Tallinnassa, päivä 1

Ajattelin koota Tallinnan postaukset tällä kertaa vähän eri tavalla ja kertoa jokaisesta päivästä lyhyesti erikseen. Tallinnassa vietettiin siis miehen ja lasten kanssa kolme yötä, lauantaista tiistaihin. Laivayhtiönä toimi Tallink ja hotellina Tallink Express.

Tallink

Lähdettiin matkaan lauantaina klo 10:30 lähtevällä Megastarilla.  Laivamatka meni nopeasti, vaikka leikkipaikkaan ei lapset päässeetkään. Laivalla oli tällä hetkellä (ja on ilmeisesti koko kesän) hyviä tarjouksia, mm. meikit ja lelut – 30% ja makeiset – 25%, joten aika kului kauppa vierailulla ja korttia pelaten.

Tallink Megastar

Tallinnaan saavuttaessa sää oli sateinen ja tuulinen, mutta urheasti jatkettiin matkaa satamasta kävellen kohti hotellia, johon ei ollutkaan kuin noin 10 minuutin kävelymatka.

Saatiin huone heti, vaikka kello oli vasta yksi, levättiin hetki huoneessa ja ilman kirkastuessa lähdettiin kävelemään kohti Rottermannia.

Tallinna

Nälkä alkoi olla jo kova, joten poikettiin lounaalle Kakskokkaan, josta meillä oli hyvä kokemus jo viime reissulta. Palvelu oli ystävällistä ja myös lapset huomioivaa, joten tämä ravintola sopii ehdottomasti myös lapsiperheille. Tarjoilija kertoi lasten omista ruokavaihtoehdoista ja poika otti muussia ja kanaa ja tyttö pastaa ja kanaa. Kaikissa ravintoloissa, joissa tällä reissulla käytiin kuului lasten annokseen kurkku ja tomaatti jogurtti/hapankermalla. Se ei noussut meidän lasten suosikiksi niin myöhemmin pyydettiinkin sitten kasvikset ilman kastiketta😄

Lounaan jälkeen kierrettiin Rottermannin korttelia, käytiin muutamissa kaupoissa ja jälkiruualla ROST-kahvilassa, jota suosittelen ehdottomasti kaikille kahvin ja pullan ystäville❤️

Tallinna

Tallinna

Lapset alkoivat olla melko väsyneitä aikaisen herätyksen jäljiltä ja taisi heillä olla myös uiminen jo mielessä, joten otettiin ruokaupan kautta suunta takaisin kohti hotellia ja mentiin Tallink Spa kylpylään vielä hetkeksi ennen nukkumaanmenoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.