Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogihaaste: kymmenen lomakuvaani

Mulla pisti silmään viime viikolla ReiseReise-blogissa ilmestynyt hauska blogihaaste liittyen kymmeneen lomakuvaan ja ajattelin tarttua tähän kepeän hauskaan ideaan! Idea on lähtenyt alunperin Journey Diary -matkablogista.

Tähän voi siis kuka tahansa osallistua ilman sen kummempia haasteita, joten eikun vaan mukaan näyttämään kymmenen lomakuvaa – sehän tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tarkemmat ohjeet löytyy postauksen lopusta.

 

 

1. TÄYDELLINEN HETKI


killings bay guesthouse, ngapali beach, myanmar

Ngapali Beaching Kipling’s Bay Guesthouse oli yhtä täydellistä hetkeä meidän jokaikisen vuorokauden verran mitä vietettiin tuolla. Tuonne metsän keskelle pystyi niin totaalisesti unohtamaan kaikki huolet, murheet ja stressit. Täydellinen lomaparatiisi, täynnä täydellisiä hetkiä. Niistä parhaimmat tuli vietettyä tuossa sängyssä – kirjan kanssa, makoisilla päikkäreillä ja Jussin vieressä.

2. PERINTEINEN TURISTIKUVA


PC013455

Vietnam ja vietnamilaiset riisihatut. Ei muuta lisättävää.

3. MAHDOLLISIMMAN KAUKAA


Koli

Koli on mun yksi ehdottomia suosikkeja Suomessa ja rakastan näitä maisemia, mitkä avautuu Ukko-Kolin huipulta. Maisemat ulottuu niin kauas ja näitä vois ihastella niin kauan. Kyllä se luonto vaan osaa hämmästyttää.

4. SUURKAUPUNGIN SYKETTÄ


Bangkok

Viime uusivuosi vaihtui Bangkokissa ja musta oli ihan mahtavaa viettää kerrankin kunnolla aikaa tässä jättisuuressa kaupungissa. Toi rooftopilla drinksuilla käyminen auringonlaskun aikaan oli ihan huikea kokemus, tuolla yläilmoissa tuli oikeasti tajuttua se, miten iso kaupunki Bangkok oikeasti on.

5. ZZZ – MATKUSTAMINEN VÄSYTTÄÄ


Finnair

Mulla on loistavat unenlahjat ja saan aina nukuttua lähes koko lennon ongelmitta. Tässäkin kuvassa juuri asennoidun Bangkok – Helsinki välisille päikkäreille, jossa taisin herätä vain syömään.

6. AURINGONLASKU


Bagan

Baganista jäi mieleen parhaiten sen upeat auringonnousut ja -laskut. Oli aivan uskomattoman hienoa kiivetä temppeleiden päälle ihastelemaan kun päivä vaihtui illaksi ja yö aamuksi.

7. HERKUTTELU OLENNAISENA OSANA REISSUJA


aamupala

Meillä oli vähän huono onni Prahassa pari viikkoa sitten säiden suhteen – tämä ei sinänsä haitannut, sillä meidän lomasta kuoriutui uskomattoman ihana ruokamatka. Tällä reissulla oli oikeasti aikaa ottaa selvää aamupalapaikoista, kahviloista, ravintoloista ja baareista. Eikä meille kyllä tainnut tulla yhtään huonoa suupalaa. Ei ollenkaan paha! Täältä löytyy kaikki herkulliset ruokavinkit Prahaan.

8. HEHKUTETTU NÄHTÄVYYS, JOKA OLIKIN PETTYMYS


AngkorWat

Mulle ei oo oikeestaan koskaan sattunut oikein sellaista nähtävyyttä, mikä olisi ollut mulle pettymys. Tämän takia mun piti oikein miettimällä miettiä edes lähellä sellaista tilannetta oleva nähtävyys ja tuli mieleen Kampotsan Angkor Watin temppelit. Älkää siis käsittäkö väärin! Paikka oli upea, mutta pettymys oli mun olotila, jonka takia en pystynyt nauttimaan täysin tästä upeasta alueesta. Erehdyttiin aikaisempana iltana nauttimaan muuta rommikola-ämpäri ja olotila oli sen mukainen. Pettymys oli suuri jälkikäteen, kun tajusin etten saanut kaikkea irti tästä paikasta.

9. ”TEEN MITÄ VAIN HYVÄ OTOKSEN ETEEN”


raatihuoneen torni

Prahan huonon säätilanteen takia odoteltiin viimeiseen päivään saakka Raatihuoneen torniin menoa, jotta saisi edes jotenkin kivan näköisiä kuvia. Kyllä se sää parani hitusen, mutta sinisestä taivaasta oli turha haaveilla.

10. ROADTRIP


Meidän purkki!

Vuokrattiin viime kesänä Ranskan Rivieralla ollessamme auto vuorokaudeksi, sillä haluttiin lähteä ajamaan vuoristoreittejä pitkin kohti Gorges du Verdonia. Maisemat oli todella upeita matkan varrelta ja mä tykästyin meidän miniin autoon ihan totaalisesti. Niin söpö!

 

OHJEET HAASTEESEEN

1. Haasteeseen saa tarttua vapaasti, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Journey Diary -matkablogin (linkki tähän postaukseen)

2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään, jotta saan koottua haastepostaukset yhteen linkiksi/vinkiksi

3. Voit halutessasi haastaa useammankin bloggaajan tai vaihtoehtoisesti olla haastamatta ketään

4. Haasteeseen saa osallistua aivan vapaasti, ei tarvitse jäädä odottelemaan, että joku sinut haastaisi

Tässä vielä kaikki kymmenen aihetta helposti kopioitavaksi omaan postaukseen:

1. Kuva täydellisestä hetkestä
2. Perinteinen turistikuva
3. Kuva mahdollisimman kaukaa
4. Suurkaupungin sykettä
5. Zzz – matkustaminen väsyttää
6. Auringonlasku
7. Herkuttelu olennaisena osana reissuja
8. Hehkutettu nähtävyys, joka olikin pettymys
9. ”Teen mitä vain hyvän otoksen eteen” -kuva
10. Kuva roadtripiltä

Siitä vaan hei kaikki mukaan näyttämään kymmenen lomakuvaasi! 🙂

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), Bloglovinin Blogipolun tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply