Suomen suurin matkablogiyhteisö

Meidän matkapossu

Kyllä luitte oikein, meidän matkapossu.

Ostettiin Jussin kanssa meidän ensimmäiseltä reissulta Tallinnasta meille matkapossu, jonka nimi on kuvaavasti Possu. Aika onnekas Possu on ollutkin, sillä lähes joka kerta hän päässyt meidän mukaan reissuille. Ollaan käyty yhdessä läpi Pohjois-Karjalaa, Helsinkiä, Turkua, Porvoota – mitä näitä Suomen kaupunkeja nyt on. Lentämäänkin meidän Possu on päässyt ja hän on ollut meidän kolmantena pyöränä muunmuassa Budapestissä, Berliinissä, Dubaissa, Ranskassa, Monacossa ja Italiassa. Välillä Possu unohtuu meidän reppuihin, välillä se pääsee rannoille ja turistinähtävyyksiin. Possu ei onneksi jaksa stressata, jos menee lomasta useampikin päivä ilman auringonvaloa (toisin kuin minä, jos en saa nauttia täysin rinnoin auringosta). On kieltämättä huvittavaa seurata ihmisiä, kun ne ihmettelevät sitä, miksi me otetaan puupossusta kuvia. Seuraavaksi meillä olisi tällä porukalla Aasian valloitus edessä!

 

Dubai

Possu Dubaissa Julmerah Beachilla!

 

Possu Berliinin muurilla

 

Possu Ranskan Rivieralla

 

Jussi ja Possu Kolilla aamukahvilla

Jussi ja Possu Kolilla aamukahvilla

 

Possu meidän roadtripillä Ranskan vuorille

 

Check-in hotelliin

Check-In hotelliin

 

Minä, Jussi ja Possu Sanremossa

 

Tällä hetkellä Possu on aika lämpimässä, sillä hän on päässyt Jussin mukaan Vietnamiin jo. Näköjään molemmat ottivat ja lähtivät sekä jättivät mut samalla hetkeksi vielä tänne Suomeen. Parisen viikkoa vielä niin nähdään! Pärjään yllättävänkin hyvin ilman eroahdistusta – voi sitten miettiä, onko minulla Jussia vai Possua enemmän ikävä. 😉 Jussi on laitellut myös muutamia kuvia ja snäppejä Possusta Aasiassa ja hyvinhän ne molemmat näyttävät viihtyvän siellä. Muutama hassu viikko vielä ja pääsen Jussin ja Possun luokse! Onks teillä jotain hupsua tapoja/asioita, mitä teette reissuillainne – Possulle sielunkumppaneita?

 

Veera

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply