Laivamatkat Tallinnaan lasten kanssa – Megastar & Europa

Meidän lapset rakastaa laivamatkoja, niin kuin olen tainnut muutaman kerran aikaisemminkin jo mainita😄 Valitsin kesän Tallinnan menomatkalle nopean ja uudehkon Megastarin ja paluumatkalle hitaan, mutta kesällä isommilla leikkitiloilla varustellun Europan.

Megastar oli todella viihtyisä ja siisti laiva. Leikkitila ei mikään valtava ollut, mutta hyvin lapset mahtuivat siellä leikkimään. Ehdottomasti plussaa leikkitilan vieressä olevista pöydistä, joista pystyi ruudusta seuraamaan leikkitilan menoa sekä kasvomaalauksesta👌

Ruokailemassa käytiin lasten toiveesta laivan Burger Kingissä ja loppumatka menikin kierrellessä laivan suuressa kaupassa.

Paluumatkan Europa olikin huomattavasti vanhempi laiva, mutta sekin oli oikein siisti ja viihtyisä. Lapsille oli kesäloman kunniaksi Lottemaa-leikkitilan lisäksi toinen leikkitila laivan kokoustiloissa, josta löytyi mm. pomppulinna. Plussaa leikkitilassa olevista potkupyöristä ja mopoista sekä muumin vierailusta, joka ilahdutti etenkin tyttöä😊

Paluumatkalla valittiin ravintolaksi Tavolata, joka on tuttu myös Tukholman reitin laivoilta.

Molempia laivoja voin suositella lämpimästi! Oma suosikkini oli kuitenkin nopea ja uusi Megastar, mutta lasten nauttiessa nimenomaan siitä laivamatkasta, on Europa myös hyvä vaihtoehto.

Lisätietoja laivoista ja aikatauluista Tallinkin nettisivuilta.

Onko sinulla suosikkilaivaa Tallinnaan matkatessa? 🛳️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.