Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aurinko, lämpö ja meri – näistä saan ne parhaimmat fiilikset

Instagram Travel Thursdayssa on maaliskuussa teemana parhaita fiiliksiä ja niitä olenkin itseasiassa tällä hetkellä juuri kokemassa – nimittäin terkut täältä lämpimästä Aasiasta Sri Lankasta! Mulle ehdottomasti matkailussa parhaita fiiliksiä edustaa aurinko, lämpö ja meri.

En tiedä mikä siinä on, mutta aina kun pääsen jonnekin lämpimään ja edessäni on upea meri – olen aivan myyty nainen. Olo on niin onnellinen enkä haluaisi millään palata kotiin. Uskonkin (tai toivon ainakin) vahvasti, että viimeistään eläkepäiviä viettelen omassa riippukeinussa palmun alla ilman kiirettä minnekään – toivottavasti vielä Jussissa henki pihisee silloin, sillä viettäisin enemmän kuin mielelläni hänen kanssaan eläkepäiviä palmuparatiisissa.

Oon matkailijana aina ollut vähän sellaisen ikuisen palmuparatiisin metsästäjär ja erityisesti Kaakkois-Aasia on itselleni ollut se paikka, josta parhaimmat fiilikset on saatu.

En valitettavasti vielä oo päässyt täällä Sri Lankan rannoille asti, sillä meidän kone on vasta tänään laskeutunut tänne ja suuntanamme on ensikisi sisämaa, sillä halusimme säästää parhaimman viimeiseksi – Sri Lankan kuuluisat rannat.

 

 

 

Meren läheisyydessä tunnen uskomattomia onnen tunteita ja on sellainen olo, että mulla ei ole mitään hätää ja kaikki asiat tulee onnistumaan. On jotenkin käsittämättömän terapeuttista tuijottaa kauas siniselle ulapalle, katsella aaltoja ja entäs sitten ne auringonlaskut? Huhhuh.

Auringonlaskut on ehdottomasti yksi paras keino itselläni saada parhaita fiiliksiä irti palmuparatiiseissa ja tulee sellainen olo, että haluaisi nopeasti herätä uuteen aamuun, uuteen ihanaan fiilikseen.

Oon niin innoissani tästä alkaneesta Sri Lankan reissusta, sillä viime kerrasta Aasiassa on kulunut reilu vuosi jo eli aivan liian rikollisen pitkä aika turkoosin meren ääreltä. Reissufiiliksiä varmasti luvassa lisää piakkoin erityisesti Instan puolella, blogi varmaankin tulee laahaamaan jäljessä reaaliajasta.

 

 

Mikä saa sut tuntemaan niitä parhaita fiiliksiä reissussa?

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda.

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin Blogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

 

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply traveldreamer17 1.3.2018 at 19:05

  Kyllä meri ja ranta ovat mullakin ne ykkösjuttu reissussa. Tykkään kovasti kaupunkimatkoista, mutta silti aurinko, meri ja ranta ovat ne, joita huomaan eniten kaipaavani. Ja mikä onkaan rentouttavampaa kuin meren kuuntelu ja juuri tuo auringonlasku rannalla. Ihanaa Sri Lankan matkaa teille!

 • Reply Jenni 2.3.2018 at 08:56

  En tykkää ottamalla ottaa aurinkoa ja maata rannalla ”huvikseen” kärtsäämässä itseäni (ihosyöpäpelko, palan helposti, tylsää), mutta silti haaveilen aina paratiisirannoista. Turkoosi meri, vaalea hiekka ja palmut. Niitä kaipaan ja niistä haaveilen. Näen jo itseni sieluni silmin makaamassa riippumatossa kirjaa lukien ja aaltoja kuunnellen. Ai että ♥ Metsästän myös täydellisiä paratiisirantoja, enkä usko että niihin vois ikinä kyllästyä. Tämän takia meidänkin harvat ja valitut reissut on suuntautuneet Aasiaan 🙂 Karibiakin kiinnostaa, mutta hintatasohan siellä on aivan toinen.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 6.3.2018 at 10:25

   Onneksi sitä voi myös palmun alla lötköttää varjossa ja voi silti nauttia merestä, lämmöstä ja auringosta. 🙂 Karibia on ollut monta kertaa mielessä, mutta Aasia on vienyt hinnoillaan voiton joka kerta.

 • Reply Jenni 2.3.2018 at 09:00

  Ainiin, piti vielä sanoa että mukavaa reissua! 🙂

 • Reply Sari / matkalla 2.3.2018 at 21:29

  Tuolta mun blogista löytyy mun parhaat reissufiilikset. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että parhaat rannat löytyy aasiasta. Esimerkoksi Euroopan rannat ovat aivan liian ylikansoitettuja.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 6.3.2018 at 10:26

   Toi on totta Sari, Euroopan rannat on kovin täynnä – toisaalta Aasian rannat on ympärivuotisia ja Euroopassa on paljon rajallisempi aika, joka varmasti vaikuttaa myös siihen muurahaispesään. 🙂

 • Reply Milla 3.3.2018 at 10:11

  Justiinsa talvilomalla Malagassa mietin, että lämpö, aurinko, meri, palmut, siinä maisemassa rentoudun ja viihdyn. Toki tykkään myös Lontoosta ja muista kaupunkilomista, mutta todellinen rentoutuminen vaatii chillimmän ympäristön.

 • Reply Terhi | VAGABONDA 6.3.2018 at 17:25

  Ennen vannoin rantalomien nimeen, mutta nykyään tykkään enemmän aktiivisemmista reissuista. Paras loma on kylläkin sekoitus kaikkea: kaupunkia, patikkapolkuja, kaunista arkkitehtuuria ja rantaa. Ehkä siksi tykkäänkin olla täällä Kreetalla, koska täällä on kaikkea! Tänään kuulin, että jotkut jopa käy laskettelemassa tuolla lumihuippuisilla vuorilla. Siis oikeasti: mitä täällä ei voisi tehdä!? 😀

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 7.3.2018 at 03:55

   Miekin kaipaan pientä lisämaustetta rantalomiin, pitää olla jotain aktiivista seassa. Kreetahan alkaa kuullostaa aika hyvälle – pitäsköhän sinne suunnata joskus?

 • Reply Travelloverin Annika 7.3.2018 at 12:36

  Tässä postauksessa oli huippuihana fiilis. Siitä aisti, kuinka innostunut olit saadessasi puhua sinulle rakkaista asioista. <3

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty 15.3.2018 at 22:26

  Minäkin tykkään rannoista ihan älyttömästi. Enää moneen vuoteen en ole kuitenkaan ajatellut niitä makailun tai rentoutumisen kannalta, vaan mulle ne ovat aina täyttä toimintaa, kun kolme lasta juoksuttavat koko ajan mereen ja takaisin. Mun mielestä se on kuitenkin ihan parasta: uiminen ja aalloissa hyppiminen. Ja onhan se tietysti välillä ihanaa istahtaa aurinkotuolille levähtämään, mutta makuuasento on kyllä harvinaisuus.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.3.2018 at 07:00

   Lapset varmasti muuttaa tilannetta rantalomailun suhteen. Miten muuten tuolla Sri Lankassa, oliko hankala löytää lapsille sopivia uimakohtia merestä – itse olin välillä ihan kauhuissani niistä aalloista. :’D

 • Reply Kohteena maailma / Rami 12.4.2018 at 09:29

  Kyllähän ekassa rantakuvassa reissufiilis heijastuu upeasti esiin!

 • Leave a Reply