Luukku 2

Viime vuonna ostettiin meille ensimmäinen oma joulukuusi. Me vietetään joulu aina mummolassa, eli minun vanhempien luona ja siellä koristellaan kuusi 23.12, joten en osannut aikaisemmim kaivata kuusta meille omaan kotiin.

Pari vuotta sitten, lapset kuitenkin pyysivät että hankittaisiin kotiinkin kuusi. Viime vuonna löysin mieluisan kuusen ja se pystytettiin ja koristeltiin 1.12. Tänä vuonna perinnettä jatkettiin ja kuusi koristeltiin myös samana päivänä, jotta ehditään nauttia siitä jo hyvissä ajoin ennen kuin lähdetään mummolaan. Aaton aattona päästään sitten koristelemaan vielä mummolan kuusi. Tyttö jo suunnitteli, että haluaa ottaa muutaman koristeen mukaan mummolaankin. Veikkaan, että pinkki dino saattaa ainakin lähteä mukaan😄

Kuusen koristeita meille on kertynyt vuosien mittaan, vaikka vasta toista joulua meillä oma kuusi onkin. Suurin osa koristeista on lasten valitsemia ja monet niistä on tuliaisia matkoilta. Yhdet lempikoristeista on yläkuvassa näkyvät Minni ja Mikki koristeet, jotka on ostettu Pariisista😊

Kuusi valoineen ja koristeineen tuo kyllä joulun tunnelman. Milloin teillä koristellaan kuusi?🎄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.