Äkkilähtö varattu!

Me ei olla koskaan aikaisemmin lähdetty varsinaisella äkkilähdöllä mihinkään, mutta nyt varattiin tiistaina lennot, eilen hotelli ja lähtö on sunnuntaina! Miehellä on ensi viikko lomaa ja sain itse järjestettyä maanantaista torstaihin vapaaksi, joten katselin huvikseni eri kohteita mihin voitaisiin 2-4 yöksi lähteä. Norwegianilla oli vielä lentotarjoukset voimassa tiistaihin saakka ja kohde vaihtoehtoina meillä oli Tukholma, Kööpenhamina, Lontoo ja Nizza.

Loppujen lopuksi varattiin lennot Nizzaan😍Aluksi mietittiin halutaanko nyt talvella lähteä sinne, koska alunperin oli tarkoitus viettää kesällä viikko tai kaksi Etelä-Ranskassa, mutta kuitenkin Ranska houkutteli kaikista eniten, eikä vähiten sään puolesta. Muihin mietittyihin kohteisiin luvattiin vesisateita ja alle 10 asteen lämpötiloja ja Nizzaan säätiedote lupailee noin 15 astetta. Päästään siis nauttimaan jo hieman lämpimämmästä säästä ja toivottavasti aurinkokin näyttäytyy matkan aikana🌞

Kaikki Nizza-vinkit on lämpimästi tervetulleita💛

Ps. Instagramin puolelle päivittelen matkakuvia paikan päältä: @sanna_ap 🌸

4 vastausta artikkeliin ”Äkkilähtö varattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.