Ensimmäinen askel takaisin matkailun pariin

Juhannuksen mökkimatka on takanapäin ja vain muutama päivä mökiltä kotiutumisen jälkeen varailin meille matkan Tallinnaan. Vertailin hotellien ja laivamatkojen hintoja ja nopeasti huomasin että kysyntä taitaa jo Viron suuntaan olla kasvanut, kun muutamaan hotelliin laivamatkojen kanssa olisi meidän perheen matkasta saanut maksaa lähes 1000€. Tarkoituksena oli kuitenkin lähteä matkaan pienellä budjetilla ja säästää matkarahoja myöhemmäksi, joten onneksi löysin Tallinkilta tarjouksen, jossa Tallink Express hotelli kolmeksi yöksi ja laivamatkat neljälle oli yhteesä 222 euroa. Kesän ajan myös Tallink Expressiin majoittuville kuuluu sisarhotelli Tallink Span kylpylän käyttö. Tämä sinetöikin diilin, koska lasten suurin toive oli nimenomaan päästä myös uimaan.

Megastar

Eilen saavuttiin Tallinnaan ilman keinuntaa, vaikka myrskyä olikin povattu. Laivalla oli suht väljää ja löydettiin helposti istumapaikat vaikka kyseessä oli klo 10:30 lähtö lauantaina. Laivalla oli saatavilla käsidesia ja melko hyvin turvavälitkin toteutuivat. Nyt sitten nautitaan seuraavien päivien ajan hyvästä ruuasta, uimisesta ja kauniista Tallinnasta😊💕

Päivittelen varmasti matkan jälkeen taas suosikkeja ja tunnelmia meidän perheen matkasta ja päivityksiä tulee myös instagramin puolelle: @sanna_ap 🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.