Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matka Vietnamiin – sujuvampi ja turvallisempi Vietnam

Vietnam on kaunis, eksoottinen ja monipuolinen Kaakkois-Aasian maa, jonne on helppo matkustaa Suomesta. Vietnamista löytyy jokaiselle matkailijalle varmasti jotakin: kulttuuria, historiaa, ostoksia, loistavaa ruokaa, aktiviteetteja, luontoa, aurinkoa ja rantoja. Mikä parasta – Vietnam sopii hyvin erilaisille rahapusseille budjettireissaajasta luksuslomailijaan.

Omasta mielestäni Vietnam palvelee parhaiten reppureissaajia, mutta myös suomalaiset matkatoimistot ovat löytäneet Vietnamin ja pakettimatkailu onnistuu helposti Vietnamissa. Vietnam on kuitenkin helposti tavoitettavissa omatoimisesti, joten iso peukku sille.

Vietnamissa asukkaita on yli 90 miljoonaa, mutta kooltaan se on kuitenkin lähes Suomen kokoinen. Aikamoinen kuhina siis käy maassa verrattuna meidän Suomeen – Vietnamissa onkin maailman 14. eniten väestöä.

Maan yleinen hintataso on erittäin alhainen ja matkasta voi selvitä hyvinkin pienellä budjetilla. Vietnam on yksi Kaakkois-Aasian suosituimpia matkakohteita eikä kyllä mikään ihmekään, siellähän on aivan kaikki tarvittava

 

 

Kymmenen käytännön vinkkiä sujuvampaan ja turvallisempaan Vietnamiin

Vietnam on ihana ja kiehtova minun mielestä, ehdottomasti yksi suosikeistani. Maa kuitenkin jakaa mielipiteitä, sillä joillekin Vietnamin kaaottisuus ja rosoisuus voi olla liikaa. Eikä kaikkien tarvitsekaan tykätä kaikesta.

Kokosin tähän kymmenen käytännön vinkkiä Vietnamiin, jotta voisit saada mahdollisimman sujuvan ja turvallisen (yleisesti Vietnam on turvallinen matkakohde, mutta jokaisessa matkakohteessa on kuitenkin aina jotain) loman Vietnamissa:

 

1. Viisumi Vietnamiin

Vietnamiin me suomalaiset ei tarvita viisumia, jos matkan kesto on viisitoista päivää sekä edellyttäen ettet käy rajojen ulkopuolella ja palaa takaisin. Kannattaa antaa Vietnamille aikaa enemmän, jos vain on mahdollista.

Vietnamissa on paljon nähtävää ja itselleni edes useamman kuukauden matka viime kerralla ei pystynyt sammuttamaan janoa maata kohtaan. Toki viisumin antamien ehtojen perusteella saa jo hyvän pintaraapaisun maahan eikä aina tietenkään ole edes mahdollista lomailla pitkiä aikoja kerralla.

Viisumia voi hakea suoraan suurlähetystöstä Helsingistä tai sitten esimerkiksi viisumiagenttien kautta tai suoraan lentokentältä. Täältä löydät mun vinkit viisumin hankkimiseen suurlähetystön kautta.

 

 

2. Vatsatautien luvattu maa

Jopa minun rautavatsa ei kestänyt Vietnamia, joten suosittelen todellakin kantamaan vatsatautia helpottavia lääkkeitä mukana. Vietnamin hygieniataso on pitkälti aika retuperällään ja nostan sulle hattua, jos pystyt välttymään vatsataudilta.

Yhtälailla voit saada vatsataudin katuruuista kuin ravintolasta, joten en missään nimessä kannusta jättämään muovisia pikkujakkaroita ja herkullisia paikallisten suosimia paikkoja välistä – ne on Vietnamin ruokasydän! Kannattaa pitää käsihygienista mahdollisimman hyvää huolta.

 

 

3. Sadetakki on paras kaveri sadekaudella

Ensimmäisiä ostoksia jota tein Vietnamin reissullani oli kunnollinen iso sadetakki, joka suojasi minua pyörällä ajaessa ja skootterin kyydissä. Sadekausi ei missään nimessä estä matkailua Vietnamissa, mutta kannattaa muistaa se, että sen hetken kun vettä tulee niin sitä oikeasti tulee.

Ei paljoa hyödyttänyt pakaroiden peittävä Rukkan sadetakki vaan pakko oli hypätä paikallisten kelkkaan kunnon sadetakilla. Tuollainen jättimäinen sadetakki mikä näkyy kuvassa irtoaa 2-3 eurolla torilta ja oli kaiken sen arvoinen!

 

 

Sadekauteen antaisin sellaisen vinkin myös, että monsuunituulet voi tehdä rantalomasta suhteellisen epämiellyttävän eikä silloin oikein kannata mennä uimaan suuriin aaltoihin ja virtauksiin. Kannattaa siis sijoittaa hotelliin, jossa on uima-allas. Me tehtiin paljon myös Huessa vuokralla asuessa sitä, että mentiin Huen hienoimpiin hotelleihin uima-altaalle päiväksi ja maksu oli hotellista riippuen 50 000 – 150 000 dongia.

 

 

 

4. Pohjoisen ja etelän erot

Vietnam on noin kaksi kertaa Suomen pituinen maa, joten sadekausi ja parhaat säät on eri aikaan pohjoisessa ja etelässä. Pohjois-Vietnamissa sadekausi on kesäkuukausina ja Etelä-Vietnamissa vettä tulee toukokuu-marraskuu välisen ajan.

Keski-Vietnamissa sadekausi kestää syyskuusta helmikuulle. Tähän pieni muistutus vielä, että Keski-Vietnamissa voit törmätä myös taifuuneihin, joita voi ilmetä elokuusta marraskuulle. Tällaista taifuuni voi saada aikaan. 

Meillä meinasi masennus iskeä Huessa viimeisten parin viikon aikana, sillä siellä oikeasti satoi kaksi viimeistä viikkoa taukoamatta. Välillä pikkaisen, että ei tarvinnut edes sadetakkia, mutta välillä satoi niin paljon että pyörällä ajessa olit polviin asti vedessä. Oli niin kosteaa, että jopa meidän vaatteet homehtui tuon parin viikon aikana ja pyykkiä pestäessä oli toivotonta saada niitä kuivaksi.

Etelä-Vietnamiin on parasta aikaa matkustaa joulukuusta maaliskuulle, Pohjois-Vietnamiin keväällä tai syksyllä – kannattaa välttää joulu-helmikuuta ja Keski-Vietnamiin huhti-syyskuu on parasta aikaa. Kesällä koko Vietnamissa on ihanan kostean kuumaa.

 

 

 

 

5. Vietnamissa liikenne tappaa enemmän kuin sairaudet

Sanotaan, että Vietnamissa liikenne tappaa enemmän kuin AIDS tai muut sairaudet. Pitää olla pikkaisen hullu, jos lähtee ajamaan skootterilla etenkään suurimmissa kaupungeissa. Viime vuonna Vietnamissa oli yli 20 000 liikenneonnettomuutta, joista 8 300 johti kuolemaan. Miettikää, se tekee 23 kuollutta ihmistä kuoli päivässä ja tässähän ei varmasti ole ne, jotka eivät ole päässeet tilastoihin.

Hanoin ja Saigonin ulkopuolelle voin turvallisesti suositella skootterin vuokraamista – jonkunlaista tajua pitää kuitenkin liikenteestä olla ja pitää osata rohkeasti vain mennä – paikalliset osaa aika hyvin varoa turistia. Jopa tällainen minunlainen mestarikuski selvisi joten kuten Mui Nessa ja sen lähiseuduilla- tosin jännitin aivan koko ajan ajamista. Jussin kanssa matkalla ollessa annoin suosiolla Jussin ajaa ja itse nautin kyydistä takana.

 

 

 

Hyvä keino päästä turvallisesti tutustumaan Vietnamin kaaottiseen liikenteeseen on osallistua esimerkiksi I Love Vietnam Toursin skootteriretkille, jossa on vain naisia kuskina. Me tutustuttiin Huessa yrityksen omistajaan Lienhiin, joka oli todella kiinnostava persoona ja päästiin paljon tutustumaan kyseiseen yritykseen.

Nykyään I Love Hue Tour on laajentanut myös ainakin Hanoihin, Saigoniin ja Hoi Aniin. Voin suositella lämpimästi kyseistä yritystä, itse osallistuin Huessa valokuvaus tourille, jossa ajeltiin ympäri Huen lähiseutuja erilaisissa valokuvauksellisissa paikoissa. Lue siitä lisää täältä! 

 

 

6. Taksien kanssa olla tarkkana – jos ei auta, niin kopauta muovipullolla päähän

Asia mitä varmaan inhoan eniten Vietnamissa on taksit, etenkin Saigonin taksit. Mulla ei ole sen kaupungin takseista mitään muuta kuin pahaa sanottavaa. Kannattaa olla siis tarkkana, sillä taksimittari saattaa raksuttaa hyvinkin nopeaan tahtiin tai sitten taksikuski saattaa ajeluttaa helposti ihan ihmeellisiä kiertoreittejä.

Itsehän en siedä yhtään huijaamista ja kun tajuan (koska aina ei tajua edes), että olen tulossa huijauksen uhriksi niin tulistun täysin. Olen muun muassa löytänyt Saigonista taksista itseni kopauttamassa meidän taksikuskia muovipullolla päähän, kun ärsyynnyin niin paljon hänen huijaamisesta ja kiristämisestä. Joo, ei ehkä fiksuinta eikä todellakaan puoliksi juotu muovinen vesipullo ole uskottava ase, mutta toimi. Jälkeenpäin ollaan naurettu mun reissukaverin kanssa tälle mun suurelle väkivaltaisuuden multihuipentumalle satoja kertoja. 😀

Kannattaa siis suosia oikeita kunnollisia ja ehdottomasti sopia summa etukäteen – tai ainakin olla varma, että mittaria ei oo ominpäin muuteltu.

 

 

7. Varo ettei rahat mene sekaisin

Valuuttana Vietnamissa toimii dongit (VND), jota voi helposti nostaa automaateista pienin kustannuksin tai vaihtaa rahanvaihtopisteissä. Yksi mahdollisuus on totta kai vaihtaa rahaa jo ennen Suomesta lähtöä. Joissakin paikoissa hinnat saatetaan ilmoittaa dollareina, mutta dongit on silti ehdottomasti päävaluutta. Esimerkiksi hotelleja tai kuljetuksia voit maksaa dollareilla.

Ainakin mie täällä olin välillä ihan sekaisin Vietnamin dongien suhteen, sillä ne ovat välillä pelottavan samannäköisiä ja menen nollissa ihan sekaisin. Yksi euro on vajaa 30 000 dongia, joten nollia riittää. Mulla meni erityisen helposti 10 000 ja 100 000 setelit usein sekaisin, joten oli hyvä että mulla henkilökohtainen avustaja eli Jussi mukana kauppareissulla.

Onneksi myös paikalliset on todella ystävällisiä ja kilttejä yleensä, joten jos sattuikin että annoin pikkaisen väärin rahaa niin ne onneksi korjasi tilanteen. Pitkäkyntisiäkin varmasti löytyy, joille kelpaa sinun rahasi.

 

 

8. Pidä omaisuudestasi huolta

Varkaudet ovat valitettavasti suhteellisen yleisiä Vietnamissa – etenkin moottoripyörävarkaat, jolloin ryöstö on ohi nanosekunnissa. Kannattaakin pitää laukusta kunnolla kiinni erityisesti Saigonissa ja Hanoissa, itse suosin reppuja sillä niitä ei voin vain saakkaan vauhdissa mukaan. Tai jos saavat, niin saavat sitten miutkin kaupan päälle.

Ei myöskään kannata jättää lojumaan samalla tavalla tavaroita esille kuin Suomessa, puhelimet saattaa hyvinkin äkkiä hävitä pöydältä. Luin myös jostain, että yöbussissa voi joutua helposti varastelun kohteeksi nukkuessa.

 

Hanoin pikkukujat täyttyy illasta katuruokailijoista

 

9. Suojadu ikäviltä yllätyksiltä

Hiv ja b-hepatiitti on suhteellisen yleisiä Vietnamissa, joten jos sinulla on tarve päästä heiluttamaan peittoa matkoilla, niin suojaudu asianmukaisesti. En usko, että kukaan haluaan tuoda kotiin matkamuistoksi hiviä tai b-hepatiitti.

Vaikkei Vietnam varsinaisesti olekaan Malarian luvattu maa, sitä kuitenkin esiintyy maassa ja malariariski on aina olemassa – erityisesti Laosin ja Kambotsan rajoilla voi esiintyä malariaa. Varsinaista malarian pelkoa ei ole turisteille suunnatuissa paikoissa, kuten Saigonissa, Huessa, Hoi Anissa, Nha Trangissa, Da Nangissa tai Hanoissa. Kannattaa jutella tarkemmin malarian estolääkityksestä lääkärin kanssa.

Kannattaa silti suojautua auringon laskiessa malarialta ja denguekuumeelta hyttysmyrkyillä ja peittävillä vaatteilla.

 

 

10. Halong Bayhin kannattaa panostaa

Halong Bay on yksi sellainen asia, joka kuuluu monen bucket listille Vietnamissa ja syystäkin, onhan se nyt hemmetin upea luonnonihme. Tämän on myös tajunnut matkanjärjestäjät ja sen takia valinnanvaraa riittää Halong Bayn risteilevien laivojen suhteen.

Miun vinkki tähän on, että panosta risteilyyn äläkä ota sitä edullisinta. Laatu niissä aivan halvimmassa on aivan olematon sekä turvallisuus saattaa olla mitä on – en usko, että haluat upota Halong Baylla.

 

 

Täältä iso suositus Ethnic Travelssille, jonka kautta tehtiin kahden yön reissu Halong Baylle. Meillä kävi vielä niin hyvä tuuri, että oltiin ainoa porukka kyseisessä veneessä. Samaan aikaan satamasta lähti yrityksen kaksi risteilijää – toinen oli yhden yön laiva, joka oli aivan tupaten täynnä. Meidän viisihenkinen seurue sai nauttia aivan omassa rauhassa Halong Bayn upeudesta, joten vinkkaan että jos budjetti antaa periksi, ota kahden yön risteily – siellä on todennäköisesti väljempää.

Lue lisää Halong Bayn kokemuksista täältä!

 

 

Millaisia vinkkejä ja ajatuksia siulla on Vietnamiin?

Kymmenen syytä rakastua Vietnamiin löytyy täältä

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), BloglovininBlogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Rosita - Matkaopas Vapauteen 11.2.2018 at 12:57

  Hei, kiitos postauksesta! Vatsataudeilta vältytty, tosin vasta muutama päivä oltu, taksikusettajan kynsiin heti lentokentältä, kun ei osattu tarpeeksi jämptisti vaatia näitä luotettavia taksifirmoja, todellä ärsyttävää, hypättiin sit pois kyytista kahden kilsan jälkeen kun näytti siltä, että nyt tulee kallis kyyti… Sittemmin käytetty pelkkää uberia ja grabia, ne on kyllä huippuja tääl Aasiassa. Mua hämmästyttää eniten se että täällä on kumminkin kalliimpaa kuin Thaimaassa, vaikka kaikkialla muuta väitetään ( tai huomasin kyl saman jo Hanoissa joskus). Noh ehkä helpottaa kun menee vähän pienempiin kyliin. Ollaan tääl vajaat kolme kuukautta 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 13.2.2018 at 19:11

   Argh voi ei! Mä en käsitä noita Vietnamin taksikuskeja, nousee sykkeet pelkästä ajatuksesta jo! :’D Välttelin niitä viimeiseen pisaraan saakka, onneksi Huessa jossa tuli vietettyä reilusti pisin aika niin siellä liikuttiin aina omilla polkupyörillä niin ei tarvinnut takseja käyttää sen reilun kuukauden aikana. Mie en jostain syystä oo koskaan käyttänyt Uberia ja vastaavia, jostain syystä vierastan niitä. Pitäis varmaan testata joskus!

   Aijjaa, aika jännä miten oot kokenut tuon hintatason – musta tuntuu omien kokemuksien perusteella, että Vietnam on edullisimmasta päästä Aasian maista. Paitsi ruoka oli välillä todella kalllista esimerkiksi Hanoissa ja Saigonissa, jos meni vähänkään turistimpaan ravintolaan. Katuruoka, majoitus on kyllä todella halpaa ja yleisesti kaikki palvelut, joita tulee turistina tarvittua.

 • Reply Sofia / Project Forever 12.2.2018 at 01:27

  Kiitos jälleen vinkeistä, tallensin tämän suosikeihin että voin palata näihin ensi talven reissulla. 🙂 Suunnitelmissa olisi lentää Hanoihin, käydä Halong Bayn risteilyllä, sitten jatkaa matkaa Hoi Aniin ja sieltä edelleen Saigoniin, ja ajankohtana olisi joulukuun alkupuoli. Vähän mietityttää millainen sää etenkin Hoi Anissa on silloin, mutta asiaa täytyy arvioida sitten vasta läheltä.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 13.2.2018 at 19:13

   Ole hyvä Sofia! <3 Oi, että Halong Bay on i-h-a-n-a, tuut niin nauttimaan. Mie pidän sulle peukkuja Hoi Anin suhteen – toivottavasti säät suosii teitä matkanne ajan. Mekin jouduttiin osittain huonoon aikaan, sillä puolet meidän Hoi Anin reissuta satoi kaatamalla eikä ulos ollut pahemmin asiaa. Saipahan syötyä hyvin ajan kanssa ravintoloissa. :'D

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 12.2.2018 at 22:33

  Hyviä vinkkejä! Tästä on hyötyä matkaa suunnitellessa. Ymmärsinkö oikein, Hoi Anissa voi sataa koko ajan joulu-/tammikuussa?

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 13.2.2018 at 19:18

   Kiva kuulla, jos Sari sait vinkkejä Vietnamin reissua varten! Hmm, oman elämäni Pekka Poutana en heittäisi lusikoita täysin nurkkaan, mutta huonon tuurin sattuessa pitkätkin sadekaudet on mahdollisia Keski-Vietnamissa. Meillä oli tosi kehnot säät Huessa eli reilun 100 kilometrin päässä Hoi Anista: kaksi viikkoa satoi aivan kaatamalla tauotta marras-joulukuun vaihteessa Huessa ja sade oli jatkunut vielä viikon-pari meidän lähtömme jälkeen, näin ainakin meidän Huessa asuvat kaverit kertoi ja onnitteli, että lähdettiin pois huonosta säästä. En ehkä kuitenkaan jättäisi Hoi Ania välistä, sillä meillä nyt oikeasti oli vain tosi huono tuuri. Yleensä sadekausi näkyy vain kerran-pari päivässä hetkittäisellä rankkasateella, jonka jälkeen on taas aurinkoista.

 • Reply Anna | Muuttolintu.com 14.2.2018 at 03:49

  Hyviä perusvinkkejä Vietnamiin. Meidän viime matkasta on jo niin paljon aikaa, että Vietnam alkaa olla unohtunut. Täytynee lähteä pian virkistämään muistia. Kambodza kuitenkin taitaa olla ja pysyä omana lempparina tuolla suunnalla, ja Filippiinit toisena. Halong Bayhin voisin lähteä uudestaankin. Uber ja Grab meillä on kans ollut käytössä, yleensä parempi vaihtoehto kuin taksit.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 15.2.2018 at 15:45

   Vietnamin naapuri Kambodza on itelle sellainen paikka, johon oon saanut ihan liian pienen pintaraapaisun vasta! Tykkäsin hulluna jo siitä hetkestä Kambodzassa, mutta erityisesti kiinnostaisi maan rantaelämä. 🙂

 • Reply Johanna / Fin Nomads 15.2.2018 at 06:17

  Hyviä vinkkejä Vietnamiin! Ikävä iski heti, mutta onneksi päästään toukokuussa Saigoniin pikavisiitille 🙂 Me vältyttiin yllättävän hyvin mahataudeilta, vaikka vietettiin Vietnamissa viime reissulla kolme kuukautta ja vedettiin huoletta kaikkea jääpaloista salaattiin. Kirjoiteltiin tovi sitten enemmän vietnamilaisesta ruoasta ja katuruoan turvallisuudesta https://www.finnomads.com/fi/2017/10/muovituoleja-ja-kevatrullia-vietnamilainen-ruoka-lyhyesti.html

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 15.2.2018 at 15:48

   Miekin haluun visiitille Vietnamiin, nauttikaa mun puolesta myös. Vältyittekö siis kokonaan vatsataudeilta Vietnamissa, vautsi! Mulla oli kyllä henkinen ja fyysinen hyvinvointi liiankin usein koetuksella Vietnamissa viimeisimmällä reissulla, en tiedä iskikö muhun joku pidempiaikainen pöpö, joka tykkäsi asustaa mun kehossa. Muistankin tuon postauksen, toi teidän postaus oli hyvä ja herätti kauhean halun takaisin Vietnamiin. 🙂

 • Reply Anni | Rajatapaukset 17.2.2018 at 13:07

  Olin saanut jostain päähäni että Vietnamissa on 19 miljoonaa ihmistä, mutta jossain välissä aloin vähän kyseenalaistamaan omaa käsitystäni kun selvisi kuinka paljon ihmisiä on pelkästään Hanoissa ja HCMC:ssä. Ettei ehkä sitten kuitenkaan todennäköistä ettei muualla Vietnamissa asu kuin kourallinen porukkaa 😀
  Mä selviydyttiin kaikki kolme Vietnamissa lähes ilman vatsatauteja, joka vähän yllätti itsenikin! Yhdellä porukasta oli päivän kestäneet vatsavaivat, mutta eihän tuollaista pientä nyt lähes edes lasketa! Käsidesiä kyllä kului.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.2.2018 at 14:02

   Hahah, no mutta hyvä että aloit kyseenalaistamaan ittees. 😀 Järjetön määrä kyllä Vietnamissa porukkaa ja kun miettii, että se on käytännössä Suomen kokoinen mutt 93 miljoonaa asukasta. Tulisi vähän erilaiset olot tänne, jos meitäkin olis yhtä paljon. Ohhoh, aika hyvä että ootte päässeet noin helpolla! 🙂

 • Reply Suunnaton 19.2.2018 at 06:56

  Ihan mielettömän hyvä vinkkipaketti! Kiitos!
  Vietnam on vielä näkemättä, mutta tukevasti bucket listillä. Saa nähdä, milloin sen aika tulee. Tää postaus laitetaan sitä silmällä pitäen talteen 🙂

 • Reply Anna 20.2.2018 at 20:51

  Olimme viime kesänä osana kiertomatkaamme Ho Chi Minh Cityssä, Vung Taussa ja Phu Quocissa. Meillä oli lapset mukana ja minä olin ainoa joka kärsi turistiripulin. Olen varma että maitohappobakteerit auttoivat!
  Me emme menneet skootrereilla lainkaan kun oli pienet lapset mukana. Onneksi meille sattui hyvät taksit.
  Rakastuin Vietnamiin ja ehdottomasti haluan päästä sinne uudelleen!

 • Reply Ossi 18.9.2018 at 19:36

  Hei! Oma 3kk matkavietnamiin lähestyy.. Miten noiden resorttejen altaille pääsee uiskentelemaa? Ihan kyselemällä? Ja onko ihan yleinen käytäntö? Kiitos jo etukäteen ja tää sun blogi on ihan huippu!

  • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 19.9.2018 at 19:41

   Oo 3 kuukautta Vietnamissa, ei huono! Joo kyselemällä vaan helpoin. Kysyin muutamista paikoista etukäteen esimerkiksi sähköpostilla, joihinkin menin suoraan kun kuulin muiden käyneen siellä ja yleensä hienoimpien resortien nettisivuilta löytyy myös tietoa jos sinne pääsee maksua vastaan. Parhaimmat on aika kalliita, jopa 20 euron luokkaa mutta ne on yleensä sen arvoisia. Mukavaa hemmottelua. 🙂

 • Reply Erin 12.11.2019 at 11:27

  Hello Ranta Pallo,

  I’m Erin from I Love Vietnam Tour company and as you might remember it is Ms.Lien Nguyen’s company that you mentioned in this blog post.

  I’d love to introduce our new website https://iloveasiatour.com. We had gone abroad and now become I Love Asia Tour. We have shut down I Love Vietnam Tour website so the link in your blog post is now unavailable. I’m wondering if you can replace that dead link with our new one which is https://iloveasiatour.com?

  Thank you for reading my comment!
  Erin and I Love Asia Tour team

 • Leave a Reply