SIS. Deli+Café 5kulman uudistettu aamiainen + arvonta

Kävin viime kuussa testaamassa ystäväni kanssa täysin uudistuneen SIS. Deli+Cafén 5kulman (entinen Pursari) aamiaisen. Mainitsen heti tähän alkuun, että olen kyseisen pienen kahvilaketjun toisesta kahvilasta vastuussa, jottei tule väärinymmärryksiä. Se ei kuitenkaan vaikuta mielipiteeseeni paikasta, sillä sain pyynnön oikeasti lähteä testaamaan asiakkaan näkökulmasta uudistunutta 5kulmaa ja kertomaan rehellisen mielipiteeni.

Suunnattiin perjantai aamusta Pursimiehenkadulle ja yllätyin välittömästi positiivisesti. Entinen Pursari eli nykyinen 5kulma oli kohdannut totaalisen muodonmuutoksen, periaatteessa paikkaa ei olisi tunnistanut samaksi ellen olisi törmännyt tuttuihin sisseihin (kutsumme työntekijöitämme sisseiksi :’D )  kassan toisella puolen.

Tai siis toisen kassan toisella puolen, sillä nykyisin puolet tilasta on Reloven. En ehtinyt tällä kertaa tutustua aivan huolella Reloven second hand -taivaaseen, sillä piti jatkaa matkaa vielä Tampereelle. Sen verran houkuttelevia aarteita paikalla oli kyllä, että pitää toisten tulla paremmalla aikaa tekemään ostoksia.

SIS. Deli+Cafélla on menossa tällä hetkellä 10-vuotisjuhlavuosi, joten 5kulman uudistus sopi mielestäni täydellisesti teemaan. Tarjolla ei ole ollenkaan enää aamupalaa, brunssia tai lounasta noutopöydästä vaan all-day-breakfast tarjoillaan nykyisin tarjottimelta kolmena erilaisena settinä.

Voit valita kolmesta eri kulhosta: Voima (viherkulho), Virta (smoothiekulho), Puhti (ohrapuurokulho ja kaurapannari). Tämän lisäksi saat valita elinvoima-smoothien tai siemennäkkärin / täysjyväleivän ja punajuurihummuksen väliltä sekä lisäksi settiin kuuluu tummapaahtoista luomukahvia tai teetä sekä kurkku-inkivääri-sitruuna-hunajajuoma. Koko komeus kustantaa 13,50 euroa, johon voi ottaa lisämaksusta vielä esimerkiksi luomumunaa, tuoremehua, erikoiskahvia tai tyrnishottia.

 

Puhti ja Virta aamiaissetit

 

Ohrapuuroa marjoilla ja saksanpähkinöillä

 

Virta smoothiekulho

 

Tuo siemennnäkkäri ja punajuurihummus oli niiiiin hyvää

 

Me valittiin testiin Virta ja Puhti. Nyt näin jälkikäteen olen harmitellut etten testannut Voimaa, sekin kuulosti tosi kivalle. Ei tarvinnut kyllä tyhjällä vatsalla lähteä, sillä tarjottimella oli kyllä erittäin riittävästi syötävää.

Ihastuin erityisesti tuohon siemennäkkäriin ja punajuurihummukseen. Ne oli todella hyviä! Meidän tummapaahtoista Grand Palomar luomukahvia en voi kyllä tarpeeksi ylistää, se on niin hyvää suodatinkahvia etten lähes koskaan töissä juo mitään erikoiskahvia. Pahalta tuntuu juoda kotonakaan mitään muuta kahvia.

Gran Palomar on Perun Andeilta Chanchamayon alueelta kotoisin oleva erikoiskahvi, joka on viljelty perinteikkäällä inkojen menetelmällä. Aromiltaan täyteläisen pehmeä kahvi, jossa maistuu suklaan, hasselpähkinän sekä Amareton vivahteet. -Cafetoria

Rakastan aamupaloja, en keksi parempaa tapaa aloittaa aamua kuin herkullinen ja terveellinen aamiainen. Nykyisin korvaan mielummin laadulla määrän, joten sen takia oon tykästynyt kovasti tähän aamupala trendiin, jossa aamiainen tarjoillaan annoksina eikä noutopöydästä. Tämä myös minimoi hävikkiä paremmin – pisteet siitä siis 5kulmalle.

 

 

Kurkku-inkivääri-sitruuna-hunajajuoma oli ehkä omaan makuuni liian inkivääristä, mutta se johtunee lähinnä siitä, etten hirveästi inkivääristä välitä. Puhuttiinkin aamulla että se olisi juuri sellaisen ihmiselle täydellinen, joka tykkää inkivääristä.

Olisin kaivannut ehkä smoothiekulhooni enemmän paksuutta ja kuohkeutta, kun se on syvässä kulhossa. Nyt se oli ehkä turhan juoksevaa ja hankala lusikoida. Maku kuitenkin oli kohdillaan, sillä rakastan mustikoita yli kaiken. Ystäväni Anna söi Puhdin ja jäi kaipaamaan lisää proteiinia. Toisaalta, sitä kyllä saa lisämaksusta esimerkiksi luomumunasta.

Kaiken kaikkiaan 5kulman uudistunut aamiainen on onnistunut kokonaisuus ja erityispisteet kyllä ropisee uudelle kahvilan ulkoasulle. Tykkäsin siitä erittäin paljon!

Nyt sitten se kivoin osuus! Sain arvottavaksi kahden hengen aamiaisen SIS. Deli+Café 5kulmaan, joten kommentoi tähän postaukseen ottaisitko aamiaiseksi Voimaa, Virtaa vai Puhtia 10 vuotisjuhlakuukauden lopppuun mennessä eli 31.5.2018.  Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden sinuun. Olisi superia, jos käyt samalla tykkäämässä Aurinkorasvaa ja aloe Veerasta ja SIS. Deli+Cafésta Facebookissa, mutta tämä ei ole pakollista.

Tässä kuussa julkaistaan tosi kivoja etuja asiakkaille, joten senkin puolesta kannattaa ottaa SIS. Delin Facebook seurantaan. Kannattaa muuten käyttää somessa tunnistetta #mysisdelimoment – joka kuukausi arvotaan noin 50 euron herkkukassi SIS. Deli -tuotteista! 😉

 

 

Miten on – Voimaa, Virtaa vai Puhtia?

 

Veera


AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata FacebookinInstagramin (@veerapirita)TwitterinBloglovinin, Blogipoluntai Blogit.fi:nkautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Teresa 10.5.2018 at 17:14

  Ihan hyvä, mutta kuvat ovat huonolaatuisia.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 10.5.2018 at 17:40

   Kiitti palautteesta Teresa. Blogini on täysin harrastus itselle, joten kamera objektiiveineen myös sen mukainen. ? Jos haluat osallistua aamiaisen arvontaan, niin kerrothan myös minkä aamiaisen ottaisit.

 • Reply Suvi / suvinmatkassa 10.5.2018 at 18:48

  Mun mielestä sun kuvat on kivoja. Ja mä ottaisin ehdottomasti aamiaiseksi voimaa 🙂

 • Reply Tiia/ReiseReise 10.5.2018 at 20:02

  Äh, miten vaikea valinta, kun haluaisin maistaa sekä smoothiekulhoa että pannaria…mutta valitsisin Virran.
  Jännä muuten, luulin, että Relove sijaitsee vain Töölössä. Ps. Turkiksi deli on hullu, hymyilyttää aina, kun näen näitä kahviloita. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 10.5.2018 at 21:36

   Kaurapannari on kyllä hyvää, sorrun mussuttamaan sitä liiankin usein. :’D Relove on ennen ollut itse asiassa vain Töölössä, mutta 5kulma ja Relove laittoi hynttyyt yhteen tän uudistuksen myötä viime kuussa. Ai on haha, aika hauska hullu ja deli, pitääpäs kertoa pikku perjantai fakta huomenna töissä. :’D

 • Reply Minna 10.5.2018 at 22:02

  Puhti olis mun valinta! Oi että kelpaisi aloittaa aamu noin 🙂 Mukana!

 • Reply anna 11.5.2018 at 13:08

  Virta olisi mun valintani 🙂

 • Reply Siiru 11.5.2018 at 13:45

  Virta kuulostaa parhaalta!

 • Reply camilla 11.5.2018 at 14:27

  voima

 • Reply MarjaKoo 11.5.2018 at 20:46

  Voimaa!

