Onko syksyn matka jo varattu?

Kesä tai ainakin kesälomailu alkaa olla jälleen takanapäin. Ilmassa on jo syksyn tuntua, vaikka sää on vielä melko lämmin ollutkin. Syksyn tunteen saa varmasti esiin lehtien kellertymisen lisäksi maanantaina meilläpäin alkava koulu. Lapsilla on jälleen 10 viikon kesäloma takana, enkä voi taas kuin ihmetellä mihin ihmeeseen se katosi.

Tällä viikolla sain vihdoin vietyä lasten vanhoja vaatteita ja leluja kirpparille ja muutenkin järjesteltyä kotia syksyn tuloa varten. Omat opinnot jatkuu syyskuun alussa ja muutaman päivän opiskelujen jälkeen koittaa meidän odotettu Espanjan matka. Syksyllä on ihana päästä reissuun, silloin kesän loppuminenkaan ei tunnu niin pahalta. Viime syksynä vietettiin lokakuussa pari viikkoa Sisiliassa ja tänä vuonna tosiaan ensimmäistä kertaa ikinä me matkataan Espanjaan Malagan alueelle. Joko sinun syksyn matka(t) on varattu?

Jos ei ja kaipailet lämpöä, niin miten olisi Kypros? Siellä näyttäisi vielä lokakuussakin olevan keskilämpötila reilusti yli 20 asteessa. Kaupunkilomaa etsivälle taas voisi sopia Lontoo tai vielä lähempää löytyvä Tukholma.

Ja tietenkin suosittelen lämmöllä myös Sisiliaa ja Floridaa, joista molemmat sopivat loistavasti myös lapsiperheille syyslomakohteiksi. Linkkaan vielä postauksen loppuun kaikki julkaisemani Floridan ja Sisilian postaukset.

Nyt haluan toivottaa ihanaa koulun aloitusta kaikille koululaisille ja aurinkoisia elokuun päiviä kaikille☀️💛

Floridan ostokset ja Sawgriss Mills

Päivä kuvina-Miami Beach

Flamingo Gardens – Florida

Lasten suosikit Floridan matkalla

Meidän Floridan matka Pompano Beachillä

Autoilusta Sisiliassa + Sicilian Outlet Village

Majoitus Palermossa ja Cefalussa

4 suosikkia Palermossa

Kuvankaunis Cefalu

Kuvat meidän kesän lomakohteesta; mökiltä🙂

8 vastausta artikkeliin ”Onko syksyn matka jo varattu?

 1. Syksyinen Espanja on ihana! Eli varmasti oikein hyvä kohdevalinta (:
  Itse suuntaan katselemaan Soulia, jossa ei kyllä enää ole mitään kovin kesäisiä lämpötiloja odotettavissa.

  • Ihana kuulla, Espanjaa odotan kovasti😍 Erityisesti Costa Del Solin alueelta on niin paljon erilaisia mielipiteitä, että kivaa mennä katsastamaan paikka itse.
   Vau, Soul kuulostaa upelta kohteelta, vaikka ei kesälämpötiloja enää olisikaan☺️ Ihanaa Soulin matkaa ja kiitos kommentista🤗

 2. Ihanaa Espanjan odotusta ☀️
  Kesää on kiva pidentää syksyn matkalla ! Tulette varmasti ihastumaan ja löytämään ne omat kivat juttunne aurinkorannikolta.
  Syksyn matkaa ei vielä ole, mutta kesälomamatka on kohta edessä ja yllätys yllätys löydän itseni taas Kreikasta 😊

  • Kiitos Piyya😘
   Näin myös uskon ja toivon.
   Oih, Kreikka on niin ihana💙 minnepäin matkaat? Ensi kesänä meidänkin on päästävä taas Kreikkaan! Pargasta ja Santorinista olen haaveillut vuosia, myös esimerkiksi Karpathos tai Zakynthos olisi kiva päästä näkemään ja kokemaan😊

   • Luitkin jo, että tämän kesän matka vie Kalymnokselle. Minulla oli itse asiassa tuo Zakynthos yhtenä vaihtoehtona, mutta Kalymnoksella uskon löytyvän enemmän idyllisyytää. Karpathos on ihana, sitä voinvaan suositella !

    • Varmasti Kalymnoksella enemmän tosiaan idyllisyyttä☺️ Kreikassa on kyllä paljon upeita kohteita🇬🇷 ihanaa Kalymnoksen matkaa😍

 3. Ihanaa pidentää kesää matkalla. Minulla on hyviä kokemuksia Sisiliasta ja Kyproksesta,tosi hyvät syyskohteet.
  Minun matkat on jo varattu, Mauritius lokakuussa ja Ho Chi Minh marraskuussa.

  • Kypros on minulta vielä kokematta, mutta muistan että viime syksynä se oli yksi vaihtoehto lokakuun matkalle juuri lämpötilansa vuoksi.
   Sinua odottaa kyllä upeat kohteet😍 varmasti syksy sujuu aurinkoisemmin noissa kohteissa☀️
   Kiitos kommentista ja ihanaa matkojen suunnittelua🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.