Canggu -hipsterisurffareiden mekka

Canggu on skeittilautoja, joogasessioita, nenälävistyksiä aamusurffia.

Canggu on hipsterikahviloita, livemusiikkia, toistaan pidempiä partoja, ituja ja pähkinöitä.

Canggun seiniä koristaa suuret maalaukset ja ilmassa on kukkainen tuoksu.

Canggun paita on solmuvärjätty ja hiukset on viimeksi harjattu äidin toimesta vuonna nakki ja kattila. Käsivarsia koristaa paitaakin värikkäämmät tatuoinnit.

Canggun ikä on kahden ja kolmenkymmenen välissä ja kansalaisuus 90% australia.

Canggu syö trendikkäästi puolilta päivin: mysliä ja tuoreita hedelmiä. Saattaa seassa olla myös hippisiemeniä. Kahvi on Flat White -ilman sokeria. Aamiaispaikka: Betelnut.

Iltapäivällä canggu rentoutuu, harrasta joogaa ja shoppailee orgaanista teetä ja vielä orgaanisempia vaatteita.

Ennen auringonlaskua Canggu surffaa Echo beachin aalloilla on kyynärpäätaktiikka käytössä. Surffareita on lähemmäs sata. Ilta hämärtyy. Ei kellolla muuten niin väliä, mutta Canggun pitää ehtiä Old Mansin häppäreille.

Myöhemmin illalla Canggu heittää uutta vaatetta niskaan. Nyt t-paidan etumuksessa on nouseva trendibrändi, surffivaatteita tuottava pikkupulju New South Walesin rannikolta.

Canggu ajaa vuokraskooterilla viettämään iltaa Pretty Poisoniin tai Deus Ex Machinaan -olut kädessä ja tyttö takana. Skootterin vasemmassa sivussa on surffilautateline, joka nyt ammottaa tyhjyyttään. Tyttö pitelee skeittilautaa: Deus on tunnettu halfpipestaan (ja ilmaisista tatuoinneista, joita innokkaimmat jaksavat jonotella tunteja).

Deus Ex Machina

Pretty Poison

Canggu tarjoaa kierroksen Bintangia ja kertoilee hurjia tarinoita. Tytöt nauravat ja Canggu on pursuaa tyytyväisyyttä. Canggu harvoin örveltää, kuten Kuta. Canggu juo paljon, myöhään, aina pikkutunneille asti. Mutta Canggu ei sammu, ei huligoi.

Canggu pitää imagoa yllä. Canggu ei ikimaailmassa myönnä olevansa turisti. Canggu on päällepäin täyttä surffia ja hipsteriä, mutta tarkoituksella ja suurella sydämellä. Canggu ei pidä Bintang -vaimonhakkaajaa päällänsä eikä shoppaile turhanpäiväistä turistikrääsää.

Canggu on sekoitus riisipeltoja ja hulppeita luksushuviloita. Valitettavasti Canggu on yhä enemmän ja enemmän rakennustyömaita.

Jos tahdot kokea Canggun taian, tee se nyt, ennen kuin Canggu muuttuu naapureidensa, Seminyakin, Legianin ja Kutan kaltaisiksi montereiksi.

Yksi vastaus artikkeliin ”Canggu -hipsterisurffareiden mekka

  1. Olisiko aika uuden blogipäivityksen? Mielenkiinnolla kuulisi miten seuraavat 3 vuotta ovat elämässäsi menneet. Tuli luettua muutamassa päivässä koko blogi läpi, hyvin kirjoitat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *