Halloweenin helpot leivonnaiset

Eilen tehtiin lasten kanssa kakku ja muffinsseja Halloween-teemalla. Värimaailman halusin poikkeuksellisesti kuitenkin pitää vaaleanpunaisena oranssin sijaan ja se toikin hieman hempeämmän otteen tähän juhlaan💀💕

Molemmat lapsista halusi suklaakakkua, joten turvauduin jo aikaisemmin hyväksi toteamaani Vapun suklaakakun reseptiin. Tässä kakussa tärkeää on että sitä ei paista liikaa, koska sisustan on tarkoitus jäädä hieman valuvaksi. Päälle tehtiin tytön kanssa koristeeksi paperiset lepakot ja kermasta pursotetut kummitukset. Mustat sokerihelmet päästivät väriä kermaan melkein heti laittamisen jälkeen, joten juhlissa kannattaa odottaa viime hetkeen ennen kuin asettelee ne paikoilleen.

Suklaakakku

Muffinsseihin laitoin täytteeksi kotoa löytyneen vadelmaisen valkosuklaalevyn ja päälle pastavärillä värjätyn kerman, candy meltseistä tehdyt kummitukset ja sokerihelmiä joihin piirsin elintarvikekynällä silmät. Samaiseen valkoiseen candy meltsiin kastoin pretzelsejä ja laitoin niille sokerisilmät. Candy melts on todella kätevää käyttää erilaisiin koristeisiin, koska se kovettuu huoneenlämmössäkin, sitä löytyy monissa eri väreissä ja sitä voi myös itse värjätä esimerkiksi pastaväreillä. Omat candy meltisit olen ostanut Confetista, mutta huomasin näitä myös Prisman leivontahyllyllä.

Lisäksi koristeiksi käy esimerkiksi irtokarkkivalikoimasta löytyvät aivo-,pääkallo- ja hammaskarkit. Täytyy katsoa keksitäänkö vielä ensi viikonloppuna jotain halloween-aiheisia koristeita tai tarjottavia vai joko saa aloittaa joulun odotuksen?🤭🤶

Meidän viime vuoden halloween herkut löydät täältä: Halloween herkkuja

Halloween herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.