Blogi puoli vuotta – sen kunniaksi herkullisen huikea arvonta!

*Yhteistyössä SIS. Deli+Café

Tähän sitä ollaan tultu nyt, mihin en vielä reilu puoli vuotta sitten olisi uskonut. Tippaakaan. Nimittäin mun pienokainen Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa-blogini täyttää tänään puoli vuotta – hip hurraa! Paljon on tähän puoleen vuoteen mahtunut kotirintamalla sekä olen saanut paljon lisää uusia ikimuistoisia matkakokemuksia maailmalta.

Vaikken aikaisemmin olisi uskonut, että rupeaisin rustailemaan omia ajatuksiani ja kokemuksiani minnekään blogiin – pakko myöntää, että onhan tää pirun siistiä ja koukuttavaa! Oon aikuisiän myötä rakastunut täysin matkailun tuomiin uusiin seikkailuihin ja sitten päätin ”uskaltaa” perustaa blogin, joka käsittelee suurta intohimoani. Tässä sitä nyt ollaan! Iso (teko)syy tämän perustamiselle oli myös se, kun päätin syksyllä irtisanoutua vakkarityöstäni ja lähteä avopuolisoni perään Kaakkois-Aasiaan. Hetkeäkään en ole harmitellut, sillä olen saanut täysin uuden hmm – voisiko sanoa harrastuksen tästä blogista sekä olen niin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni Suomessa! Toisin sanoa, uskalla tehdä mitä oikeasti haluat.

Aiheesta vielä loppupuolella lisää ja tarkemmat ohjeet, miten voit osallistua Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa-blogin herkulliseen synttäri arvontaan! 

Mun ensimmäisestä postauksesta löytyi osuva tekstinpätkä, joka kuvastaa mua ja blogiani vallan mainiosti. Nyt sitten vain kerrytetään matkaoppaita ja vuosia – kiikkustuolissa sitä viimeistään tulee tajuttua, miten uskomattoman upeita paikkoja tää maapallo osakaan kätkeä!

 

Löysin joskus useita vuosia sitten ihanan lappusen maasta, ja se koristaa nykyisin kirjahyllyäni ja matkaoppaitani. Siihen on hyvin kiteytettynä mun ajatusmaailma: I haven’t been everywhere but it’s on my list. Tykkään tosta lauseesta, tosta ajatuksesta. Ihmiset keräilee mitä erilaisimpia asioita reissuiltaan – magneetteja, simpukoita, elintarvikkeita, postikortteja, koriste-esineitä tms. – mä kerään matkaoppaita. Haaveissa on, että sitten kun oon vanha ja ryppyinen, mulla on iso kirjahylly täynnä matkaoppaita ja plus ne on erittäin hyödyllisiäkin reissuilla!

 

On ollut ilahduttavaa huomata, että oikeasti joitakin teitä ihania näyttää kiinnostavan nämä mun matkatarinat ja muut höpötykset. Lukijoita sivuillani käy mielestäni oikein mukavasti – vaikka olenkin aivan täysi keltanokka tässä ihmeellisessä matkablogien (joita muuten löytyy aivan pirun hyviä!!) maailmassa.

Eniten mut ehkä yllätti se, että vaikka lähdin tähän täysin harrastepohjalta, jota se siis todellakin on edelleenkin – on mua silti lähestynyt useakin yritys erilaisin yhteistyöehdotuksin ja tuotenäyttein. Ja miten nopeassa ajassa! Harvoihin juttuihin olen lähtenyt edes mukaan, sillä en halua olla osallisena mihinkään sellaiseen, mihin en itse usko.

Toinen mikä yllätti vielä enemmän oli se, että kyllähän tää blogin ylläpitäminen on aikaavievää puuhaa! Ei ole ihan ykköstunneista se, miten monta tuntia olen aikaa tähän käyttänyt – ei sillä, teen sen erittäin mielelläni. Tekstin kirjoittaminen, valokuvien muokkaus, lukijoiden kanssa kommunikointi ja yleinen ylläpito. Helposti saa aikaan kulumaan useita tunteja päivään, välillä saatan olla kyllä ehkä turhankin turhamainen pikkujuttujen suhteen.

 

Näissä maisemissa tein useamman postauksen Koh Koodiin liittyen - ei yhtään hullumpaa vai mitä?

Näissä maisemissa tein useamman postauksen Koh Koodiin liittyen – ei yhtään hullumpaa vai mitä?

 

Suurin kiitos tästä kuuluu juuri Sinulle, sillä juuri Sinä oot saanut mut jatkamaan tätä, minkä luulin olevan vain Kaakkois-Aasian reppureissuni päiväkirja. Voisin myöntää, että lähes joka päivä ”uhraan” useamman ajatuksen, useamman minuutin ja jopa useamman tunninkin tälle synttärisankarille, joka on tänään puolivuotinen! Niinpä oonkin tosi yllättynyt, kiitollinen ja aidosti iloinen siitä, että mun matkailuun liittyvät asiat tavoittaa muitakin kuin vain pakon edestä perheen, poikaystävän ja kaverit. Eli KIITOS! <3

 

Tutkailin vähän noita arkistoja ja päätin tehdä niistä pienen koosteen tähän:

Luetuimmat postaukset TOP 10


1. Elämäni paras päätös – irtisanoudu ja lähde maailmalle (.. ja todellakin olen sitä mieltä edelleen näin puolen vuoden jälkeenkin)

2. Bali – kohdeopas Indonesian paratiisisaarelle!

3. Viisi asiaa, joita en ole koskaan tehnyt matkalla

4. Vinkit Bangkokiin – mitä tehdä, minne mennä

5. Pala Vietnamin rantaa – ei se kaunein, mutta käymisen arvoinen

6. Ihana Islanti – mitä tehdä alle viikon mittaisella matkalla

7. Suuntana Vietnam – minne mennä, mitä nähdä?

8. Vietnamin parhaat ja ei-niin-parhaat palat

9.  Upea lomaparatiisi Kipling’s Bay Guesthouse, Ngapali Beach

10. AASIA – destination unknown

Ps.

Julkaistuja artikkeleita 92

Kommenteja 292

Ilkeitä / asiattomia kommentteja 0 ( <3 )

Bangkokin kattojen yllä

Bangkokin kattojen yllä

Vähiten luetuimmat TOP 5


1. Baganin parhaat temppelit auringonnousuihin ja -laskuihin

2. Laosin herkulliset katukeittiöt

3. Hue – mikä helmi Keski-Vietnamissa

4. Vietnamin kuninkaallista loistoa Huen Kielletyssä kaupungissa

5. Yangon – Myanmarin entinen pääkaupunki

Baganissa temppelin katolla katsoin maailman upeimman auringonnousun!

Baganissa temppelin katolla katsoin maailman upeimman auringonnousun!

Missä kaupungissa blogiani luetaan TOP 5


1. Helsinki

2. Tampere

3. Turku

4. Espoo

5. Vantaa

667535d2-8648-4dfb-ad5f-16a4a4c67672.jpg

Mistä maista blogiani luetaan TOP 5


1. Suomi

2. Vietnam

3. Thaimaa

4. Venäjä

5. Saksa

berlin-wall

Omat suosikkini top 5


1. Myanmarin oma Venetsia – Ihana Inle-järvi

Inle-järvi oli mun mielestä jotain aivan uskomatonta ja tästä päivästä jäi muistoihin miljoona hyvää hetkeä.

2. My travel bucket list

Rakastan haaveilua ja matkasuunnitelmia, tässä pääsin vauhtiin kunnolla. Jos vain taivas olisi rajana.

3. IGTT: turkoosit meret ja niiden luona vapaudentunne

Minä, hiekkaranta, aurinko ja meri = täydellinen yhdistelmä

4.  Hoi An – heittämällä kaunein kaupunki Vietnamissa

Niin kaunista, ei muuta lisättävää.

5. Ystävänpäivän innoittamana pariskuntamatkailusta

Paras matkakaveri.

Ihana Inle-järvi, pelkkää rakkautta!

Ihana Inle-järvi, pelkkää rakkautta!

Mainitsin tuossa alussa, että olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni täällä Suomessa verrattuna siihen, mitä se oli viime syksynä. Uskalsin hypätä tuntemattomaan ja se kantoi mulle hedelmää: unohtumattoman matkan, hienoja kokemuksia yhdessä Jussin kanssa sekä oon saanut tästä blogista oman lapsen, jota vaalia. Kotiinpaluu on kantanut myös hedelmää: aloitin myymälävastaava viime kuussa aivan ihanassa SIS. Deli + Caféssa ja tässä onkin nyt kuherruskuukausi menossa työrintamalla.

Työpaikka on niin mulle sopiva – tykkään meidän liikeideasta sekä voin aidosti suositella meitä! Halusin jollain tapaa juhlistaa myös teidän kanssa blogini ensimmäistä ”merkkipäivää” – näinpä arvon jollekin teistä herkullisen tuotepaketin mun mahtavan työpaikan herkuista!

SIS. Delin oma tuotesarja sisältää valikoiman laadukkaita, kotimaisia lahjatuotteita. Suomen pohjoinen, puhdas luonto tarjoaa uniikin kasvualustan mm. maukkaille ja terveellisille marjoille. Kotimainen ruokatuote on aina tyylikäs ja ekologinen lahja, joka toimii myös erinomaisena tuliaisena ulkomaille. Tai mikset toisi arkeesi hieman luksusta maukkailla ja laadukkailla, taatusti hyvistä raaka-aineista tehdyillä herkuilla? – SIS. Deli+Café kotisivut

 

Arvonta on hyvin simppeli: kommentoi tähän postaukseen 24.3.2017 klo 23.59 mennessä ja kerro mulle mikä olisi sun matkakohteesi, jos päättäisit ottaa ja lähteä pidemmälle matkalle. Arvon teistä kommentoineista yhden voittajan, joka saa laadukkaan ja maukkaan tuotepaketin Sis. Deliltä – ihan minun itseni paketoimana! 😉 Muista kirjoittaa myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saan sinuun yhteyttä – ilmoitan voittajan myös täällä. Eikä ollenkaan haittaa ole, jos käyt tykkäämässä blogin Facebook-sivusta tai Instagram-tilistäni. PUS. <3

Näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tältä erää – tänään olisi lento kohti kauan odotettua Prahaa! Saa nähdä miten tämänpäiväinen lakko Helsinki-Vantaalla vaikuttaa meihin. Ollaan henkisesti varauduttu, että lento saattaa lähteä myöhässä sekä saavutaan kentälle pikkaisen normaalia aikaisemmin. Muuten, jos löytyy vinkkejä kaupunkia kohtaan – kuulen ne mieluusti.

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata FacebookinInstagramin (@veerapirita)Bloglovinin Blogipolun  tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply pimassou 17.3.2017 at 10:11

  Onnittelut puolivuotiaalle blogille!
  Mun matkakohteena olisi luultavasti Indonesia, jos olisi mahdollista tempaista vähän pidempi reissu. 🙂

 • Reply Ulpu 17.3.2017 at 10:21

  Intia kiinnostaisi kovasti.
  Onnittelut kivalle blogille!

 • Reply Teija 17.3.2017 at 10:22

  Australia on jo kauan ollut haaveissa ja toivottavasti joskus toteutuu.

 • Reply piitu 17.3.2017 at 11:58

  Australia olisi myös minun valintani!

 • Reply Mummo ja koira 17.3.2017 at 11:59

  Onnea blogillesi ja työpaikastasi! Haluaisin Espanjan maaseudulle. [email protected]

 • Reply anna s. 17.3.2017 at 12:08

  Uusi-Seelanti 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.3.2017 at 12:38

   Itselläkin on kyllä joskus pakko päästä Uuteen-Seelantiin, olisi varmasti aika uskomattomia maisemia sekä olis ihan parasta käydä siellä hobitti-kylässä!

 • Reply Salli 17.3.2017 at 12:25

  Haluaisin matkustaa irlantiin. Mukaan herkulliseen arvontaan.

 • Reply Emily 17.3.2017 at 12:38

  Onnea blogille! Haluaisin Espanjan lämpöön. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 17.3.2017 at 12:40

   Kiitos! Siellä on kyllä monta kohdetta, jonne itsekin mieluusti matkustaisin. Tällä hetkellä olen käynyt vain Barcelonassa, joka oli aivan ihana. Ja mitä ruokaa! <3

 • Reply hilkka 17.3.2017 at 13:20

  Irlantiin voisin lähteä 🙂

 • Reply Suvisini 17.3.2017 at 15:16

  Koska inhoan lentokoneita, niin lähtisin maita tai vesiä pitkin koluamaan mahdollisimman monta Euroopan maata. Etenkin Brittein saaret kiinnostavat kovasti.

 • Reply Johanna 17.3.2017 at 15:39

  Oi, mitä herkkuja! Kävin hiljattain Helsinki-visiitillä tuossa kahvilassa ja ihalin sitä herkkuhyllyä. Terveellisiä pakkauksia!
  Oi,aikoinaan asuin Ruotsissa, Saksassa ja Italiassa ennen Suomeen paluuta, mutta jos taas pitäisi joku paikka valita, niin olisi se jokin lämmin paikka, esimerkiksi Espanja, jonne voisi talvisin mennä lämmittelemään.
  ps. Onnea elämänmakuisesta blogistasi!

 • Reply Maria 17.3.2017 at 15:50

  Tulee olemaan Aasia ja siksi blogisi onkin ollut tarkan syynin alla. 😀
  Puolukkatoffee kuulostaa namilta!

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 18.3.2017 at 00:00

   Mahtavaa kuulla, jos oot blogista saanut neuvoja tai ideoita. 🙂 Se muuten on aikamoista namia – ite oon ihan rakastunu meidän mustikkaiseen spelttimysliin. Se vasta namia onkin.

 • Reply Annika.J 17.3.2017 at 15:58

  Onnea puolivuotiaalle 🙂
  Kyl se ois se Espanja jos jonnekin pääsis lomalle <3

 • Reply Teemu 17.3.2017 at 17:00

  Varmaan Uusi-Seelanti olisi ykkösvaihtoehto täälläkin.

 • Reply Halejo 17.3.2017 at 17:17

  Islanti on aina jotenkin kiehtonut erityisen luontonsa takia, joten ehkäpä sinne vielä joskus… Onnittelut muuten sulle hyvin alkaneen blogitaipaleen johdosta! Itsellekin iskee matkakuume näitä tekstejäsi lukiessa ja mielenkiintoisia kuvia katellessa. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 19.3.2017 at 19:44

   Hei kiitos paljon, ihana kuulla! Jos Islantiin päädyt tai haluut haaveill siitä lisää, niin blogista löytyy vinkit Islantiin – jos et oo vielä lukenut. 🙂

 • Reply Sanna 17.3.2017 at 21:10

  Onnea blogillesi! Matkakohdetta olisi hankala päättää, jos kerrankin pääsisi johonkin lähtemään. Mutta todennäköisesti Etelä-Afrikka veisi voiton 🙂

 • Reply Leena 17.3.2017 at 21:38

  Onnea puolivuotiaalle! Australian haluaisin nähdä pitemmän kaavan mukaan.

 • Reply Elisabet 17.3.2017 at 22:12

  Islantiin palaisin yhä uudelleen ja uudelleen!

 • Reply Elise H. 17.3.2017 at 23:45

  Paljon onnea puolivuotiaalle! Los Angeles nähtävyyksineen kiinnostaisi kovasti 🙂

 • Reply siri 17.3.2017 at 23:59

  Onnea! Lähtisin Australiaan.

 • Reply Elsa 18.3.2017 at 02:45

  Jos pidemmälle matkalle ni ehdottomasti Uusi-Seelanti. Kuvien perusteella maisemat siellä ihan omaa luokkaansa, olisihan se mahtava päästä itse näkemään/kokemaan! 🙂

  Aikamoisia herkkuja tarjolla! Mielellään tämmönen herkkusuu voittaisi 😉

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa 18.3.2017 at 06:24

  Onnea puolivuotiaalle! Bloggaaminen on kivaa, mutta aikaavievää, silti siitä on minullekin muodostunut tärkeä harrastus. Mä todennäköisesti pidemmällä reissulla kiertelisin Espanjaa ja Portugalia, mulle vielä tuntemattomia kohteita. Hienoa että sinulla myös työasiat loksahteli kohdalleen reissun jälkeen.

 • Reply Nenne 18.3.2017 at 08:44

  Paljon onnea! 🙂 Lähtisin Uuteen-Seelantiin 🙂

 • Reply BIKKE 18.3.2017 at 09:31

  Onnea! Pikkasen kauniita herkkupurkkeja 🙂 Näistä tulisikin jo iloiseksi… Mä haluaisin matkustaa snohedgeen ja tuntea noitavainojen painon!!!

 • Reply BIKKE 18.3.2017 at 09:32

  Ihan päin prinkkalaa kirjotettu..noi aivometarit…..

 • Reply Tulitikkutyttö 18.3.2017 at 10:41

  Onnea onnea! <3 Italia kiehtoo mua kovasti. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 19.3.2017 at 19:51

   Kiitos! Italia kyllä on ihana maa, haluaisin tutustua siihen tarkemmin. Olin viime kesänä Ranskan Rivieran reissun yhteydessä pari yötä Sanremossa ja lisää pitäisi kyllä öitä saada Italiassa!

 • Reply Anna 18.3.2017 at 10:42

  ehkä jenkkeihin tai etelä-eurooppaan.. vaikea valinta 🙂

 • Reply MarjaKoo 18.3.2017 at 12:04

  Eniten kiehtoo kaikki… No ainakin Italia, ja Kreikalle olen menettänyt sydämeni aikaa sitten.

 • Reply Sofia 18.3.2017 at 12:20

  Espanja on kyllä ollut ykköskohteena niin kauan kuin muistan. Eikä varmasti haittaisi jos passi hukkuisi ja sinne jäisi ? kaunis maa ja kulttuuri kiehtoo. Ruoka ja viinit taivaallisia ?

 • Reply Umami&Friends 18.3.2017 at 13:42

  No, asun tällä hetkellä Espanjassa ja reissua tulee heitettyä joko lähikaupunkeihin tai -maihin aika hyvällä tahdilla. Lisäksi suunnitteilla on loppukesälle Väli-Amerikan kiertoreissua. However, joka kerta kun eksyn Japanin reissukuviin koneella, syttyy muhun sellanen liekki, että tuntuu, ettei sitä samanlaista pysty mikään muu aiheuttamaan. Joten vastaan tähän, että Japani olis ehdoton pidemmän reissun kohde, ihanne olis kiertää useampi kuukausi siellä. 🙂

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 19.3.2017 at 19:54

   Espanjassa asuminen ei kuulostaa ollenkaan pahalta, kelpaisi itsellenikin. Japani voisi olla mielenkiintoinen kohde! Mä itse oon ihan ummikkona Japanin suhteen, mutta kaunista siellä näyttää olevan ja heti herää mielikuviin kuvat vaalenpunaisista kirsikkapuista. :’D

 • Reply klaara 18.3.2017 at 15:35

  Onnittelut puolivuotiaalle blogillesi. Haaveeni olisi päästä Sisiliaan.

 • Reply Aikku 18.3.2017 at 15:52

  Islanti, itseasiassa siellä voisin viettää mieheni kanssa aikaa pitempäänkin joskus tulevaisuudessa.

