Marraskuu

Niin se sitten taas alkoi, marraskuu nimittäin. Huomasin sattumalta, että viime vuotinen postaus: 5 x piristystä marraskuuhun oli noussut yhdeksi tämän hetken luetuimmaksi tekstiksi, joten luulen että muutama muukin yrittää miettiä jotain piristystä tähän pimeään kuukauteen. Yleensä harmauteen auttaa parhaiten matkojen etsiminen, mutta nyt sekään ei oikein ole ajankohtaista. Täytyy kyllä myöntää, että olen jo salaa haaveillut ensi vuoden matkoista.

Amerikkalainen pannukakkuMielekäs tekeminen piristää aina, oli sitten marraskuu tai ei. Itselläni leivonta on noussut ihan suosikkipuuhaksi kotona. Olen aina tykännyt leipoa, mutta nyt korona-aikana se on lisääntynyt ja olen kokeillut uusia reseptejä ja alkanut seuraamaan uusia insta-tilejä, joista löytyy inspiraatiota uusiin leivonnaisiin. Viikonloppuna tein jo kolmatta kertaa tänä syksynä uunissa tehtäviä donitseja Suklaapossun reseptillä. Lisäksi eilen tein sunnuntain kunniaksi amerikkalaisia pannukakkuja Annin Uunissa reseptillä. Suosittelen ehdottomasti testaamaan näitä molempia, jos on vaikkapa isänpäivän kunniaksi leivonta mielessä😊

Donitsit

Marraskuun ehdottomasti parhaita puolia on, että joulu lähestyy. Eilen tyttö sanoi, että nyt kun on halloween ohi, niin joko voidaan laittaa joulukuusi paikoilleen. Mieli teki jo lähteä hakemaan kuusi varastosta, mutta maltoin vielä mieleni🤭 Ulos virittelin kuitenkin muutamat lyhdyt ja talvikukukat✨

Lyhdyt

Joko sinä kaivoit joulukoristeet esiin vai maltatko odottaa joulukuuhun?🎄🌟

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.