Penang Butterfly Park

Vuokrattiin muutamaksi päiväksi mopo ja ajeltiin pitkin Penangin saarta. Käväistiin hedelmäfarmilla ja perhospuistossa. Ensimmäisessä parasta oli All You Can Eat Fruit Buffet, mutta muuten täysin turha. Jotenkin odotin isoa hedelmätarhaa, vihreää ja kaunista. Totuus oli, että ne harvat hedelmät joita puissa roikkui olivat käärittyinä sanomalehtiin. Vihreää kyllä. Ei muuta.

Perhospuisto oli mielenkiintoinen, ristiriitainen. Siivekkäitä oli noin 4000, 120 eri lajia. Iso kasvihuone täynnä ahdistelevia perhosia ja paikallisia koululaisia niiden kimpussa. Lähes jokainen perhonen oli kärsineen näköinen. Rikkinäiset siivet. Älä koske perhosiin -kyltillä ei ollut tehoa. Ällö olo maksimoitui kierroksen loppupuolella, myymälässä. Kuolleita perhosia myynnissä tauluissa ja muoviin upotettuina. Korkeita hintoja, uhanalaisia lajeja. Ei hyvä. T-paidan voisin ostaa. Tai jonkun tyhmän postikortin. En pyydystettyä ja tapettua perhosta lasipallossa.

 

 

2 vastausta artikkeliin ”Penang Butterfly Park

  1. Löysin juuri blogisi 🙂 tuo perhospuisto jäi meiltä käymättä. Mutta jotain pitää jättää aina seuraavaan kertaa, siis syy miksi palata. Ollaan lähdössä myös sinne Aasian suuntaan 4,5kk. lähtö on marraskuun lopussa, kohteena Thaimaa, Kambodza, Vietnam, Bali.
    Ajattelin, että voisin kirjoitellä myös blogia tänne rantapalloon.
    Mitenkä kauan teidän matkanne kestää?

    • Heipparallaa ja tervetuloa huikean suureen (äiti, mummi ja kolme kaveria) lukijajoukkoon! Meillä on Juhan kanssa pelkästään menolippu, paluu tapahtuu ehkäpä joskus ensi syksynä. Tai kun rahat loppuu. Ihmeessä kirjoittelemaan vaan omaa blogia. Omani ei ole kovinkaan hyvä esimerkki ideaaliblogista, mutta kovin täällä harjoitellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *