Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulu Ngapali Beachilla – hyvää joulua!

Joulunvietto on tänä vuonna vähän erilaisempi täällä maapallon toisella puolen Myanmarissa, pieni totuttelu tähän. Tää on mun toinen joulu Kaakkois-Aasissa ja pakko se on myöntää, että mulla on pieni ikävä lumiseen Suomen jouluun, jouluherkkuihin ja ennen kaikkea oman perheen yhteiseen joulunviettoon. Ja lahjojen antamiseen, rakastan miettiä, ostaa ja antaa lahjoja! Oon ihan jäätävä joulu ihminen ja rakastan joulua. Ei oo kuitenkaan ihan samanlaista joulufiilistä tänä vuonna ja eilen vasta tajusin, että tänään joulu. Onneksi vietettiin tuossa syksyllä ennen mun lähtöä joulua, joten voin lämmöllä muistella sitä tänään. Tänään joulua vietellään palmun alla Jussin ja meidän parin suomalaisen ystävän kanssa.

Meillä on pari yötä takana Ngapali Beachilla ja viisi vielä edessä. Oikein mainio paikka viettää joululomaa! Kiva lisäks huomata, ettei täällä siltikään ole paljoa turisteja, vaikka kuuminta sesonkia eletään. Huomenna lähdetään joulupäivän kunniaksi snorklausretkelle veneellä. Jei! Millasia fiiliksiä teillä herättää – ootteko enemmän joulu kotona vai joulu maailmalla ihmisiä?
Ngapali Beach

Mutta ennen kaikkea tulin kirjoittamaan tänne, että oikein hyvää joulua kaikille teille ja nauttikaa munkin edestä joulukinkusta ja lanttulaatikosta! <3

Veera

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply