Rakkautta ensisilmäyksellä -tai ainakin kuuden ison oluen jälkeen

Alorilta jatkoin matkaani takaisin Floresia, mutta tällä kertaa lentäen. Ennen kuin pääsin määränpäähäni Labuan Bajoon minun oli kuitenkin vietettävä yö Länsi-Timorin pääkaupungissa Kupangissa. Saavuin kentälle auringonlaskun aikaan hikisenä ja nälkäisenä. En jaksanut lähteä kaupunkiin asti aikaisen aamulennon takia, joten päätin napata taksin lähimmälle hotellille. Lämmin suihku hoitoaineineen ja karvojen sheivauksineen teki aivan mielettömän hyvää!

Menin illallistamaan aulabaariin ja siinä se oli huoneen toisessa päässä: elämäni rakkaus. ”Ei nyt, kun olen juuri tullut suihkusta ja päälläni on mitä kamalimmat Everlastin shortsit.” Yritin parhaani mukaan olla vilkuilematta häntä, mutta perkele kun se oli vaikeaa ja hänkin kuikuili minun suuntaani. Hän oli pitkä ja hoikka. Pieni sänki ja todella lyhyt siili.

Tilasin Nasi gorengin ja ison Bintangin. Yritin saada puhelimeeni wifiä toimimaan -tuloksetta. Pläräilin kuvia aikani kuluksi, pelasin Candy Crushia ja yritin vaikuttaa rennolta. ”Onpa hän suloinen. Hieman punaisista piirteistään ja lippiksestä päätellen aussi.” Ruokani saapui ja hotkin sen hujauksessa naamaan. Samalla hetkellä, kun nielaisn viimeisen haarukallisen molemmat avasimme suun samaan aikaan aloittaaksemme keskustelun. Suustani pääsi naurettava lause:

-Is your internet working?

En saanut selvää mitä hän oli sanomassa minulle samaan aikaan, mutta nopeasti tuo komistus nielaisi, vaihtoi sanansa ja vastasi kieltävästi. ”Jep. Australialainen.”

-Too bad. Now we have socialize without social media. Can I join you?

”Heidi ei! Nyt typerät vitsit sikseen. Sosialisoida ilman sosiaalista mediaa… Pystyt parempaan!”

Istuin alas hänen pöytäänsä ja esittelin itseni. Ennen kuin huomasinkaan heitimme jo läppää ja juttelimme niitä näitä. Hänen kanssaan oli saman tien helppoa ja rentoa olla. Unohdin ällöttävät shortsini ja reiän kainalossani. Katseeni jäi kiiinni hänen mysteerisiin, mutta lempeisiin silmiin ja pieniin korviin. Tilasimme toiset oluet, kolmannet. Vähitellen ravintolasta alkoivat ihmiset kadota ympäriltä ja jäimme kahden. Minunkin olisi pitänyt kadota nukkumaan aikaisen lennon vuoksi, mutta en millään halunnut. Siispä jäin nauttimaan tämän kiehtovan mieshenkilön seurasta ja kuudennesta oluesta. ”Damn. Hänessä on sitä jotain!”

Bintang alkoi tuntua jo päässä. Ravintolan henkilökunta meni myös nukkumaan, mutta me jäimme. Minne sitä nyt lähteä, kun on niin pirun hauskaa?  Ja sitten se tapahtui. En ole aivan satavarma miten, mutta niin se vain tapahtui: tajunnanräjäyttävä suudelma, joka vei jalat alta, sydämen paikaltaan, ja joka lähetti signaaleja ympäri kroppaani. ”Haluan tämän miehen. Nyt!”

Loppuilta ja -yö ei sovi muiden korville kuultavaksi. Sen verran ihana mies oli kuitenkin kyseessä, että harkitsi aamulla viidesti jättäväni lentoni pystyyn ja lähteväni hänen matkaan. Hammasta purren pysyin alkuperäisessä suunnitelmassani, annoin hänelle sähköpostiosoitteeni ja lähdin omaan huoneeseeni pakkaamaan laukkua.

 

2 vastausta artikkeliin ”Rakkautta ensisilmäyksellä -tai ainakin kuuden ison oluen jälkeen

  1. Että sillleen. Minnekäs se Juha jäi? Toki se oli samanlainen laiska narsisti kuin itse bloggaajakin mutta silti. Nyt toteutetaan itseään maailmalla oikein kunnolla eikä tavarasta olla turhan tarkkoja.

    • Moikka Juhis! Kuinka on kesä mennyt? Laiska olen juu -täytyy myöntää. Narsisti en niinkään, vaikka blogi sellaisen kuvan saattaa antaa. Juhasta en kommentoi muuta kuin että taakse jäi kyseinen mies.
      Uusi on kuvioissa nyt. Ja tosiaan, kaikkien rakkaudet löytyvät erillä tavalla: omani löysin aulabaarista Kupangista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *