Kolmas adventti

Jo kolmas adventti✨ Enää yksi jäljellä ja sitten päästään rauhoittumaan joulun viettoon❤️

Piparkakkutalo

Tänä vuonna innostuin tekemään ensimmäistä kertaa piparkakkutalon lasten toiveesta. Toiveissa oli korkeakattoinen talo ja netistä löysinkin kaavat siihen. Lähdin tekemään piparkakkutaloa kiireessä puoliksi koulupalaverin kanssa päällekkäin ja tulos oli sen mukainen🙈 Käytin talon osiin Myllyn Paras omena-inkivääri piparkakkutaikinaa, joka ei ollut paras vaihtoehto koostumuksensa eikä makunsa puolesta. Vaikka aluksi mietin, että en saa näistä epätasaisista, osin aivan liian ohuista ja palaneista osista minkäänlaista taloa aikaiseksi, mutta päätin kuitenkin tarttua haasteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Piparkakkutalo

Piparkakkutalo

Yhtenä päivänä paistoin osat, toisena koristelin ne ja sitten koottiin ne yhdessä miehen kanssa kuumalla sokerilla. Koska palat oli niin epätasaiset, oli niitä aluksi vaikeaa saada pysymään yhdessä, mutta hyvin sekin onnistui, kunhan käyttää sokeria tarpeeksi eikä välitä vaikka osat ei tasaisesti mene yhteen ja koloja jää😄

Piparkakkutalo

Kolot saa helposti piiloon karkeilla ja pikeerillä. Piparkakkutalon koristeluun suosittelenkin ehdottomasti tekemään itse pikeerin. Itse käytin tätä Annin Uunissa ohjetta, joka toimi erinomaisesti. Laitoin yhteen pussiin valkoista, yhden osan värjäsin vaaleanpunaisella pastavärillä ja yhden osan vihreällä värillä. Lopuksi päälle runsaasti tomusokeria😊

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Piparkakkutalo

Olen tehnyt myös @hillasblog instagram-tilin innostamana paperitähtiä. Näihin tarvitsee vain lahjapaperia ja lankaa. Ohje löytyy videoituna Hillan instagram-sivulta. Suosittelen kokeilemaan kotiin tai lahjaksi😊⭐

Paperitähdet

Ihanaa Lucian päivää ja viimeistä kokonaista viikkoa ennen joulua💕🌟

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.