Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bukarest – kuvaterkut kaupunkiloman keskeltä

Heippa hei täältä Bukarestin kaupunkiloman keskeltä! Toinen päivän täällä takana ja nyt kyllä voin sanoa, että Bukarest ylitti odotukset ja reilusti. Ajattelin, että lähden johonkin perus Itä-Euroopan kaupunkiin, mutta pöh – täähän on reilusti hurvaampi!

Bukarestista osasin kyllä vähän odottaa rosoisuutta ja sitä täältä kyllä löytyy. Tykkään siitä, että katukuva ei ole siloteltu eikä kaikki pinnat kiillä uututtaan. Se mikä ehkä yllätti, on ruoka- ja juomatarjonta. Kaikkialla on todella mielenkiintoisia ravintoloita ja kahviloita. Sopii miulle oikein mainiosti ja ollaanki saatu valloitettua Miran kanssa muutamat todella kivat paikat, joissa oltiin etukäteen suunniteltu käyvämme.

Majoitutaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista omassa asunnossa ja voisin kyllä muuttaa tähän meidän kämppään. Tää on mega söpö ja ihanan valoisa!

 

 

Meidän majoitus

 

Meidän majoitus

 

Laskettiin leikkiä, että tästä meidän reissusta tulee yhdistetty Kinnusen aktiivilomat sekä Viitasalon viinimatkat. Nyt ollaan tämä ja eilinen nautittu kaupunkikulttuurista (ja siitä viinistä) ja huomenna onkin aika siirtyä vuorille, sillä päätettiin hurjastella ja ottaa vuokra-auto alle. Transilvinia kutsuu siis huomenna, ai että miten siisti päivä luvassa.

Siitä myöhemmin lisää, nyt tähän loppuun fiilistelyä miljoonan kuvan kera. Jos et oo käynyt tai suunnitellut matkaa Bukarestiin, tee se NYT – sie tuut niin tykästymään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttääkö Bukarest sellaiselta matkakohteelta, johon sie voisit kanssa ihastua?

 

Veera


Seuraa AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita) , Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply Piyya 20.10.2018 at 21:51

  No kyllä näyttää just sille mihin voisin helposti ihastua.
  Katsoin jopa lentoja sinne jo ??
  Odotan myös lisä postauksianne sieltä. instastahan on jo saanut seurata menoanne ?

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 24.10.2018 at 16:16

   Ei oo kyllä lennot pahan hintaisia, just Miran kaa pohdittiin että millonkohan Norweigian alkaa tyyliin lentämään Bukarestiin. Postauksia on varmasti tulossa iso kasa, niitä odotellessa! 😉

 • Reply Suvi / Suvin matkassa 21.10.2018 at 13:14

  Kivalta näyttää reissu täällä blogissa ja instan puolellakin, ja toi viimeinen kuva on aivan huippu 🙂 Jään odottelemaan sun muita postauksia Bukarestista!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 24.10.2018 at 16:19

   Heh kiitti Suvi, tuli harrastettua parkouria tuolla. Ei vaan, ihan kuvan perässä kiipeilin. :DD Bukarestista on aivan piakoin tulossa juttua varmasti lisää tänne blogin puolelle!

 • Reply Frida Ingrid 21.10.2018 at 19:25

  Tovin olen meinannut jo lähteä Romaniaan, mutta aina se on lopulta vaihtunut joksikin muuksi kohteeksi! Pitänee kyllä mennä, varsinkin kun nykyään sinne lentää niin edullisesti. 🙂 Mäkin jään innolla odotteleen teidän muita postauksia sieltä, koska Romania todellakin kiinnostaa!

  https://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 24.10.2018 at 16:20

   Mulla oli kanssa tovin pieni matkakuume Romaniaan, mutta se aina vaihtui johonkin. Sitten kun Miralla osui arpaonni kohdalle, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. 🙂 Kannattaa kyllä ehdottomasti suunnata joskus Romaniaan, tuut varmasti tykkäämään.

 • Reply Jaakko / Lomalla viimeinkin 21.10.2018 at 20:31

  Olin kanssa tässä kuussa Bukarestissa ja viihdyin tosi hyvin. Blogiin kanssa kirjoittelen matkasta kovasti 🙂

 • Reply Eveliina | Korkkarit rinkassa 21.10.2018 at 21:25

  Voisin ehdottomasti ihastua! 🙂 Itseasiassa koko tuo itäinen Eurooppa on minulle vielä kokonaisuudessaan melko vierasta aluetta.
  Onneksi on vielä kohteita melko lähellä Euroopassa, jonne haluaisin, eikä tarvitse välttämättä lähteä aina ylittämään mantereita.

  Oon seurannut teidän reissua insta stooreista, ihan huikeita!
  Nauttikaa reissusta! 🙂

 • Reply sari / matkalla lähelle tai kauas 23.10.2018 at 22:27

  Melkoisen rosoisen näköinen kaupunki! Toivottavasti viini maistui hyvältä!

