Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotelli Roomassa: Boutique Rooms Trastevere

Boutique Rooms Trastevere sijaitsee lähellä Tiberjokea yhdessä Rooman ihanimmista alueista, Trasteveressa. Majoitus on yleisesti suhteellisen hintavaa Roomassa, ainakin minunlaisen budjettimatkaajan näkökulmasta. Jos haluaa kuitenkin pitää kiinni laadusta, hotelliyölle jää jo jonkun verran hintaa. Boutique Rooms Trastevere on hyvä valinta, jos kaipaat siistiä, suhteellisen edullista ja uniikkia hotellia, jossa tärkeää on myös hyvä sijainti.

Kun mietin Roomaan majoitusta, tärkeää oli sijainti. Julkiset pitää kulkea hyvin sekä lähellä pitää olla myös tekemistä ja ravintoloita. Trastevere on siihen oiva valinta, sillä alue on yksi vilkkaimpia ravintola-alueita. Muutenkin Trastevere oli mielestäni pala tunnelmallisinta Roomaa – juuri sellaista, jota mielikuvissa kuvittelen Rooman olevan.

Trasteveren pääkatu on Viale de Trastevere ja suurin osa ravintoloista sekä muista turisteille suunnutuista palveluista sijaitsee Ponte Garibaldi -sillan päässä. Kadun toisessa päässä on Roma Trastevere juna-asema, jonne on kätevä tulla esimerkiksi suoraan lentokentältä.

Lue täältä lisää ravintolavinkkejä Trastevereen. 

 

 

 

Boutique Rooms Trastevere sijaitsee keskivälillä kyseistä katua ja jos ei jaksa kävellä joka päivä Trasteveren ytimeen tai vaikkapa sillan toiselle puolelle esimerkiksi Colosseumiin, Trevin suihkulähteelle ja muille vastaaville, niin 8-ratikka kulkee noin 5-10 minuutin välein 300 metrin päästä hotellista. Sijainti meille oli mitä mainion, oikeasti. Lisäksi suoraan hotellin alakerrasta alkaa Porta Portese -sunnuntaimarkkinat.

Boutique Rooms Trasteveressa on yhteensä kuusi huonetta, joten kyseessä ei ole iso paikka. Huoneet sijaitsevat seitsemännessä kerroksessa 1960-luvulla rakennetussa talossa paikallisten suosimalla asuinalueella. Kaikissa kuudessa huoneessa on samantyylinen sisustus, mutta silti ne ovat kovin erilaisia toisistaan esimerkiksi pohjaltaan sekä osassa huoneista on parveke. Mulle kävi joku aivopieru, enkä tajunnut ottaa yhtään kuvaa parvekkeelta. Se oli kuitenkin tosi kiva ja oli hauska tarkastella paikallisten elämää sieltä.

 

 

 

 

 

Huoneiden sisustus upposi minuun hyvin – se oli vaaleaa, sopivan pelkistettyä ja silti siellä oli useampi katseenvangitsija. Meidän huoneessa suihku ja käsienpesuallas ovat samassa huoneessa kuin sänky, ilman seiniä. Vain vessanpönttö on omassa pienessä huoneessa. Tämä toi tilaan lisää avaruutta, koska kaikki oli samaa tilaa sekä oli muutenkin hauskaa vaihtelua tavallisiin hotellihuoneisiin.

Mitä mieltä te ootte tällaisesta kylpyhuoneen ratkaisusta?

 

 

 

 

Respa on auki vain klo 15.00-20.00, joten kannattaa ilmoittaa etukäteen jos olet saapumassa muina aikoina. Me ei nähty hotellin työntekijöitä muuten kuin saavuttaessa, sillä oltiin aina päivät menossa. Tuon yhden kohtaamisen perusteella palvelu oli super ystävällistä sekä respan työntekijä antoi hyvin vinkkejä mitä missäkin on.

Viisi yötä Boutique Rooms Trasteveressa maksoi 493 euroa ja oli pikkaisen edullisempaa (10€/yö edullisempi) ainakin meidän ajankohdalle varata Booking.comin kautta kuin heidän omilta nettisivuilta. Hintaan ei sisältynyt aamiasta, mutta sen olisi saanut neljän euron lisämaksusta. Läheltä löytyy paljon kuitenkin kahviloita, ravintoloita sekä iso ruokakauppa, josta me ostettiin aamiaista useana aamuna.

Boutique Rooms Trastevere oli oikein kiva hotelli, josta en kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa. Juuri sitä mitä toivoin. Jos siis haluat hinta-laatusuhteeltaan hyvän hotellin Rooman Trasteveresta, se on tässä! 

