Festareita ja pikkujouluja -Lao Style

Päätimme jäädä Vientianeen yhdeksi extrapäiväksi, koska osuimme sinne juurikin kreivin aikaan. Paikalliset juhlivat Buddhaansa That Luangin temppelialueella näyttävin menoin ja festarein. Juha oli tylsä, joten lähdimme katsastamaan bileitä Tiinan kanssa kaksisteen. Meininkiä oli aina kaljateltoista Angry Birds-foliopalloihin. Mukaan meille tarttui myös jos jonkinmoista huikopalaa ja naposteltavaa illan pikkujouluillalliseen.

That Luangin temppeli taka-alalla. Emme päässeet sisälle asti, koska pukeutumisemme ei ollut korrektia.

Tiina halusi maistaa friteerattua jäätelöä ja täytyypi kyllä sanoa, että olisi Suomessakin kysyntää.

Vietettiin pikkujouluja meidän Guest Housen katolla hieman erilaisissa tunnelmissa. Buffetpöydän antimista löytyi pipareiden lisäksi kahta eri toukkaa, heinäsirkkoja, kovakuoriaisia ja yllätysmunia eli ankan sikiöitä.

Tiinasta saatiin muutama näppärä videopätkä. Juha yritti ottaa musta sarjakuvaa, kun syön munaa, mutta kuvat epäonnistuivat. Olisi pitänyt tehdä toisin päin eli minusta videota ja Tiinasta kuvia. En meinaan ollut yhtään noin sinut ankan sikiön kanssa kuin Tiina, vaan kyökin ja syljin suustani kaiken muovipussiin. Ei ollut hyvää, ei.

Juha ei rohjennut maistaa yhtään mitään, mutta minä ja Tiina mässättiin herkkuja naamaan. Että sellaista. Parhaat pikkujoulusafkat evö.

2 vastausta artikkeliin ”Festareita ja pikkujouluja -Lao Style

    • Jos sulla on aikaa, niin kannattaa tutustua Plain of Jars’in alueeseen koillis-Laosissa. Näkee hyvin sitä aitoa laolaisten elämää ja historiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *