Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huomenna starttaa Balkanin road trip – viime hetken tunnelmia

Huomenna aamusta löydänkin itseni Helsinki-Vantaalta ja voin sanoa, että päässäni soi vaan ”I’m so excited and I just can’t hide it”. Kauan odotettu loma, täältä tullaan! Viimeiset tarvikkeiden hankinnat on vihdoinkin tehty Joensuussa ja käytännössä ei ole enää kuin pakata tänään Balkanin road trippiä varten.

Kesäloma mulla alkoi viime viikolla ja suunnattiin sukkana Joensuuhun mun rakkaan ystävän häihin, jossa sain kunnian olla kaasona. Kauniit ja tunnelmalliset häät sekä rakas ystäväporukka ympärillä oli täydellinen aloitus tälle kesälomalle. Takana on siis miljoonat ellei jopa tsiljoonat onnen kyyneleet. En kestä, miten tunteelliseksi oon tullut – nykyisin tuntuu, että itken hirmu helposti onnesta.

Nyt istuskellaankin sitten VR:n junassa kohti Helsinkiä ja kotia – juna on yllätys, yllätys jälleen kerran myöhässä. Eikä edes jaksa ärsyttää, koska oon jo ihan loma moodissa sekä oon ihan rakkauspölyssä noin ihanien häiden jälkeen.

 

 

 

 

 

Blogi on ollut elokuun aikamoisella hiljaiselolla ja tajusin, että puolessa välin kuuta mennään ja mä oon kirjoittanut kaksi postausta. Siis kaksi. Mihin tää aika oikein on mennyt tässä kuussa?

Töissä pitkälti, sillä oon painellut töitä mahdollisimman paljon, koska mulle käytännössä on kertynyt vain muutama lomapäivä – näinpä oon yrittänyt mahdollisimman paljon haalia työtunteja ettei mun vaadittavat kuukausipalkan tunnit ihan järkyttävästi mene miinuksen puolelle.

Nyt voinkin sitten hyvällä omallatunnolla lomailla ja laittaa aivot narikkaan. Huomenna saadaan auto alle puolenpäivän maissa Splitin lentokentältä ja lähdetään suoraan ajamaan Bosnia-Hertsegovinan puolelle kohti Mostaria ja Kravicen vesiputouksia.

Tarkoitus olisi löytää ensimmäisen yön telttapaikka jostain noilta suunnilta. Löydettiin lupaava nettisivu, jossa löytyy itseasiassa kaikkien meidän kohdemaiden (Kroatia, Bosnia-Hertsegovina, Montenegro ja Albania) leirintäalueita ja tarkat sijainnit. Tuo sivu tulee varmasti olemaan meillä ahkerassa käytössä!

Ajattelin vähän pitää jonkinlaista matkapäiväkirjaa tänne blogin puolelle, mutta saa nähdä – meidän teltassa ei nyt jostain kumman syystä ole langatonta nettiä. 😉 Parhaani kuitenkin yritän ja sitten viimeistään reissun jälkeen saatte varmaan yliannostuksen Balkanista – ellette oo jo saaneet.

Jos kukaan ei oo vielä huomannut, oon niiiiiin innoissani tulevasta matkasta. Miksi? Siksi, koska tää reissu tulee olemaan jotain niin erilaista mihin oon normaalisti tottunut. Siihen on tasan kaksi tekijää: vuokra-auton ja teltan tuoma vapaus ja ei niin kiveen hakatut suunnitelmat. Ainakin oon yrittänyt parhaani mukaan olla tekemättä liian tarkkoja suunnitelmia tai ainakaan mitään aikatauluja. Nyt on tarkoitus vain olla, mennä ja NAUTTIA.

 

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin Blogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 14.8.2017 at 17:58

  Hyvää matkaa! Itse joudun kärvistelemään vielä kolme viikkoa ennen kuin meidän road trip starttaa jenkeissä… 🙂

 • Reply Suvi / suvinmatkassa 14.8.2017 at 21:46

  Hyvää matkaa!
  Tosi kiinnostava loma teille tulossa, Balkanin reissu kiinnostaisi itseäkin paljon. Innolla odotan sun tulevia reissu postauksia!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 15.8.2017 at 13:39

  Hyvää matkaa! Reaaliaikainen matkapäiväkirja on aina ihana ajatus, mutta itsellä ainakin reissupäivät on niin rankkoja, että harvemmin onnistuu. 😀

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 15.8.2017 at 21:08

   Kiitti Meri! 🙂 Hah joo, mä vähän pelkään samaa mutta voihan sitä aina haaveilla asiasta. Toisaalta teltassa ehtii naputella konetta iltaisin ellei sitten akku lopu. 😀

  Leave a Reply