Matkamessut ja matkahaaveita

Matkamessuilla matkakuume kasvaa aina yhdessä matkahaavelistan kanssa. Tälle vuodelle ei ole varattuna vielä yhtään matkaa, mutta haaveita on toki senkin edestä. Kaikki ei varmasti tule ajan ja rahan puolesta toteutumaan, mutta haaveillahan saa aina 😍

Keväällä haluaisin käydä Pariisissa ja Lontoossa ehkäpä niin, että yhdistäisin molemmat kaupungit samaan lomaan. Kesällä taas haluaisin lomailla Kreetalla ja Etelä-Ranskassa. Viimeisimmästä Kreetan matkasta on jo muutama vuosi, joten olisi ihanaa viettää 1-2 viikkoa rentoutuen auringossa tutuissa maisemissa. Etelä-Ranskassa taas haluaisin nähdä Nizzan ja sen läheisyydessä olevia pienempiä kyliä.

Syksyllä sitten haluaisin toteuttaa Kalifornian matkan. Viime vuoden Floridan matka nostatti jenkki kuumeen, joten nyt olisi länsirannikon vuoro. Los Angeles on ollut haavekohteeni aina Beverly Hills 90210:sta lähtien.

Näiden lisäksi toivottavasti ehditään piipahtamaan myös Tallinnassa ja Tukholmassa sekä Dubaissa vierailemassa miehen siskojen luona😊

Mitä matkahaaveita sinulla on tälle vuodelle? 🗺️

5 thoughts on “Matkamessut ja matkahaaveita

 1. Kalifornia on mun ihan lempipaikkoja ja voisin jonain päivänä vaikka muuttaa sinne. Eteläisen Kalifornian ilmasto on niin ihanteellinen kylmän Kalifornian merivirran ansiosta. Aurinko paistaa ja lämpötila on sopiva lähes koko vuoden; ikinä ei ole liian kuuma tai liian kylmä. Yhdysvalloissa ja Kaliforniassa tulee ensi vuonna käytyä kansallispuistoja kiertämässä ja samalla matkalla on tarkoitus käydä ensimmäistä kerta Alaskassa!

  Lisäski matkakohteina tulee olemaan Intia ja Kiina, joissa tarkoitus on kiertää eri luontokohteita.

  • Vähän pelkään, että minulle käy samoin Kalifornian kanssa😄🙈

   Vau, Alaska on varmasti niin upea kohde🤩 Sinulla onkin listalla muutenkin upeita kaukokohteita!
   Ihania matkojen suunnitteluja ja
   kiitos kommentista Mikko😊

 2. Nizza jäi haaveisiin viime keväältä. Haluan ehdottomasti sille suunnalle uudestaan.
  Eurooppa houkuttelee eniten tälläkin hetkellä vaikka paratiisi rannatkin siintää mielessä jossain vähän kauempana.

  • Juuri kirjoitin uuden postauksen meidän äkkilähtökohteesta😍 Euroopassa on kyllä niin upeita kohteita, että itsellänikin suuri osa matkoista Eurooppaan suuntautuu. Ajallisesti ja taloudellisestikkin Euroopan kohteet on helpommin järjestettäviä. Se paratiisi puuttuu minunkin käydyistä kohteista, joten toivottavasti pian päästään sekin haave toteuttamaan💛 Kiitos viestistä ja ihanaa viikonloppua🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.