 • Reply Sara 12.5.2018 at 22:08

  Voima olisi valintani. 🙂

 • Reply Jenna 14.5.2018 at 08:18

  Kiva postaus! Itse valitsisin Voima- aamiaissetin. Lahjakortin käyttäisin äidin ilahduttamiseen ja hemmotteluun, kun äitienpäivän juhlinnat jäi töiden vuoksi väliin ?

 • Reply Eeva 14.5.2018 at 14:26

  Voima olisi oma valintani. Kaikki kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

 • Reply Johanna 14.5.2018 at 16:01

  Virta-paketin laittaisin tilaukseen 🙂
  Kiva arvonta! Täällä toinen aamiaihetkien suuri ystävä.

 • Reply Heidi / Fiiliksiä & hetkiä 14.5.2018 at 21:20

  Virtaa! Harvemmin tulee Helsingissä ollessa tuolla suunnalla pyörittyä, mutta mikä jottei 🙂 Näissä postauksissa on vaan se vika, että kuvia katsellessa tulee nälkä 😉

 • Reply Tuisku 14.5.2018 at 23:14

  Virta!

 • Reply Kukkanen 15.5.2018 at 14:17

  Ooh, paljon hyvää olen kuullut paikasta ja itselleni maittaisi ”PUHTI”!

 • Reply Tanja 15.5.2018 at 16:33

  Virta!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 15.5.2018 at 18:40

  Puhti kuulostaisi ihan minulta, ja peukku tummapaahtoiselle kahville! Nam! Mutta tuo punajuurihummus kyllä kuulostaa kanssa aika hyvälle!

 • Reply NinnuK 15.5.2018 at 19:51

  Puhtihan se olisi, jo pannarin vuoksi. 🙂 Toki haluaisin testata kaikkia joskus.
  Ps. Pidin kuvista.

 • Reply Suvi 18.5.2018 at 14:12

  Virta tulisi tarpeeseen, niin jaksaisi kirjoittaa gradun loppuun!

 • Reply Pia / Lyhyenä hetkenä 19.5.2018 at 10:59

  Voimaa, kiitos! 🙂 Kiitos myös Relove-vinkistä, enpä tiennytkään, että heille on avautunut uusi myymälä!

 • Reply Merja / Merjan matkassa 19.5.2018 at 15:37

  Puhti kuulostaa ihan mun jutulta. Toki noi muutkin olis varmasti herkkua.

 • Reply Anna 20.5.2018 at 22:20

  Voimaa!

  Olen pari kertaa käynyt eri SIS. Deli+Cafen brunsseilla ja tykkäsin erityisesti tuosta Helsingin paikasta. Olikohan se nyt tuo sama? Weegee-talolla en niin tykännyt kun olin liian perinteistä croussantti/leipä/leikkele-settiä. Mä en kyllä ole vielä lämmennyt noihin valmiisiin annoksiin. Tykkään enemmän buffeteista. Lasren kanssa varsinkin buffetit on helppoja kun voivat sitten itse katsoa ja valita mitä syövät. Meiltä ei tule yhtään ruokahävikkiä, mulle on tärkeää että kaikki syödään mitä otetaan!
  Ulkomailla olen törmännyt jopa sellaiseen että saa sakkoja per syömätön lautanen jos ottaa buffetista. Mun mielestä tosi hyvä systeemi. Erityisesti jenkeillä tuntuu olevan yleistä ruoan haaskuu.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 22.5.2018 at 13:24

   Jos brunssilla oot käynyt niin se on joko tämä 5kulma eli entinen Pursari tai sitten keskustan myymälä Kaleva. Itse en ehtinyt käymään Weegeellä ollenkaan, joten siitä mulla ei ole oikein sanoa mielipidettä. 🙂 Mulla jakaa fiiliksiä itellä, välillä tykkään syödä buffetista ja välillä on ihanaa, että juuri miulle on tehty oma annos. Riippuu aina mikä tilanne on kyseessä. Hyvä pointti tuo hävikki Anna, se on kyllä joskus iso kirous aina noissa buffeteissa!

 • Reply Anna 21.5.2018 at 11:06

  Virta olisi minun makuuni!

  [email protected]

 • Reply Juulia 21.5.2018 at 16:51

  Voimaa varmaankin ottaisin! 😉 Herkulliselta kuulostaa!

 • Leave a Reply