Nuhaneniä ja matkojen suunnitteluja

Ihanaa alkanutta viikkoa🌻

Ei selvitty ensimmäisestä arkiviikosta ilman sairastelua. Tällä kertaa mies aloitti flunssailun jo alkuviikosta ja minä olin vuorossa loppuviikosta. Kaikki viikonlopun suunnitelmat jouduttiin siis perumaan ja oltiin viikonloppu ihan kotosalla. Viikonloppu koostuikin lähinnä syömisestä, niistämisestä ja makoilusta sohvalla. Eilen alkoi olo onneksi parantumaan ja sää oli niin aurinkoinen, että lähdettiin pitkälle kävelylle happea haukkaamaan ja suunniteltiin myös tulevaa Espanjan matkaa.

Kolmen viikon päästä ollaankin jo reissussa! Majoitutaan ensimmäiset kaksi yötä Malagassa ja loput yöt Torremolinoksen alueella. Majoitukset varattiin jälleen Airbnb:n kautta. Katseltiin eilen lasten kanssa google mapsista, minkälaisilla kaduilla meidän majoituspaikat sijaitsee ja mitä lähistöltä löytyy. Blogien lisäksi tykkään etsiä tietoa kohteista myös Youtubesta. Eilen katseltiin aamupalaa syödessä videoita Costa Del Solin alueelta ja löydettiin jo vaikka mitä tehtävää ja nähtävää.

Perjantaina viestittelin myös ystävän kanssa ja viestittely päättyi siihen, että varattiin meille lennot Milanoon marraskuulle! Fun fact on, että samaisen ystävän kanssa ollaan matkustettu jo kolme kertaa aikaisemminkin, mutta tämä on meidän ensimmäinen matka Euroopan sisällä 😄 Niin ihanaa lähteä jälleen yhdessä matkaan! Nyt täytyisi vielä löytää sopiva hotelli meille, mutta hotellien etsiminen on onneksi ihan lempipuuhaa😍

Kaikki suositukset ruokapaikoista, nähtävyyksistä ja mistä tahansa muusta Costa Del Solin alueelta ja Milanosta on enemmän kuin tervetulleita💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.