Boutique Rooms Trastevere, Via Cesare Pascarella 46

 

 

Millaisella budjetilla sinä yleensä varaat hotellihuoneen?

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin, Blogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla 20.4.2018 at 17:55

  Yleensä oma budjettini on ehkä hiukan alhaisempi, mutta tuo näytti kyllä todella kivalle ja muistelisin katselleeni tuota viime keväänä valitessani hotellia. Laitan kuitenkin tämän nimen muistiin, koska tuo yksinkertaisuus, tyylikkyys kolahti !

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 20.4.2018 at 18:27

   Itsekin pyrin pikkaisen alhaisempaan – aika ihanteellinen olisi, jos noin viidelläkympillä saisi yön. Sijainnista ei haluttu tinkiä ja Boutique Rooms oli Trasteveren edullisimmasta hotellihuoneista. Kannattaa laittaa mieleen, jos haluaa pikkuisen hemmotella normaalista poiketen. 🙂

 • Reply Inka 21.4.2018 at 08:48

  Näyttää kyllä tosi kivalta! Onneksi supersuosituista matkailukaupungeistakin alkaa nykyisin löytyä edullisia majapaikkoja, jotka on persoonallisia ja siistejä. Muistan meidän majoittuneen Roomassa vuosia sitten aikamoisessa kämäluukussa, mikä tietty kuului opiskelijan reissubudjettiin, mutta veikkaanpa silti tilanteen parantuneen vuosien kuluessa. Ja saa olla kyllä hyvän kaverin kanssa reissussa tuon kylpyhuoneen kanssa. 😀

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 21.4.2018 at 14:19

   Oli kyllä! Suosittelen jos joskus on suuntana Rooma ja ei ihan kaikista edullisin kämäluukku nappaa. Joo ei ehkä paras mahdollinen hotellihuone uuden tuttavuuden kanssa. :’D

 • Reply Christa 21.4.2018 at 20:57

  Roomassa on kyllä hotellit aika hintavia. Me maksoimme nyt kolmesta yöstä 489€ aamupalalla, mikä oli kyllä ihan budjetin ylärajalla, mutta halusin varmistua, että hotelli on hyvä. Tykkäsin kyllä tosi paljon hotellista (Hotel Capo d’Afrika Colosseumin takana). Edellisellä reissulla Roomassa miehen kanssa meillä oli hotelli Vatikaanin takana ja kylpyhuone oli käytävällä ja huone tosi kulunut.
  Yleensä Euroopan kaupunkilomalla hotellibudjetti on sellaisen 100-120€ yö, mutta aina jotenkin se kuitenkin hiipii sinne 150€ tietämiin, kun sitten kuitenkin päädyn niihin vähän parempiin hotelleihin.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 22.4.2018 at 13:47

   490€ hintaan kyllä pitää jo tykätäkin – kiva tuo teidän hotelli. 🙂 Ihana olisi joskus raaskia hemmotella tuolla majoituksella, mutta ei vain raaski maksaa. Meillä alkaa olla aika maksimi juuri tuo 100-120€ yötä kohden. Tosin välillä on kiva hemmotella.

 • Reply Anna | Tämä matka -blogi 22.4.2018 at 11:08

  Olisi pitänyt tehdä juttu meidän Rooman ”boutique” löydöstämme. Saatiin siis huone maan alta. Katossa oli hienot maalaukset ja marmoria piisasi, mutta olisihan se ikkuna ihan kiva… Onneksi olimme vain nopean yön ennen lentokentälle siirtymistä.

  Budjetti on mitä on. Yleensä otetaan hotelleja eritasoisista paikoista ja harvoin ollaan edes yhdessä kaupungissa montaa päivää. Italiassa viimeksi halvin yö oli 45 euroa, kallein 350 euroa.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 22.4.2018 at 13:50

   Ikkuna on kyllä aika välttämätön, ilman sitä huone tuntuu todella ahdistavalta. Tuohon 45 euron ja 350 euron huoneisiin mahtuu jo kivasti varmaan eroja. Ois kyllä mielenkiintoinen kokemus joskus olla noin kalliisti, tykkäisiköhän sitä?

 • Reply lena 27.4.2018 at 15:12

  Ihailinkin tätä jo Instasta käsin! Onpas hauska hotelli. Yritän nyt viimein tänä vuonna päästä sinne ROomaan, niin pääsen tutkimaan näitä hotelleita. Suomalaisten matkabloggaajien keskuudessa taitaa olla hotell Lilium (?) tunnettu myös, eli aloitetaan näistä 😀

 • Leave a Reply