 • Reply Sandra 24.10.2018 at 09:31

  Ihania tunnelmallisia kuvia! Olen seuraillut teitä molempia instan puolella, ja hyvältä vaikuttaa sekä viini että kaupunki! Pitäkää kivaa! 🙂

 • Reply Mirka/Reason for Season 24.10.2018 at 20:49

  En tiedä ollenkaan, onko Bukarest mun juttu, mutta kolmen viikon kuluttua se selviää 8). Tykkään kyllä yleensä sellaista rosoisuudesta, joten ellei vettä tulee vaakatasossa naamaan, niin uskon, että saatan tykästyä kaupunkiin . Lisää vaan näitä kuvia blogiin, niin saan fiilistellä ennen meidän matkaa! 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 27.10.2018 at 14:22

   Oo, toivottavasti Bukarest tulee olemaan myös siun juttu! Meillä tuli vettä muutamaan otteeseen, muttei onneksi paljoa nii ei jäänyt huono maku suuhun. Varmasti on tulossa ennen sun reissua ainakin pari juttua Bukarestista!

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 25.10.2018 at 06:03

  Bukarest olisi varmasti sellainen kohde mihin tykästyisin! 🙂 Hurmaavia kujia rosoisella twistillä tekee kaupunkiin tutustumisesta mielenkiintoista 🙂 Huippu matka teillä!

 • Reply Sanni/Revontulia repussa 25.10.2018 at 11:27

  Näyttää juurikin sellaselta, hiukan erilaiselta ja ei niin silotellulta matkakohteelta, johon voisin ihastua!

 • Reply Anni | Rajatapaukset 25.10.2018 at 12:00

  Voin vain todeta että ei kannata mennä marraskussa, oli aika ankeaa. Niinkuin about kaikki muukin mahdollinen pohjoisella pallonpuolliskolla marraskuussa. Bukarestissa ärsytti myös se kuinka hankalaa siellä oli kävellä ympäriinsä, keskusta oli selvästi rakennettu autoilijat mielessä kun joka puolella kulki valtavan monikaistaisia teitä.
  Siinä riittävästi nurinaa, tärkeintä on tietenkin että te tykkäätte!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 27.10.2018 at 14:27

   Ai, voihan kurjuus. 🙁 Omasta mielestäni Bukarestissa oli helppo kulkea ja autolla oli taas hankalampi kääntyä isoilta teiltä kun oli paljon kiellettyjä ajosuuntia ja yksikastaisia. :’D

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 25.10.2018 at 14:41

  Bukarest on ollut kohdelistalla pitkään. jossain vaiheessa syksyä katseltiin, kun oli todella edullisia äkkilähtöjä Bulgarian Varnaan. Mietittiin, että jos olisi ottanut sellaisen reissun, vuokrannut auton ja kiertänyt sekä Bulgariaa, että Romaniaa autolla. En muista mikä este siihen sitten tuli, mutta ajatus jäi kyllä itämään.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 27.10.2018 at 14:28

   Bulgaria ja Romania autolla kuulostaa kyllä hyvälle idealle, kelpaisi itsellekin! Autolla kulkeminen on kyllä reissussa tosi kivaa, saa niin erilaisen kuvan matkakohteista ja saa mennä täysin omaan tahtiin.

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 26.10.2018 at 17:42

  Bukarest on kyllä kiinnostanut viime vuodet, aika monen muun itä-Euroopan kaupungin tavoin. Joskus luin, että marraskuussa sinne nyt ei ainakaan kannattaisi lähteä, mutta teillä näkyi ainakin olevan vielä ihan viehättävää ja valoisaa. 🙂 Tuollaiselle viini+vuoristomatkalle voisin kyllä itsekin lähteä koska vaan!

 • Reply Travelloverin Annika 26.10.2018 at 19:08

  Omasta käynnistäni on varmaan jo yli kymmenen vuotta. Bukarest jätti täysin kylmäksi. En tiedä, mitä tapahtui. Luultavasti en vain osannut koluta sitä oikein. On olo, että kaupunki todella ansaitsisi uuden mahdollisuuden.

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 27.10.2018 at 14:30

   Kymmenessä vuodessa on varmaan muuttunut paljon, ainakin itse suosittelen antamaan mahdollisuuden uudestaan Bukarestille. Erityisesti ruokapuoli yllätti mut positiivisesti täällä.

 • Reply Anita / My Tiny Travel Journal 27.10.2018 at 17:51

  Voisin kyllä kuvitella, koska a) edulliset lennot, ja oletettavasti myös muutoin edullinen paikka (?) ja nyt kun näin Jaakon/Lomalla viimeinkin kylpyläpostauksen, niin voisi hyvinkin lähteä vaikka sataisi räntää vaakatasossa!

 • Reply Outi 27.10.2018 at 23:05

  Hyvän oloinen reissu teillä on tuntunut olevan 🙂 Bukarest on kyllä käymisen arvoinen vaikkei se oma suosikkini Romaniasta ollutkaan. Kohteena toimii varmasti paremmin viininjuontiin kuin lastenrattaiden kärräilyyn 😉

 • Reply Veera Bianca 28.10.2018 at 15:51

  Vitsit teidän reissua oli kyllä hauska seurata! 😀 Itse en ole vielä koskaan ollut Bukarestissa ja muutaman viikon päähän tuli mahdollisuus josta jouduin vielä kieltäytyä, damn!

 • Reply Eve, Jetlaggies 28.10.2018 at 22:21

  Kävimme Bukarestissa jokunen vuosi sitten. Sun hauskat kuvat sopivat kuin nenä päähän Bukarest-juttuun. Kiehtovan erilainen ja maanläheinen paikka, joskaan ei nyt mikään ykkössuosikiksi jäänyt meille.

 • Leave a Reply