Hotelli Hoi Anissa: Longlife Riverside Hotel Hoi An, Vietnam

Otettiin viime viikonloppuna bussi Hoi Aniin Huesta ja reissu oli käymisen arvoinen, vaikka sää olikin aivan syvältä. Päätettiin tällä kertaa ottaa jotain parempaa, sillä meitä oli kaksi pariskuntaa matkassa. Näinpä yllärinä varattiin pojille (tässä iässä varmaan pikku hiljaa vois alkaa käyttää mies-sanaa?) ja meille sviitti Hoi Anista Long Life Riverside Hotellista. Enpä ollut tälläistä vielä aikaisemmin kokeillut Aasiassa, mutta meitä oli neljä jakamassa sviitin hinta, joten hinta ei niin päätä huimannut.

Hotelli sijaitsee tosi hyvällä sijannilla, aivan Hoi Anin turreimmalla alueella joen varrella kävelysillan toisella puolen vanhasta kaupungista. Long Life Riversideen on myös tosi helppo navigoida.

 

Hotelli sijaitsee aivan joen vieressä.

Hotelli sijaitsee aivan joen vieressä.

LongLifeRiverside

 

Kenelle: sviitti missä me oltiin, sopii hyvin kaveriporukoille, perheille ja miksei myös pariskunnille, jos kaipaa tilaa kunnolla. Vaikka hotellilla on uima-allas, ei ole se silti ole paras vaihtoehto aurinkoa kaipaavalle – allas on rakennuksen keskellä, jonne tuskin paljon paistaa aurinko. Saatan toki valehdella, sillä me ei nähty aurinkoa Hoi Anissa kuin vasta uloskirjautumisen jälkeen.

Budjetti: sviitti veroineen maksoi kahdelta yöltä 105 euroa eli ollenkaan paha. Eli noin 25 euroa per naama kahdelta yöltä. Standard kahden hengen huoneet oli about 20 euroa muistaakseni.

 

sviitti3

sviitti2

Oikeassa reunassa näkyy hieman meidän huoneen baaritiskiä, mikä oli vähän hupaisa.

hotellihuone

sviitti1

norsu

ikkunat

 

Ruoka: huoneiden hintaan kuuluu erittäin hyvä aamiaisbuffee, joka oli tosi monipuolinen. Erityismaininta, että saatiin myös hyvin länsimaalaista aamupalaa: papuja tomaattikastkkeessa, perunaa, paistettua tomaattia, pekonia. Tuli ihanan kotoisa olo pitkästä aikaa. Hotellissa on myös hirmu halpaa olutta – vain 20 senttiä lasi! Lounasta tai illallista me ei kokeiltu, sillä Tripadvisorin mukaan hotellin ravintolaa kannattaa välttää. Lisäksi Hoi Anissa on niin monta kiinnostavaa ravintolaa, joten meillä ei käynyt mielessäkään syödä täällä.

 

aamupala1

leivonnaisia

hedelmiä

 

Aktiviteetit: Iltakylpy oman huoneen poreammeessa alkoholiannoksen kanssa ei kuulosta hullummalta vai mitä? Lisäksi hotellilta löytyy uima-allas, jota ei kyllä säiden takia edes koeajettu. Long Life Riverside antaa myös veloituksetta pyöriä vieraille, jotka tosin pitää palauttaa kello viiteen mennessä –  saatiin kyllä ”tingittyä” pyörät iltakymmeneen saakka pienen väännön jälkeen.

 

uima-allas2

uima-allas

 

Plussat:

+ hotellihuone oli tosi iso ja siisti.

+ poreamme oli ihana.

+ sänky ihanan pehmeä ja tyyny juuri omaan makuun.

+ aamiaisbuffee aivan loistava ja sen munakkaanpaistaja.

+ hinta-laatusuhde siihen nähen, että maksat neljän hengen porukassa sviitistä 25 euroa kahdelta yöltä ei todellakaan ole liikaa.

+ huoneessa oli oma parveke.

 

Miinukset:

– sisäänkirjautuessa jouduttiin odottamaan noin puoli tuntia, että huone on siivottu – vaikka tultiin kahden jälkeen, jolloin saa sisäänkirjautua.

– mulla oli jotain henkilökohtaista negatiivista ärsytystä yhtä respan tyttöä vastaan, joka tullessa naureskeli ja kommentoi mun matkatavaroiden määrää tai no sen olemattomuutta. Eikö nainen saa matkustaa kahden yön reissua Kånken-reppunsa kanssa? Tämän jälkeen joka kerta kun näin naisen, olis mieli tehnyt heittää sitä mandariinilla. 😀

– suihkun / poreammeen vesihanat oli välillä tosi monimutkaisia käyttää – vettä tuli millon mistäkin reiästä ja ties millä lämpötilalla.

– huonen oli varattu neljälle hengelle, mutta kaikkea oli kolme (pyyhkeitä, kylpytakkeja, hammasharjoja, kahvikuppeja, teetä tms).

– hotellin vieressä on baari, josta kuuluu tosi kovalla musiikit huoneeseen. Musiikki kuitenkin loppuu ennen puoltayötä eli sinänsä ei mitään merkitystä ollut omaan uneen tällä.

Long Life Riverside Hotel – ansaitset neljä tähteä! ****

 

Veera

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply