Floridan ostokset ja Sawgriss Mills

Vietettiin kevään Floridan matkalla yksi päivä Sawgriss Millsissa. Sawgriss Millsissa on yli 350 liikettä, joista suurin osa on outlet-myymälöitä. Sieltä löytyy mm. Niken, Tommy Hilfigerin ja Gapin outletit. Alueella on myös paljon luksusmerkkejä, kuten Gucci, Prada ja Jimmy Choo. Pompano Beachiltä ajomatkaa Sawgriss Millsiin oli vain reilu puoli tuntia.

Alueelta pystyi vuokraamaan ostoskärryjä, joissa oli myös istuin 😄 sekä lapsille työnnettäviä autokärryjä. Alueelta löytyi myös erilaisia ruokapaikkoja ja erityisesti lapsiperheiden suosioissa näytti olevan Rainforest Cafe, joka oli nimensä mukaan rakennettu sademetsätyylillä. Me valittiin kukin food court alueelta haluamamme ja lapset söivät Burger Kingistä, mies riisiä, lihaa ja kasviksia ja minä erinomaisen falafel-pitaleivän. 

Rahaa olisi tuolla saanut varmasti palamaan mielin määrin, mutta meillä oli muutamat tietyt tuotteet mielessä joita lähdettiin katsastamaan ja nämä myös löydettiin. Pojalle löytyi uudet Adidaksen lenkkarit ja nappikset, itselle löysin uuden laukun ja kaulakorun Kate Spadelta, aurinkolasit Century 21:sta ja muutaman meikin Sephorasta. Century 21:sta ostettiin myös erittäin edullisesti sukkia, alusvaatteita ja muutama paita sekä lapsille, että aikuisille. Century 21 onkin oikea aarreaitta, josta voi löytää vaikka mitä merkkivaatteita, laukkuja ja asusteita todella hyvillä alennusprosenteilla. Usassa shoppaillessa on hyvä pitää mielessä, että hintalappujen hintoihin lisätään kuitenkin aina verot.

Muuten meidän shoppailu reissussa rajoittui lähinnä ruokakauppohin, jotka onkin meidän kaikkien matkojen suosikkikauppoja. Jenkeissä kannattaa katsastaa ainakin Whole Foods, Publix, Walmart ja Target. Ruokakauppojen lisäksi kävin kosmetiikkakauppa Ultassa, jossa myydään mm. Morphe merkin meikkejä, joita ei ainakaan tietääkseni ole tällä hetkellä Suomeen saatavilla. 

Mitä sinä tykkäät shoppailla matkoilla? Onko muita ruokakauppojen kiertelijöitä?🍊🥖🧀🍓

Yksi vastaus artikkeliin ”Floridan ostokset ja Sawgriss Mills

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.