1.luukku

Marraskuu on selätetty ja tästä alkaa (kesän lisäksi) vuoden paras ajanjakso❤️Ajattelin joulun kunniaksi tehdä pienimuotoisen joulukalenterin, joka ei välttämättä ihan joka päivä päivity, mutta aina kun on jotain jouluista asiaa😊

Joulukuun ensimmäinen päivä on aina jotenkin erityinen. Muistan jo omasta lapsuudesta sen innostuksen, kun vihdoinkin sai avata ensimmäisen joulukalenterin luukun. Muistaako muut vielä ajan, kun oli vain kuvakalentereita ja yhdenlaisia suklaakalentereita, joissa oli jokin jouluinen kuva? Tänä vuonna lapset sai valita omat kalenterit kymmenien erilaisten joukosta ja molempien valinta oli kinder-kalenteri. Mutta on kalenteri minkälainen tahansa heräsi meidän lapset tänäkin vuonna samanlaisella innostuksella kuin itsekkin heräsin lapsena avaamaan oman joulukalenterin.

Minulla on tapana myös antaa lapsille pienet paketit joulukuun ensimmäisenä päivänä. Viime vuonna paketeissa oli joulupaidat ja tänä vuonna kotitossut.

Tänään meillä on ohjelmassa ainakin ulkoilua (kun saatiin eilen vähän lunta ja valoa vesisateen ja pimeyden tilalle), kuusen koristelua ja marenkikoristeiden tekoa joulun ajan leivonnaisia ja jälkiruokia ajatellen. Tästä on hyvä alottaa joulun odotus❤️

2 vastausta artikkeliin ”1.luukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.