Tule joulu kultainen – varaslähtö jouluun

Varoitus: tämä postaus on täyttä jouluhömpötystä, jos et kestä sitä vielä lokakuussa – suosittelen sulkemaan tämän sivun!

Houhouhou ja hyvää joulua! Enpä oo ikinä aikaisemmin viritellyt itseäni joulutunnelmaan jo lokakuussa – ja vieläpä kaksi kertaa, viime viikon jouluhömpötykset löytyy täältä. Ylihuomenna on vihdoinkin lähtö, joten kokoonnuttiin äidin ja mun veljen perheen kanssa äidin luokse viettämään joulua. Normaalisti jouluisin vietetään äidin luona vain aaton aamupuuro-hetki, joten tänä ”jouluna” meillä olikin äidin kanssa erilaiset ruokavalmistelut edessä. Puuhasteltiin yhdessä ruokien parissa keittiössä, kuunneltiin joululauluja ja hupsuteltiin yhdessä mun snapchatilla. Äiti hajoili aivan totaalisesti sille söpölle peuranaama-filtterille ja itselleen! 😀

joulu

Nää patalaput on jostain 90-luvulta, silti yhtä söpöjä!joulutorttu

 

lanttulaatikko

Lanttulaatikko menossa uuniin!

 

img_7064.jpg

 

Eihän tästä ihan samanlaista fiilistä saanut, kuin mitä normaalisti jouluisin on, mutta tähän on tyydyttävä. Oli ihanaa puuhastella äidin kanssa sekä muutenkin yleisesti on ihanaa ollut viettää aikaa koti kodissa, Joensuussa. Juuri tuossa äidille totesin, että mielelläni jatkaisin tammikuussa tätä työttömyyttä ja voisin tulla vielä Joensuu-lomalle. Sain melkein itseni pahoinvoimaan näistä joululauluista (kuunneltiin paritkin Spotifyn soittolistat läpi), mutta ne on niin mukaansatempaavia ja kauniita, että pakkohan niitä on kuunnella. Mun omia lemppareita on ehdottomasti Heinillä härkien kaukalon, Joulumaa, Sydämeeni joulun teen sekä Last Christmas.

 

Mitenköhän mä saisin joulukalenterin elävien kirjoissa Aasiaan?

 

joululahja

 

sisäänkäynti

 

Eniten kuitenkin nautin tässä päivässä siitä, mikä oli päivän ideanakin: yhdessäolosta. Tuntuu, että niin moni on olevinaan liian kiireinen nykyisin eikä ehdi välttämättä pysähtyä hetkeksi aloilleen oman perheensä kanssa. Tuntuu jotenkin niin hullulta ajatukselta, että sulla ei ole aikaa omalle perheellesi – siis omalle perheellesi. Annetaan siis aikaa meidän tärkeimmille. Oikean tulevan joulun nautin yhdessäolosta Jussin kanssa – saa nähdä missä, sen näyttää aika. Sillä lähtöön on kaksi yötä – laskin aivan itse!

 

Veera-Tonttu

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply