Indonesia kutsuu taas!

 

Hip hei ja hellurei!

Olen pitänyt hiljaiseloa blogini suhteen hieman liian kauan ja nyt on aika alkaa taas pistää tietokoneen näppäimistö pärisemään. Olen nimittäin ensi viikolla jättämässä Suomen, ja vieläpä pidemmäksi ajaksi. Menin ja rakastuin vuosi sitten syksynä australialaiseen mieheen ja nyt olemme muuttamassa yhdessä Kengurulandiaa pallon toiselle puolelle. Jos nyt en satu synnyttämään vammaista lasta tai vaikkapa itse sairastumaan pahasti, niin sille tielle olisi tarkoitus jäädä. Tässä kun nyt lehtien otsikoita selailee tai sosiaalista mediaakin tutkailee, niin ei se Suomi anna itsestään niin hyvää kuvaa, että tänne kannattaisi terveen nuoren naisen jäädä. Hallituksen SSS -miehistö vihaa pienituloisia naisia, kaikesta leikataan, Suomen talouskäyrä näyttää synkkääkin synkemmältä, ja jos ei kolmas maailmansota synny ISIS:n toimesta, niin sitten täällä tapellaan ja vihataan toisia ihan muuten vaan. Jokainen on joko suvakkihuora tai rasisti. Facebook ilmoitti lisäävänsä dislike -nappulan -siitä se riemu vasta alkaakin.

Tämä alkuvuosi on ollut kiireinen, ja olen muun muassa työskennellyt sukellusoppaana Thaimaan Phi Phi -saarella. Keväällä tulin takaisin Suomeen, pääsin takaisin samalle vanhalle työnantajalle ja olen tehnyt töitä aivan sikana. Pistin asunnon myyntiin ja ihana puutalohuoneistoni sai uuden omistajan. Kaupat tehtiin eilen. Mieheni tuli heinäkuussa perässä Suomeen ja olemme käyneet Lofooteilla telttailemassa ja yrittäneet nauttia Suomen vähälumisesta kesästä. Saatan vielä jossain kohtaa palata näihin hetkiin postauksen (tai ainakin muutaman valokuvan) merkeissä.

Eteenpäin, sanoi Heidi Suomen Turuus. Mutta ennen Australiaan pomppaamistamme vietämme kaksi ihanaa kuukautta Indonesian auringon alla merestä ja kylmästä Bintangista nauttien. Lennämme ensi viikon perjantaina Balille, jossa vietämme muutaman päivän shoppaillen surffilautoja ja fiilistellen Balin rentoa surffipummimenoa. Sieltä olisi tarkoitus jatkaa Sumatralle kohti Niasin ja Mentawain saaria. Saatamme jossain kohtaa piipahtaa myös Una Unalla, saarella, jolla olin viime talvena töissä suomalaisen Emmin omistamassa sulkellusresortissa.

Lupaan jatkossa päivittää useammin kuin kerran vuodessa. Pysykää kuulolla!

2 vastausta artikkeliin ”Indonesia kutsuu taas!

  1. Minäkin olen alkanut harkita Suomesta poismuuttoa, tosin eri syistä. SSS-hallitus yrittää tehdä päätöksiä, mutta naisvaltaista julkista sektoria ei saada supistettua sitten millään. Maahan lappaa kaiken aikaa arvaamattomia muslimimiehiä ja naiset etunenässä heitä tänne haluavat. Australia ei ole huono vaihtoehto, se maa sentään välittää kansalaisistaan eivätkä siellä laittomat maahantulijat hillu.
    Olen miettinyt jotain Aasian maata, Filippiinejä tai Thaimaata. Etelä-Amerikka kelpaa myös.Tuolla sentään suomalainen mies on jonkinlaisessa kurssissa eikä suomalaisten akkojen haukuttavana.

  2. Sun talves kuulostaa hienolta! Yritän itse sulkea korvani ns. turhalta negistelyltä ja keskittyä asiallisesti esitettyihin faktoihin, mutta kieltämättä viime aikojen tapahtumien jälkeen se on ollut hieman haastavaa.

    Kaikkea hyvää teille Indonesian (ja Australian) auringon alle, tulen virtuaalimatkalle mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *