Suomen suurin matkablogiyhteisö

2017 reissuvuoden ”onnistuneimmat” lomakuvat minusta

Annan tähän alkuun hyväksi koetun vinkin, jos Suomen talvi, pimeys ja tämä ihme räntämoska masentaa: voin kertoa, että epäonnistuneet lomakuvat kera oman naaman saa näyttämään ankeankin päivän hyvin hupaisalta. Mä aloitin tänään aamuni selaamalla tämän vuoden reissukuvia ja sieltä löytyi niin monta edustavaa otosta itsestäni, niin ajattelin jakaa nämä myös teille!

Aina vaan jaetaan niitä parhaimpia kuvia, joita on otettu se parisenkymmentä kappaletta ja tyyliin yksi pääsee vain jatkoon blogiin, Instaan tai Facebookiin. Se ainoa onnistunut. Ainakin itselläni käy usein näin, sillä tulette kohta huomaamaan kuinka valokuvauksellinen ihminen olenkaan ja miten luontevasti osaan välillä olla kameran toisella puolen.

Oon aina ollut hyvä nauramaan itselleni, enkä osaa ottaa asioita välttämättä niin vakavasti ja siloitellusti aina. Elämä on paljon hauskempaa, kun osaa ottaa asiat sopivasti huumorilla.

Me saatiin Jussin kanssa hyvät naurut viime viikonloppuna tuolle artikkelikuvalle, joka on tässä yläpuolella. Jussi oli ottamassa musta kuvaa Senaatintorin ja Kauppatorin välistä – huomasin, että Jussin takaa iso kiinalainen turistilauma oli tulossa ”pilaamaan” kuvani taustan ja kitisin Jussille, että ottaa kuvan nopeasti. Tuossa lopputulos. 😀

Tänä vuonna tuli siis matkusteltua vähän siellä sun täällä: tammikuussa palattiin Kaakkois-Aasian reppureissulta takaisin Suomeen, Prahassa, Kroatiassa, Montenegrossa, Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Tukholmassa ja Tallinnassa. Tämän lisäksi kotimaan matkailua tuli jokusen kerran harjoitettua – esimerkiksi Porvooseen ja totta kai rakkaaseen Pohjois-Karjalaan kuten esimerkiksi Joensuuhun ja Kolille. Kävinpä muuten ekan kerran Nuuksiossakin!

Vuodelle 2018 teen yhden reissulupauksen: minä Veera Pirita Kinnunen aion matkustaa enemmän kotimaassa enkä lähteä aina merta edemmäksi kalaan.

Ajattelin aloittaa 2017 reissuvuoden (kyllä, se taitaa olla ohi ja on vain reissu Pohjois-Karjalaan tiedossa enää) fiilistelyn vähän eri kantilta ja tässäpä tulisi edustavimmat otokset minusta reissun päältä ilman minkäänlaista muokkausta eli ihan naturellina liikenteessä!

Sain hyvän ehdotuksen tehdä tästä  ”virallisen” blogihaasteen, joka oli ihan mahtava idea Eveliinalta. Eli eikun vaan kaikki penkomaan 2017 reissuhelmiä. 😉

 

1. Bosnia-Hertsegovinassa oli astetta tuulisempaa sillalla. Tukka hyvin, kaikki hyvin. 

 

 

.. Osaan olla myös hyvin rennosti kuvissa niinkuin kehonkielestä voitte päätellä. 

 

 

2. Hei olen Veera – kuoriutuva toukanpoikanen! Mökkeily Pohjois-Karjalassa kuuluu joka vuonna kesään.

 

 

3. Tiesittekö, että Prahassa on maailman kapein kuja? Kyseinen kuja on niin kapea, että sinne on liikennevalot jalankulkijoille – et nimittäin mahdu vastaantulijan kanssa vierekkäin. 

Ps. Tiedättekö miten turhauttavaa on, kun ootte jossain erikoisessa paikassa ja otatte kuvan sieltä – sitten kun selaat kuvia jälkeenpäin ja tällainen kuva on lähimpänä julkaisukelvollinen. #storyofmylife

 

 

4. Omaan loistavan kyvyn laittaa silmäni kiinni juuri silloin, kun salama välähtää. 

 

 

.. Niin aurinkoisena hääpäivänä Pohjois-Karjalassa kuin myös auringosta piilossa Prahan kellotornissa.

 

 

Tukholma oli ihan yhtä unettava paikka kuin häät tai Praha.

 

 

 

..Voisin jatkaa loputtomiin näillä silmät kiinni -kuvilla.

 

 

5. Bangkokin hienossa kattobaarissa on ihana näyttää hirnuvalta hevoselta. 

 

 

6. Saavuttiin samana päivänä Splitin lentokentälle, josta otettiin vuokra-auto alle ja tarkoituksena oli ajaa kohti Mostaria. Pysähdyttiin matkalla Kravicen vesiputouksille, jossa oli läkähdyttävän kuuma. Lomahattua ei tietenkään ollut mukana, niin väsäsin itselleni lomaburkhan.  

 

 

.. Mostarissa suosituin nähtävyys on Stari Most -silta, no totta kai me otetaan hihasta toista turistia ja pyydetään ottamaan kuva meistä. Onhan yhteiskuvat ihan herttaisia ja söpöjä.

Kaksi jäykkää suomalaista bongattu vaivaantuneen ”hymyn” kanssa.

 

 

7. Porvoo on kaunis kesäkaupunki, minä olen pihalla oleva kesäturisti. 

 

 

8. Pitäähän sitä pistää parastaan poseerauksessa. Jännä juttu, ettei oo mitään mallintöitä tarjottu vielä – eiks tää Kotorin kuva vakuuta tarpeeksi? 

 

 

Tässä poseerauksessa mökillä haettiin sensuellia Suomi-neito fiilistä, johon sopii kuin nenä päähän Vietnam-lätsä ja Corona-pullo.

 

 

9. Oman elämäni catwalk show Durmitorin kansallispuistossa.

 

 

10. Mua välillä huvittaa, kun meitä sanotaan hyvännäköiseksi pariskunnaksi. 

 

 

 

11. Kaikki jotka vähänkään tuntee mua, tietää etten oo mikään maailman suurin vesipeto. Viihdyn kyllä rannalla pötkötellen. Balkanin matkalla yritin olla vesipeto kuitenkin ja voin kertoa, että olen nauranut näille kuville tänään – paljon. 

 

 

 

 

12. Perheen kanssa kotimaan matkailu voi olla välillä rankkaa ja saattaa tarvita pari huikkaa piilopullosta. Mulla taisi kuvan perusteella mennä aika monta piilopulloa. 

 

 

13. Viimeisenä muttei vähäisimpänä. Sokerina pohjalla oma suosikkini, koska seksihän myy. Kuvassa pienen pieni pakaravilautus Tara-kanjonilta

 

 

Mikä teistä oli onnistunein reissukuvani tältä vuodelta? Millainen oli siun reissuvuosi 2017?

 

Veera


AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA -matkablogia voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin, Blogipolun, Blogjunglen tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply Sofia 15.12.2017 at 12:16

  Oi tuo viimeinen on kyllä mahtava kuva! 😀 On hyvä jos itselleen osaa vähän nauraa, pääsee monesta tilanteesta helpommalla ja vähemmällä mielipahalla! Pitäisiköhän sitä itsekin uskaltaa tonkia kuva-arkistojaan…

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 15.12.2017 at 12:59

   Totta, ei tuu lähellekään niin usein pahoittettua mieltä, kun osaa pilke silmäkulmassa ottaa asioita. Eikun vaan Sofia kuva-arkistoja tonkaamaan, ties vaikka sieltä löytyy yhtä hehkeitä pakaravilautuksia! 😉

 • Reply Tua 15.12.2017 at 12:24

  Tuo viimeinen kuva on kyllä ihan täyttä kultaa :’D Oma reissuvuosi 2017 piti sisällään kotimaan matkailun lisäksi mahtavan häämatkan Vietnamiin sekä työmatkat Saksaan ja Turkkiin. Saa nähdä mitä ensi vuonna keksitään!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakastan 15.12.2017 at 13:36

  Haha! Rento kehonkieli :”’-DD

 • Reply Suunnaton 15.12.2017 at 15:31

  Mahtavaa heittäytymistä! Toi kymppikohdan eka kuva on tosi suloinen – siis ihan oikeasti 🙂

 • Reply Emilia/Matkan varrella 15.12.2017 at 22:20

  Hahahahah, nauroin ääneen näille sun kuville! 😀 toi snorklaus ja vika on kyllä huikeita xD ja mustakin 10 on just söpö!!

 • Reply Eveliina Tyllinen \ Korkkarit rinkassa 15.12.2017 at 22:26

  Piristit mun 12h joulumarkkinapäivää! Oi hitto, nauran vedet silmis täällä hunajakojussani. Paras taito osaa nauraa itelleen. Pitäisköhän tästä tehdä ihan virallinen blogihaaste? ?

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 16.12.2017 at 08:31

   Mahtia, hauskaa jos nää saa mun onnistuneet otokset saa muillekin hymyn huulille. :’DD Ei olis huono idea Eveliina, sä voit ottaa tästä kopin ja kaivella omat onnistuneimmat kuvat vuodelta 2017! 😉 Laitetaan hyvä kiertämään!

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 16.12.2017 at 14:46

  Eikä! Nää oli kyllä niin hyviä! :´D Vika kuva tietysti kruunasi kaiken. Vois kyllä miettiä, jos itsekin kaivais omia epäonnistuneen onnistuineita kuvia. 😛 Ja joo nuo teidän yhteiskuvat on tosi suloisia! <3

 • Reply Inka 17.12.2017 at 10:14

  Haha, sikahyviä! Näitä juttuja blogimaailma kaipaa enemmän: aitoja hetkiä eikä mitään siloteltuja ig-kuvia. Oon ehottomasti mukana haasteessa, aivan fantastinen!

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.12.2017 at 12:54

   Jep todellakin samaa mieltä, aina kaikkialla näkee vain sen silotellun version. Niinkuin myös itsellänikin moni näistä kuvista löytyy onnistuneena versiona ig:n puolelta. Tässä kuitenkin se todellisuus. 😀 Jei ihan mahtia, en malta oottaa mitä aarteita löydät tältä vuodelta!

  • Reply Jenni 18.12.2017 at 13:01

   Oon niin samaa mieltä tästä! Joskus huvittaa ja joskus jopa ärsyttää ne viimeisen päälle silotellut ig-kuvat. Kaikki on (olevinaan) täydellistä. Vaikka parhaimmat kuvathan sitä itsekin sinne valkkaa, mutta en sentään ”lavasta” mitään tilanteita, kuten olen kuullut joidenkin tekevän 😀

   • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 18.12.2017 at 17:50

    Jep näinpä juuri! Tuo on kyllä ihan älytöntä ”lavastaa” tilanteita somea varten, pieni siloittelu mielestäni on ihan ookoo – seuraajien tms harhaanjohtaminen on kuitenkin ilkeää mun mielestä. 🙂

 • Reply Niko / Finnoy Travel 17.12.2017 at 11:57

  Nämä olivat paljon aidompia kuvia kuin viimeistellyt matkakuvat, jossa kaikki on kohdallaan

  Harvoin matkustaminen nimittäin on niin täydellistä kuin monen matkakuvat antavat ymmärtää.

 • Reply Terhi/Fammo matkalla 17.12.2017 at 12:13

  Aivan mahtavaa kun pystyy nauramaan itselleen
  On kyllä vähän tylsää aina katsella niitä poseerauskuvia joista paras kahdestakymmenestä on valittu. Tuo Kotorin mannekiini sai minut nauramaan ääneen. Kiitos piristyksestä ankeaan päivään.

 • Reply Tiia/ReiseReise 17.12.2017 at 17:12

  Ei nämä edes olleet niin pahoja. 😀 Hyvä, että oot säästänyt nämä, helposti tulee poistettua ne pilalle menneet kuvat.
  Joskus vuonna nakki joku muukin bloggaaja julkaisi tälläisiä kuvia…mutta se ei tainnut olla haaste. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.12.2017 at 18:25

   Lohduttavaa kai kuulla, omaan silmään nämä on karmeita. 😀 Joo tuli säästettyä, harvoin poistan mitään paitsi erittäin tärähtäneitä kuvia silloin tällöin. Aijjaa, kiva tietää – pitää yrittää löytää sellainen, ei ainakaan omaan silmään oo pistänyt. 🙂

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 17.12.2017 at 21:17

  Haha! Paras kuva oli tuo viimeisin uintikuva! Siinä on jotain, kun tuo saari on taustalla. Eikä tuolla mitään hirnuvaa hevoskuvaa ole. Kivoja tilannekuvia. Muuten huomaan, että meillä on ollut hyvin samantapainen reitti kesällä….maat; Kroatia, Bosnia, Montenegro, Albania ja Kreikka. Eli poikkeuksena Kreikka ja me matkasimme bussilla.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 18.12.2017 at 17:53

   Ai kappas, niinpäs onkin. Olisin itsekkin halunnut kovasti vielä Kreikkaan – etenkin Sarandasta lautta Korfulle kiehtoi, mutta meillä alkoi olla jo tarpeeksi tiukka aikataulu. Ensi kerralla sitten! 🙂

 • Reply Martina 18.12.2017 at 16:28

  Haha, olipa hauskaa vaihtelua siloitelluille blogikuville! Kiitos tästä. 😀 Itselleen pitää todellakin osata nauraa. Elämä on paljon hauskempaa niin.

  Tein muuten vähän vastaavanlaisen postauksen muutama vuosi sitten, jonka olin onnistunut jo unohtamaan kokonaan. Vaan nytpä kaivoin sen esiin arkistojen kätköstä. Myös minä osaan olla silmät kiinni kuvissa: 😀 https://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo/2015/04/04/todelliset-matkakuvat/

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 18.12.2017 at 18:00

   Eikö vain Martina! 😉 Oon kyllä huomannut saman, ennen olin paljon tosikompi itseni suhteen. Elämä kuitenkin on paljon hauskempaa, kun osaa katsoa sitä vähän pilkettä silmäkulmassa.

   Aa kappas, niinhän tuo samantyylinen. Nää on kyllä kivoja, mukava nähdä eri näkökulmasta matkat. 🙂

 • Reply Reissaaja1 18.12.2017 at 17:25

  Ihania kuvia! 🙂
  Erityisesti nuo silmät kiinni olevat… Mutta kyllähän jatkuva kameran edessä oleminen väsyttää starban jos starbankin. 😉

 • Reply Sisko 18.12.2017 at 22:08

  Minusta ei varmaan tältä kesältä ole edes noin montaa kuvaa kun sinusta tässä jutussa. Nostan hattua että osaat nauraa itsellesi ja olet juuri sellainen kun olet! 🙂
  Oma lempparini on tuo 10. Näkee että olette toisillenne luotuja. 😉

  Sitten kun on kurssi ”näin näytät lähes normaalilta valokuvissa” tai ”näin sinusta saadaan julkaisukelpoisia kuvia”, ilmoittaudun mukaan! Olisihan se kiva, jos joskus minustakin olisi kuva, jossa näyttäisi edes vähän normaalilta. 🙂
  Mutta joo, lisää tämmöisiä juttuja, eikä siloteltuja kiiltokuva -juttuja!

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 22.12.2017 at 09:33

   Ihana kuulla Sisko, jos saan välitettyä sen saman fiiliksen myös ruudun toiselle puolen. Osaan todellakin nauraa itselleni ja haluan antaa itsestäni mahdollisimman aidon kuvan itsestäni teille. 🙂

   Mä voisin kanssa ilmoittautua samanlaiselle kurssille, oon niin pönöttävä jäykkis aina kaikissa kuvissa. Voidaan etsiä sellainen yhdessä. :’D

   Ps. Pahoittelut vähän myöhäisestä vastauksesta, joulun kiireet vie helposti mennessään. Ihanaa joulua!

 • Reply Rosa 22.12.2017 at 23:24

  Viimeinen kuva on lähes Marilyn Monroe moment siis annan ääneni sille 🙂

 • Reply Merja / Merjan matkassa 23.12.2017 at 20:17

  Hienoa, että osaa nauraa itselleen 🙂 Nää oli loistavia. Eniten tykkäsin kohdan 10 ekasta kuvasta. Ja tehän olette hyvännäköinen pari. Pitäisköhän koluta omat kuvat läpi? ?

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 24.12.2017 at 10:45

   Voi kiitos Merja. :’D Musta tuntuu, että meistä on iso kasa vaan epäonnistuneita yhteiskuvia ja sen takia niitä ei ihan hirveästi vilahtele missään täällä blogissa, somessa ja vastaavissa. Kolua ihmeessä Merja omat kuvat läpi ja osallistu tähän haasteeseen! 🙂

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 24.12.2017 at 09:06

  Ihana postaus! Itselleen pitää osata nauraa! 😀

 • Reply Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani 28.12.2017 at 14:57

  Mä en kestä miten hauskoja kuvia oot laittanut tähän postaukseen! Ihanaa kun laitat itteäs likoon! 😀 <3 Mun on pakko toteuttaa samanlainen ;P

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 29.12.2017 at 05:42

   Välillä pitää vähän hupsutella. :’D Jei, kiva jos Emilia innostut tekemään samanlaisen! Tätä tehdessä oli yllättävän hauskaa, meni hyvästä päivän piristeestä itselle.

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 29.12.2017 at 09:41

  Haha, nää on kyl hauskoja! 😀 Oon reilu vuos sitten tehny itekkin tälläsen kilroyn innoittamana niin linkkasin sen reissupostauksiin ja sut kanssa 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 29.12.2017 at 14:20

   Jep eikö! 😀 Kävin lukemassa sun postauksen, se oli kyllä hauska kanssa. Mahtavaa, että osataan nauraa itsellemme – sekä toisillemme. 😉 Vitsit halusin kyllä kanssa hommaa ton GoPron!

  Leave a Reply