Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotelli Bangkokissa: The Little Pig Sukhumvit

Oltiin tuossa yksi yö Bangkokissa ja haluttiin majoittua jossain muualla kuin Khao San Roadin varrella, joten päädyttiin The Little Pig Sukhumvit Guest Houseen, jossa Jussi oli ollut parisen kuukautta sitten yhden yön. Talo oli täynnä pikkuisia possujuttuja, jotka teki söötin paikasta.

Guesthouse sijaitsee nimensä mukaan Sukhumvitin alueella – noin 200 metrin päässä Skytranin pysäkistä, joka luonnollisesti teki helpoksi liikkumisen julkisilla. Yksi suunta maksoi noin 40 bahtia, lentokentälle pääsi noin 80 bahtilla. Musta oli kiva olla tällä kertaa jossain muualla, sillä jokaisella aikaisemmalla kerralla oon majoittunut Khao San Roadin alueella – nyt tuli nähtyä enemmän uusia kulmia.

 

Guesthousen kotikatu, joka poikkeaa isolta tieltä. Helppo löytää perille!
 

Kenelle: reppureissaajille, pariskunnista kavereihin – ei ihanteellisin vaihtoehto perheille. Hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa majoittua muualla kuin Khaosanilla lähellä ostoskeskuksia. Sopii loistavasti muutaman yön majoitusvaihtoehdoksi!

Budjetti: kahden hengen huone ilman ikkunaa ilmastoinnilla maksoi 23 euroa, mielestäni hyvin kohtuullinen noin siistiin ja söpöön majoituspaikkaan.

 

img_7670-1.jpg
Ruoka: talo tarjosi kahvit/teet sekä aulassa oli purkki, johon piti laittaa rahaa, jos osti jotain. Tarjolla oli perus virvokkeita ja nuudeleita. Lähellä kuitenkin ruokapaikkoja rutkasti.

Aktiviteetit: shoppailu, guest house sijaitsee muutaman metropysäkin päästä isoista ostoskeskuksista ja yöelämää on tarjolla lähellä myös. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee tosi kiva ”beer garden-tyylinen” paikka nimeltään W-market, josta sai paljon juotavaa ja syötävää. Kannattaa käydä tsekkaamassa, alue sijaitsee sisäpihalla.

“ A definitely chic and cool place with range of different styles of food and hanging out place in Phra Khanong area ”

Plussat:

+ siisti, erittäin siisti

+ huone oli pieni, mutta silti tilavan oloinen

+ vessa oli uusi

+ pieni guest house, vain seitsemän huonetta

+ hinta-laatusuhde kohtaa hyvin

Miinukset:

– valaistus huoneessa oli huono, tähän vaikuttaa varmaan kyllä myös huoneen ikkunattomuus

– sänky, jouset tuntui selässä ikävästi
The Little Pig Guest House, saat neljä tähteä! ****

 

Veera

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply