Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sateisesta Prahasta kuoriutui ruokamatka!

Prahassa viimeiset pari päivää ovat olleet ministi sateisia, joka on vähän sitten muuttanut meidän matkasuunnitelmia. Tai voisiko sanoa, että ei tee niin pitkiä aikoja mieli kävellä ympäri kaupunkia vaan ollaan käyty läpi vain ”pakolliset” nähtävyydet. Nähtävyyksien sijaan ollaankin keskitytty hyvään ruokaan ja juomaan.

Oon tällä reissulla syönyt paremmin kuin koskaan, jos verrataan aikaisempiin matkoihini. Nyt mulla on ollut kunnolla aikaa ottaa selvää kaikista kivoista kahviloista, ravintoloista ja pubeista. Eikä yhtään ruoka failia ole tullut vastaan, voiko tää olla mahdollista?

Yritettiin eiliselle saada pöytää yhdestä erittäin kehutusta ravintolasta ja jouduttiin tekemään varaus sitten tälle illalle. Minnes me sitten mennään tänään? The Dish ”fine burger bistro” kutsuu meitä tänään illalla ja en malta odottaa! Huhutaan, että täällä saa Prahan parhaimmat burgerit ja paikka näytti erittäin lupaavalta paikalta. Oon useampaan otteeseen kertonut teille täällä, että metsästän matkoiltani The Burgeria ja voin kertoa, että iltaa varten mulla on erittäin kovat odotukset. Olisko tämä se burgeri, joka kiilaisi sijalle yksi?

Onks teillä jotain tiettyä ruokaa tai juomaa, mitä haluatte maistaa joka matkallanne? Mulla on kyllä ehdottomasti nuo burgerit ja voi luoja, minkälaisia makunautintoja oonkaan päässyt kokemaan. Nam. Vielä vajaa pari tuntia pöytävaraukseen, kylläpä odottavan aika on pitkä.

Vaikka sää on ollutkin vähän huono täällä, ei se onneksi oo haitannut meitä. Ei ehkä oo tullu niin paljoa kierreltyä vailla määränpäätä ja ylimääräinen ulkona hengailu on kyllä minimoitu. Onneksi kuitenkaan ei kaatamalla ole satanut vielä kertaakaan. Huomenna onneksi pitäisi aurinko pilkistää ja päästään viimeisten nähtävyyksien pariin. Edessä olisi vielä Raatihuoneen torniin, josta avautuu upeat maisemat Prahan vanhaan kaupunkiin. Pitäkää peukkuja, että saadaan edes yksi kaunis päivä säiden suhteen!

Praha kyllä yllätti meidät sillä, miten herkullista ja laadukasta ruokaa täällä on. Eikä todellakaan ole hinnalla ”pilattu” – erittäin laadukkaita annoksia saa reilulla kymmenellä eurolla. Tässä olisi pieni maistiainen meidän matkan herkuista – aion kyllä kirjoittaa kunnolliset vinkit Prahan makunautintoihin, kunhan kotiin palaudun.

 

Tsekkiläinen ruoka

Paikallisessa keittiössä ei kasviksia paljoa käytetä.

 

Aamupala

Ps. Muistakaa osallistua mun blogin synttäriarvontaan – hyvin ehdit vielä! 😉

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata FacebookinInstagramin (@veerapirita)Bloglovinin Blogipolun  tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply