Suomen suurin matkablogiyhteisö

Albanian Rivieralla riittää lämpöä ja kesäistä fiilistä

Albanian Rivieran rannoista on päästy vihdoin ja viimein nauttimaan! Meri on uskomattoman turkoosia ja kirkasta sekä ihmiset älyttömän ystävällisiä. Kaiken lisäksi lämpömittari näyttää reilusti yli kolmeakymmentä – täällä haiskahtaa siis loma ja kesätunnelma. 

Ollaan tällä hetkellä Ksamilissa ja täällä on kuumin sesonki meneillään. Sen kyllä huomaa etenkin rannoilla, jossa on aivan hulluna porukkaa. Ei kuitenkaan mitään verrattavissa esimerkki Barcelonan biitseihin.

 

 

Suurin osa turisteista tänne tulee Italiasta lyhyen välimatkan sekä edullisen hintatason takia. Ja siis mikä ihaninta, sain kinuttua Jussilta pari yötä muualla kuin teltassa. Ei sillä, että siinä telttailussa mitään vikaa olisi – kyllä sänky nyt kuitenkin on sänky ja kunnon suihku on suihku. 😀

Ollaan ajettu koko Albanian Riviera nyt ja aletaan palailemaan näillä näkymin huomenna Kroatiaan päin – hitaasti, mutta varmasti.

Vaikka täällä niitä turisteja onkin aika paljon, niin missäpä Euroopan rantalomakohteessa ei tähän aikaan vuodesta olisi? Edullista, kaunista ja lämmintä. Kuulostaa hyvälle! Toisaalta, jos jaksat etsiä niin kyllä täältä löytyy paljon rauhallisiakin rantoja. Löydettiin Jalen vierestä ranta, jossa oli tyyliin pari ihmistä meidän lisäksi.

 

 

 

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin Blogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply