Arvonnan tulos: Laos

Maanantaina otimme suunnaksi Laosin pääkaupungin Vientianen. Määränpää ei ollut meille itsestään selvä vaan päädyimme tähän noppaa heittämällä. Vaihtoehtoja oli useita: Laos, Myanmar, Bali, Sumba, Filippiinit… Ja tässä sitä ollaan. Tiina liittyi seuraamme Kuala Lumpurissa ja Vientianen ilmatilan rikoimme yhteisvoimin. Ei kovin voimakkain voimin tosin. Olimme kaikki hieman huonona, kellä vatsa väänsi ja kellä muuten vain heikko happi.

Visa On Arrival -jonossa tajusin passikuvan unohtuneen rinkkaan, mutta eipä sillä näköjään ollut mitään väliä. Kysyin joltain työntekijältä neovua asiaan ja hän sanoi, että minun tulee vain maksaa 1$ enemmän viisumista. Dollareita olisi kannattanut olla mukana, sillä viisumin hinta oli 35$ ja euroina maksettuna vain merkki vaihtui. Kohtalaisen huono kurssi siis. Eipä löytynyt dollareita saatika paikallisia kippejä, ei.  Mutta onneksi automaatilla käynti hoitui, joten saimme VOA:t maksettua.

Ekan Vientiane -päivän ohjelma oli ihan vain kiertää pikkaisen kaupunkia ja syödä jotain herkkua paikallista safkaa. Mission completed. Bongattiin keskustasta Scandinavian Bakery, josta sai nuuskan lisäksi joulupipareita, nom nom! Pikkujoulun viettoa luvassa siis seuraavissa postauksissa.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *