Luukku 18

Joulun aikaan ostan aina pakastimeen valmiiksi torttutaikinalevyjä, koska niistä on niin helppoa ja nopeaa tehdä tarjottavia. Paketista on helppo ottaa sulamaan tarvittava määrä levyjä, koska itse teen ainakin torttuja vain tarvittavan määrän kerrallaan, koska tortut on parhaita suoraan uunista otettuina😋 Perinteisten luumu- tai omenamarmeladitorttujen lisäksi teen usein myös suolaisia torttuja tai piirakoita.

Resepti näihin herkullisiin tomaattipiirakoihin löytyy täältä.

Suosikkini joulun aikaan on nämä pesto-feta ja viikunahillo-vuohenjuustotortut. Näitä molempia olen tehnyt jo vuosien ajan enkä edes muista mistä reseptit alunperin bongasin. Nämä on loistavia pikkujoulupöytään tai aattoillan herkuksi🎄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.