Saanks mä murista sun muffinssiin?

On muuten moneen otteeseen mennyt huonommin elämässä. Mulla on enkelisiivet selässä, juon sangriaa altaalla hyvässä seurassa, meillä on youtube-toivelistat soimassa ja hei on muuten lämmintä.  Vuoronperään porukka huutaa -”ovatko kaikki valmiit”? Ja kuten olettaa saattaa, kaikki vastaa samoin: ”Ovatko kaikki valmiit!! Ja sitten juodaan!  Ja voi niitä kaikkia juomapelejä! Bis Bas. Se on peli, jonka kaikki mokaa! Voitte yrittää. Päästiin itse 57:ään. BEAT IT!

Meillä on 18 hengen huvila viikoksi Sant Feliu de Guixolsissa, mut hei ”minulla on pomppufiilis hei ota minut kiinni!” Meitä on sellanen sekalainen sillisalade liikkeellä, suurin osa mun duunikavereita. Insesti on ihan jees.Ja onneksi hopeinen kuu luo merelle siltaa. Herra Rinkinen näki tähdenlennon. Tai ainakin luuli niin. Lokki se siellä liiteli ja on muuten kuittailtu ja paljon. Sama mies teki penisorigameja mm. purjeveneen, rannekellon, broilerin, kärpäsen herran ja hampurilaisen. Tallensin muutaman niistä kamerallekin, mutta en ihan viitsi pistää tänne tai ylläpito poistaa mut koko Rantapallosta. Itse kyllä miellän herran tuotokset suureksi luovuudeksi ja käyttäisin sanaa TAIDE.


Kertoilen jossain kohtaa enemmän tästä orgiasta. On ollut kohtalaisen kosteaa tähän mennessä. Tänään tulee vielä neljä turkulaista sekottaan pakkaa ja huomenna meillä on ysäribileet, jeah! Niistä tulee jotain niiiiin mahtavaa! Voisin koittaa niistä bailuista tehdä oman postauksen, kun oon muutenkin niin aktiivinen bloggaaja. Vamos!

5 vastausta artikkeliin ”Saanks mä murista sun muffinssiin?

    • Valintojen maailma! Kohtalaisen kosteaa on ollut (kuten tästäkin postauksesta näkee) ja nytkin istun mojito kourassa tooga päällä, haha! Rakastan sua, mussukka! Ja otetaan vielä kerta kiellon päälle tällanen rillureissu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *