Soul Bowl Cafe – kannatti lähteä Keravalle

En olisi uskonut ennen tätä viikkoa, että ajan asiakseni Keravalle kahvilaan. Nyt sekin päivä on nähty ja voihan pojat, kuinka paljon tykkäsin tänä kesänä Keravan Kartanolle avautuneesta Soul Bowl Cafesta – toivottavasti jatkoa löytyy tämänkin kesän jälkeen!

Soul Bowl Cafe markkinoi itseään terveyskahvilana ja sieltä löytyykin paljon erilaisia terveysherkkuja: raakapuuroja, smoothiebowleja, inkiväärishotteja, salaatteja ja vastaavia. Vastapainoksi löytyy myös perinteisiä kahvilaherkkuja, kuten esimerkiksi korvapuusteja. Eli varmasti jokaisen nälkään jotakin.

Foodinin superfoodeja on myynnissä omalla hyllyllä, jossa oli vaikka mitä kivoja juttuja. Kannattaa siis tutkailla, jos löytäisit jotain mukavaa kotiin viemistä.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keravan kartano eli Soul Bowl Cafe

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

 

Jussille valikoitui breakfast plate, johon kuului tuoremehu, suodatinkahvi, tuorepuuro tai smoothiebowl, avokadokräkkeri sekä inkiväärishotti. Itse valitsin pelkän suodatinkahvin ja smoothiebowlin.

Pikkaisen jäi tosin hämmentämään se, että listalla oli erikseen hedelmäbowl sekä marjabowl, mutta kuitenkin miun marjabowlissa oli vadelman lisäksi mangoa ja banaania – korjatkaa jos oon väärässä, mutta vadelma taitaa olla ainoa marja noista ja mitä sitten hedelmäbowlissa on, jos niitä löytyy myös marja bowlista? Hyvää se silti oli, mutta oon pyrkinyt vähentämään hedelmien syöntiä ja korvaamaan ne marjoilla, niin mielellään olisin marjabowlin ottanut ilman hedelmiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

Soul Bowlin takana on Nanna Karalahti sekä kaksi muuta omistajaa: Nannan veljen vaimo Sara Aarnio sekä Nannan sisar Karoliina Koivisto, joilla on päävastuu kahvilan pyörittämisestä.

Ruuat ja juomat oli todella hyviä ja maukkaita, mutta pakko sanoa, että paras asia on Soul Bowlin miljöö ja älkää käsittäkö väärin, ruoka oli hyvää!  Kahvila löytyy erittäin tunnelmallisesta 1800-luvun alussa rakennetusta Keravan kartanosta, jonka pihapiirissä on myös kanoja, lampaita ja pupuja sekä täällä toimii myös kesäteatteri.

Tultiin osittain näiden eläinten perässä tänne, sillä meille on kotiutunut hetki sitten pienen pieni corgi-vauva Kyösti ja haluttiin tutustuttaa häntä myös ’maalaisempaan’ menoon eli siis noihin maatilan eläimiin. Sitten kun vielä kuulin tästä terveyskahvilasta, oli ihan selkeää minne tullaan. Eli myös Soul Bowliin ovat koirat tervetulleita.

 

 

 

 

Soul Bowl on sisustettu syötävän söpöksi ja tunnelma täällä oli aivan ihana. Rauhallinen, kesäinen ja ihanan seesteinen. Tiedustelin töissä olleelta Karoliinalta, kuinka kauan he ovat auki ja sanoi, että noin koulujen alkamiseen saakka ja muisteli sen olevan 8.8. eli kannattaa olla nopea, jos haluat ehtiä vielä tänä kesänä Soul Bowliin!

Karoliina kertoi myös, että heillä on suunnitelmia myös tulevaisuudelle. Suunnitelmissa olisi pitää Soul Bowlia auki vain viikonloppuisin ja tarjoilla brunssia. Miltä kuulostaa? HYVÄLTÄ! Toivottavasti nämä suunnitelmat toteutuu, tulisi varmasti uudestaankin lähdettyä Keravalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oletko käynyt Soul Bowlissa jo vai aiotko vielä ehtiä tässä viikon sisällä käymään?

Veera


Seuraa AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita), Twitterin, Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sanna Wallenius 8.8.2018 at 00:41

  Tää oli kiva vinkki! Asutaan ihan Keravan kupeessa, joten täytyy käydä tsekkaamassa. Oliko heillä muuten lämpimiä ruokia tai lounaita vai perustuuko nimenomaan noihin kulhoihin? 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 8.8.2018 at 10:17

   Oi nonni, sinne siis Sanna! 🙂 Jos ymmärsin oikein, niin ei varsinaista lounasta / lämmintä ruokaa oo. Salaattikulhot ajaa vissiin lounaan asemaa. Kerro mitä tykkäsit, kun käyt!

 • Reply Emilia 9.8.2018 at 16:45

  Oih miten ihanan näköinen kahvila, en ollut koskaan ennen kuullutkaan tästä! Ihana on myös Kyösti, etenkin tossa vikassa kuvassa <3___<3

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 11.8.2018 at 09:21

   Mä kuulin joskus alkukesästä kaverini kautta, kannatti kyllä suositusten perässä mennä. Itse asiassa vielä ehtii käydä täällä, sillä just eilen huomasin instasta että ainakin syyskuun loppuun astu. Ps. Kyösti kiittää! <3

 • Reply Outi / Maa Quzuu 12.8.2018 at 18:31

  Vaikka olen uurimman osan elämästäni asunut Keravalla, niin täytyy myöntää että Kartanolla tuli käytyä vasta tänä kesänä kunnolla ekaa kertaa. Kaiken kaikkiaan aika ihana paikka vaikkei Soul Bowlissa ehtinytkään käymään. Ovat kuulema syyskuuhun asti avoinna, joten onneksi vielä ehtii!

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 13.8.2018 at 10:52

   Se kartanon alue on kyllä tosi tunnelmallista! Joo saman bongasin Soul Bowlin instasta viime viikolla, että pystyvät jatkamaan ainakin syyskuun loppuun saakka, jee! ?

 • Reply Kohteena maailma / Rami 12.8.2018 at 19:13

  Kivan näköinen paikka, mutta alkoi olemaan oluenmakuisille unelmareissuille liian terveelliseltä vaikuttava tarjoilulista 😐 😀

  Olen tästä paikasta ennenkin kuullut, oli kiva lukea hieman taustatietoa mm. omistajista. Voisin poiketa kyllä mielenkiinnosta paikan päällä, esim. syömässä tuollaisen salaattikulhon lounaaksi.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 13.8.2018 at 10:54

   Hahah, joo oluenmakuiselle matkailijalle ei oo ehkä se parhain vaihtoehto. :’D Jos käyt testaa salaattikulhon, niin kerro mitä tykkäsit!

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 13.8.2018 at 18:54

  Heh, aina hauskaa lukea ja kuulla, jos joku on eksynyt Keravalle. 😀 Kartanon miljöö on kyllä superkiva, viimekin vuonna siellä oli oikein mukava kahvila toiminnassa, Soul Bowlia en ole vielä testannut. Jos vielä meette sinne, kannattaa käydä tsekkaamassa Keravan kuuluisa kivisilta, joka on ihan kartanon lähellä. 😉 Ps. Ihana Kyösti! Onnea karvaisesta perheenlisäyksestä <3

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 15.8.2018 at 08:38

   Kiitos Sonja! <3 Pistetään kivisilta korvan taakse, miulla olikin pieni muistikuva että jonkun matkabloggaajan kuvissa oon nähnyt tämän kivisillan. Ensi kerralla sekin tarkastukseen! 🙂

  Leave a Reply