee että nyt enpä vaan pönötä vaan otanpa tässä muutaman täysin normaalin ja luontevan askeleen niin tulee vähän dynaamisempaa matskua. Lopputulos, näyttää juuri tuolta suojatiekuvalta 😀

 • Reply Laura Laakso/Matka maailman ympäri 80 vuodessa 30.12.2018 at 14:23

  Tähän haasteeseen täytyy kyllä tarttua! Yleensä tosin poistan kamerasta kaiken turhan materiaalin, joten katsotaan mitä saan kaivettua esille 🙂

 • Reply Antti / Lanttimatkat 30.12.2018 at 14:55

  Nauroin jopa ääneen vähän, jokainen tilanne on niin samaistuttava että naurattaa vieläkin. Voisinkin tälläisen tehdä myös, pirun hyvä idea

  Erittäin hyvä! Jatkakaa samaan malliin :))

 • Reply Ne Tammelat 1.1.2019 at 07:31

  Aivan huikeita! 😀 Mun lemppari on tietysti kuva, mihin Kyöstikin on päässyt <3 Onko Celeste Barberin Instatili tuttu tuttu, saattaisit tykätä? 🙂

 • Reply Marja 1.1.2019 at 15:43

  Mahtavaa! Tää on ihan huippua kaikkien siloteltujen matkakuvien jälkeen:) Tekisin oman version, jos mulla olisi jotain materiaalia, mutta kun olen itse aina kameran takana enkä koskaan kuvissa itse, niin siihen postaukseen täytyisi koota kuvia vähän pidemmältä ajalta. Mun lapset on kyllä aina hassuja kuvissa (tahallaan), mutta niitä en voi julkaista, sitä paitsi tahattomasti hassut on yleensä niitä parhaita. Tuo Kolilla otettu kuva on ihan hitti, tai kaikki oikeastaan:D Kiitos päivän piristyksestä!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 2.1.2019 at 19:27

   Eikö, tuo hyvää vaihtelua ’normaaliin’ vaikka todellisuudessa tää on kyllä enemmän ainakin miun normaali. :’D Noo ei se oo niin justiinsa se vuosi, voihan sitä tehdä vaikka koko reissuhistorialtaan!

 • Reply Jenna / Citylights & Sunsets 1.1.2019 at 22:15

  Tää on huippu! 😀 Mä poistain yleensä epäonnistuneet kuvat nopeasti puhelimen muistin säästämiseksi, joten tälläsiä helmiä ei musta hirveesti löydy. Matsku ei välttämättä kestäisi päivänvaloa, saatika näytön valoa. 😀

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 2.1.2019 at 19:28

   Kiitti Jenna! 🙂 Joo yllättävän moni tekee niin, mie tykkään säästää nämä epäonnistuneetkin. Toki jos joku on ihan tärähtänyt tms, niin ne itsekin poistan.

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty 2.1.2019 at 19:06

  Ihania kuvia! Minä pystyn samaistumaan erityisesti noihin rentoihin pönötyskuviin – niitä löytyy omistakin arkistoista aika määrät. Miten sitä aina kuvittelee näyttävänsä jotenkin asialliselta, kun todellisuudessa pönöttää jäykkänä kuin heinäseiväs? Minä tykkäsin suuresti myös tuosta rennosta kävelyasennosta: tavallinen kävelyhän näyttää kuvassa tylsältä, joten on hyvä ottaa heti astetta reippaampi meno 🙂

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 2.1.2019 at 20:14

  Ihana, ihana ja mainio! Kaiken kiiltokuvamaisen blogimaailman vastapainoksi tarvitaan juuri tällaisia juttuja. Samaistun niin näihin kuviin, sillä enpä itsekään ole linssin kanssa kovin sujut. Mieluimmin siellä takapuolella 🙂

 • Reply Jenna / Huge passion for life 3.1.2019 at 07:26

  Hahhha, olipas hauskoja! 😀 Musta tuntuu, että nykyisin joka toisessa kuvassa on silmät kii tai sitten juurikin esittelee hanuria kuvan ottajalle, kun vaihtaa poseerausasentoa 😀 Mahti tuo koirakuva.

