Ihanaa itsenäisyyspäivää 🇫🇮
Me aloitettiin tämä sunnuntai vähän paremmalla aamupalalla yhdessä. Tein ihanan daim-juustokakun, jonka resepti löytyy Amanda leipoo- blogista. Puolitin ohjeen ja tein kakun 15cm irtopohjavuokaan. Koristeet laitoin itsenäisyyspäivän teeman mukaisesti valkoisella ja sinisellä. Sulatin candy meltsejä ja tein niistä lumihiutaleita ja niiden kaveriksi kermapursotukset, mustikoita ja tomusokeria
Tämä kakku on makea ja suklainen ja sopiikin mainiosti joulun aikaan. Seuraavalla kerralla laittaisin itse kermavaahdon kaveriksi vaikkapa joulun punaisia puolukoita, jotka toisi vähän happamuutta tähän makeaan kakkuun. Myös esimerkiksi suolapähkinät tai joku muu pieni suolainen sopisi tähän hyvin.
Idean näihin candy melts-lumihiutaleisiin löysin Pinterestistä. Sulatin suklaanapit vesihauteessa, laitoin sulan suklaan pieneen minigrip-muovipussiin ja pursotin kuviot muovitaskun päälle, jonka sisään tulostin lumihiutaleen mallin. Koristeeksi ripottelin syötävää glitteriä ja keskelle laitoin sokerihelmet. Käytin näitä pursottamisen jälkeen hetken jääkaapissa, mutta nämä säilyvät myös huoneenlämmössä. Näistä tulee sen verran ohuita, että muutama meni rikki jo heti kun niitä irrotin muovin päältä. Käsittele näitä siis erityisen varovaisesti.
Rauhallista joulukuun toista viikkoa❤️