 • Reply Erika 18.3.2017 at 18:58

  Jos pidemmäksi aikaa pääsisin lähtemään, valitsisin varmaankin Filippiinit. Siellä olisi kiva reppureissata ja tutustua pienempiin kaupunkeihin, rantoihin ja ruokakulttuuriin.

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 19.3.2017 at 19:56

   Jep sama täällä, Filippiinit kuuluu kyllä mun travel bucket listaan! Oon jotenkin ihan hurmaantunut maan suhteen ja musta tuntuu, että joka kolmas kuva mun Instassa näyttäisi olevan Filippiineiltä. Niiiiiiin kaunista!

 • Reply Matilde 19.3.2017 at 10:43

  Onnea!
  Haluaisin Islantiin. Se maa vaikuttaa kiehtovalta.

 • Reply maikki 19.3.2017 at 14:27

  Kyllä se ois USA. Jonkinlainen road trip tyyppinen reissu, tai kalifornia, florida…

 • Reply Hansku Koo 19.3.2017 at 21:26

  Onnittelut! Balille lähtisin, tai kenties uudelleen Floridan suuntaan. <3

 • Reply Reetu 20.3.2017 at 14:53

  Minä lähtisin Islnatiin tai Balille, ehdottomasti!

 • Reply Marisa 20.3.2017 at 16:27

  Onnittelut! Ihan mahtava blogi, mun ehdoton lemppari!
  Haluaisin sanoa, että ykkösmatkakohteeni olisi USAn roadtrip, mutta tällä hetkellä mua vaivaa mystinen matkakuume Kazakstania kohtaan. Joten sanon Kazakstan ?

  • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 20.3.2017 at 20:51

   Hei ihanaa, kiitos Marisa! Oi Kazakstan on ehdottomasti erikoisin, mitä täällä on tähän mennessä tullut vastaan. Seikkailumieltä löytyy täältä, joten voisin kernaasti itekki matkustaa sun matkakuumeen kohteeseen!

 • Reply Jelena 21.3.2017 at 14:27

  Apua, lähtisin vaikka minne! 😀 Uusi-Seelanti on ehkä ykkönen. Sen paikan haluaisin todellakin kokea! Paljon onnea blogillesi!! 🙂

 • Reply Ipe1961 21.3.2017 at 14:32

  Onnea ja menestystä jatkoon blogin puolesta 🙂

  Meksiko olisi ehdottomasti valintani! Jostakin syystä se on ollut jo pitkään matkakohde, jonne tahtoisin 🙂

 • Reply tia 21.3.2017 at 21:34

  Italiaan voisin lähteä 🙂 Onnea blogillesi!

 • Reply Marjuska 22.3.2017 at 15:36

  Onnitteluni blogisynttäreiden johdosta! Ikuisuushaaveena olisi matka Japaniin kirsikankukkien kukkiessa.

 • Reply tiiu 24.3.2017 at 09:49

  Kanadaan, olen tässä lähiaikoina jotenkin tykästynyt Kanadan maisemiin.

 • Reply sarita 24.3.2017 at 15:03

  Kreikka! Siellä on aina niin ihanaa!

 • Reply ansu88 24.3.2017 at 21:00

  Monikin paikka kiinnostaisi, Australia, Islanti ja Usa ainakin! Australia on kyllä ollut se kaikkein pisimpään kiinnostanut maa missä en ole käynyt.

 • Reply AnskuliP 24.3.2017 at 21:19

  Lähtisin kiertämään Italiaa pohjoisesta etelään..

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 26.3.2017 at 19:25

  Onnea Salli, arpaonni suosi sua ja voitit SIS. Deli+Cafen herkkuarvonnan! Otan suhun yhteyttä ja oikeeeeein iso kiitos kaikille teille muille arvontaan osallistuneille. <3

 • Reply Teija 17.4.2017 at 15:38

  Australian matka olisi unelmien täyttymys!

 • Leave a Reply