 • Reply Emma 3.1.2019 at 12:29

  Nää on kyllä ihan helmiä! Kuvien lisäksi samaistuin etenkin tekstiin ”Kun sua turhauttaa Bukarestissa, ettet pääse ottamaan kuvaa kun takana olevalla tyypillä on myös omat kuvaussessiot menossa” Musta tuntuu, että mulla on koko ajan bad photo karma ja joku tyyppi kyykki koko ajan just siinä mistä haluaisin ottaa kuvan!

  Ja Kyöstin ilme oli kyllä yks parhaita!! 😀

 • Reply Aino Aloha 3.1.2019 at 13:11

  Tämä oli hulvattomin postaus vähään aikaan, ihan huippu! Nyt harmittaa että tulee aina poistettua epäonnistuneet kuvat puhelimenmuistista, täytyykin jatkossa säästää tällaista käyttötarkoitusta varten😁niitähän siis todellakin löytyisi, jos ei vaan tulisi niin salamana poistettua.. Ihanaa uuttavuotta!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 7.1.2019 at 15:55

   Hihhiiii kiitos Aino! Ilo on miun puolella. Säästä ihmeessä tältä vuodelta viehkeimmät kuvat myös ja ensi vuonna haasteeseen sitten mukaan.

   Hyvää uuttavuotta myös sinne. <3

 • Reply Christa 4.1.2019 at 21:58

  Mahtava postaus! Minusta ei monta kuvaa edes ole otettu vuoden aikana, kun yleensä olen itse kameran takana. Ja nekin kuvat jotka on otettu, kuuluu kyllä kaikki tähän kategoriaan. En vaan osaa olla kameran edessä. Saatan silti tarttua tähän haasteeseen ainakin jollain lailla.

 • Reply Elina / elinanmatkalaukussa 5.1.2019 at 10:13

  Olipa hauskoja ja vilpittömiä kuvia! 😀 Tuo nro 11 sai mut nauramaan, itekin tykkään ottaa kuvia joissa ei ole ihmisiä taustalla ja monesti sitä joutuu kärsimättömänä odottamaan, että ne ihmiset lähtis taustalta pois 😀 Aina se ei onnistu, eikä oo kärsivällisyyttä hirveen kauaa kuitenkaan ootella 😀

 • Reply Emilia/Matkan varrella 5.1.2019 at 14:51

  Hahah, ensin ajattelin, että eihän nää oo yhtään pahoja, mutta tulihan sieltä muutama varsin viehko otos kun skrollasi pidemmälle! Itekin koitan suosia kotimaanmatkailua enemmän tänä vuonna!

 • Reply Emilia / Merkintöjä maailmasta 5.1.2019 at 17:33

  Hahaha xD kiitos tästä, hihittelen täällä itekseni! Mahtavia kuvatuksia. Vaikea valita lempparia, mutta nuo pönötykset ja pyllistykset on huippuja:D samoin teekuva. Pitääpä tehdä tämä itsekin viimestään vuoden päästä ja kerätä helmet talteen.
  Ratkiriemukasta uutta reissuvuotta! 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 7.1.2019 at 15:50

   Hei mainiota jos sain sun päivään iloa! 😅 Oon aika hyvä tuossa pönötyksessä ja pyllistämisessä – voisin melkein lisätä eritysosaamiseksi ansioluetteloon! Sitä samaa sinne myös, mahtavia reissuhetkiä!

 • Reply Handy 5.1.2019 at 19:04

  Tämähän on sitä matkarealismia kerrassaan, suuri osahan niistä räpsyistä on tätä osastoa joka nayttää ja maistuu elämältä eikä matkailumainokselta 😉

 • Leave a Reply